Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnula1988

co myślą faceci patrząc się w oczy?

Polecane posty

Gdy dwoje ludzi patrzy sobie w oczy dłużej niż 10 sekund, to albo się pozabijają, albo pójdą do łóżka. Sprawdzone und potwierdzone. :classic_cool:

hailie - to ja chyba jestem wyjątkiem kenniks - a moze lepiej jak bede na sportowo ubrana moze go bardziej ośmiele. Jak ja ci głowę zawracam pewnie masz mnie już dość

Jestem altruistą i cieszę się jeśli mogę pomóc. Masz chwile to porozmawiajmy na gadu 7120640.

Gość anonym
mozliwe ze sie podkochuje :) pomoz mu w tym !

Gość hm hm hmmm hm
ja też się zawsze patrze w oczka...... pięknej

Gość gość
Autorko sory za skopiowanie ale normalnie jak bym o sobie czytała też mam taki problem. Podoba mi się jeden koleś (brunecik o czekoladowych oczkach). Zawsze jak się spotykamy (a są to spotkania raczej hmm zawodowe) on obserwuje każdy mój ****** jak coś robi to ciągle na mnie patrzy. Gdy rozmawiamy patrzy mi się głęboko w oczy - to ja też. Czy to może oznaczać, że mu się podobam? Według mnie między nami jest chemia ale możliwe jest żebym tylko ja tak czuła? Co może w ogóle oznaczać męskie spojrzenie?

Gość przechodniczka
Hej, ja mam takie pytanie. Taki jeden pan prawnik na ulicy wwiercał mi się w oczy. I miał takie groźne spojrzenie. Na początku gdy mnie zobaczył, lustrował mnie całą,a potem zatrzymał się na moim spojrzeniu. Przez dłuższy czas wgapiał mi się w oczy. Aż w pewnym momencie przez chwilę zaczęłam się go bać, a potem gdy już go minęłam chciałam za nim pobiec. Do dziś myślę o nim i jego spojrzeniu. Masakra! Pomóżcie. O co kaman? :O

Gość przechodniczka
W pracy mu nie poszło przez co był zły i miał pretensje do całego świata/ do mnie? To pierwsza myśl jaka mi przyszła na myśl. :O

Gość przechodniczka
Up :)

Gość gość
Up up up

Gość justyna1234565789
Moze boi sie zakonczy obecny zwiazek niewiedzac jak potoczylaby sie Wasza znajomosc/potencjalny zwiazek ....

Gość gość
W sprawach miłosnych i nie tylko konsultuje się z Paulusem (wrozbitapaulus.pl) , pisze on całą prawdę, wszystko co przewidywał w moich sprawach się potem ziściło.

Gość gość
Mam dziwna sytuacje.Facet w sklepie dziwnie sie przy mnie zachowywal.Bo on tam pracuje i do dzis mam dziwna sytuacje.Nie wiem o co chodzi.Jest w drogerii managerem.Pierwszy raz pojawil sie przedemna patrzac mi prosto w oczy.Potem nie zwracalam uwagi,tlumaczac sobie ,ze pewnie chcial przejsc etc etc.Raz stal jak wryty i patrzyl,a kiedy powiedzialam czesc nie odpowiedzial.Raz przechodzil z towarem i przeprosil,ale jak powiedzialam czesc,to tez nie zareagowal,wiec mysle sobie co za gbur.Nie bede sie witac.Jakos tam dlugo nie bylam i przez znajomego dostalam z tego sklepu od niego prezent z zaznaczeniem ze to dla mnie,bo mnie z tym znajomym kilka razy widzial.Kiedy sie pojawilam ,to widzialam jego radosc.Patrzyl na mnie ciagle i raz nawet sie nachylil i zmusil do usmiechu.Cos sie nagle zmienilo,bo kiedy spotkalam go na ulicy idacego z tego sklepu do baru po kawe,to widzac mnie nadchodzaca w jego kierunku zwial!Najpierw zwolnil kroku zdziwiony,a potem odwrocil sie w kierunku wejscia do baru ,usmiechnal i przyspieszyl kroku.Potem unikalam go,bo mysle -ja sie gdzies pomylilam,moze sama sobie film zrobilam...Znow kiedy pojawiam sie w sklepie to mam wrazenie ze szuka kontaktu?Zaczyna sie nagle pojawiac,niby przypadkowo przechodzi.Unikam jego wzroku!Ale ostatnio kiedy weszlam do sklepu i niespodziewanie spotkalam go przy kasie ,to zlapal moj wzrok patrzac ciagle w oczy.Nosz kurna o co tu chodzi?Nic z tego nie rozumiem...

Gość gość
A jak facet unika wzroku to znaczy, że kobieta nie jest dla niego atrakcyjna?

Gość gość
ja nieraz unikam wzroku.

Gość gość
A takie przeszywajace i głębokie patrzenie w oczy oznacza duże zainteresowanie?

Gość gość
17.54 unikasz wzroku czyli nie podoba ci się kobieta wtedy?