Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaleeeeeeeeeee

panny młode depilator jaki najlepszy ???

Polecane posty

Gość aaaaaaleeeeeeeeeee

używacie czy raczej stawiacie na inną depilację ?? a jeśli depilator to jaki jest według was najlepszy z lodową nakładką a może z nawiewem powietrza a może bez takich bajerów ???

Gość to ja wypalę z innej beczki...
TO ZALEŻY JA MAM BARDZO DELIKAKÓRĘ I MAM Z WKŁADKĄ LODOWĄ DO TEGO JESZCZE NASADKA MASUJĄCĄ, ALE TEN LUD TO CHYBA TYLKO DLATEGO WYBRAŁAM ŻE PO DEPILACJI STRASZNIE CZERWIENIĄ I PUCHNĄ MI DEPILOWANE CZĘŚCI. Słyszałam coś o depilaqcji woskiem sklejonym w kulkę- to chyba nawet nie był wosk tylko cukier... zresztą- podobno jest świetny, nie podraażnia skóry i delikatnie wysuwa z niej włoski- ale powiem żer szukałam go długo w rossmanach i innych i nietznalazłam

Gość ws
a czego szukalas? to sie pasta cukrowa nazywa, sprzedaja ja np. w supher pharmie, ale na taka depilacje i tak najlepiej wybrac sie do kosmetyczki

o dzięki wielkie WŁAŚNIE!!!!!! naprawdę dziękuję... wiem że najlepuiej u kosmetyczki... ale niezawsze mam czas- gabinetach dr ireny eris wykonują takie zabiegi- pytam bo mam blisko:)

mnie np cholernie piecze... a jak zchodzi opuchlizna to swędzi. Zresztą wytłumaczę Ci tak jak mojemu facetowi... weź pęsetkę i wyrwij jeddnego włoska z wewnętrznej strony łydki... teraz pomnóż to przez hmm... np. 20 i pomuyśl że tak np. będziesz musiała cierpieć przez 10 mni. Teraz masz odpowiedź jak boli:)

dla mnie depilator jest każdy taki sam ;) mnie nic nie boli, no prawie nic, może masochistka ze mnie :P ale mam z taką nakładką niby zmniejszającą ból, której w ogóle nie używam bo nie dość że wydłuża czas depilacji to jeszcze żadna różnica w tym bólu. a używam Braun Silk-epil 2170. jestem zadowolona :)

to ja wypalę z innej beczki... nie porównywałabym tak tego :D to tak jak wolno odrywasz plaster z owłosionej skóry to bardziej boli a jak szybko to mniej. tak samo z depilacją, jak naraz wyrywane są włoski to ból jest mniejszy. poza tym nalezy naciągać skórę podczas depilacji, wtedy to też zmniejsza ból.

Gość czarna koala
a w ogóle to ból jest największy przy pierwszej depilacji. potem jakoś skóra się przyzwyczaja. ja obecnie potrafię elektrycznym depilatorem pachy obskoczyc, co kiedys bylo dla mnie bólem nie do zniesienia...

Gość KASIEŃKA__
ja mam Brauna SilkEpil i dalej coś na E..szczerze?jakoś nie specjalnie depilatro do mnie przemówił.Używam kremu Nair i jestem zadowolona-odczekam ok 6-8 min i włosy szybko ściągam szpatułką.Mimo tego,że jestem cholernym alergikiem krem toleruję nadzwyczaj dobrze.Depilatorem odważyłam się potraktować same łydki,dalej jakoś się bałam :D chociaż wiem,że jest on absolutnie bezpieczny a mam durne wrażenie że jak dotknę nim skóry będę mieć całe nogi pocięte :D z tego co słyszałam,to właśnie ten jest dobry ze względu na ilość pęset i ten z lodową końcówką (czy to ten co kiedyś go reklamowali z takim uciekającym kotkiem?)

Gość arabica
Ja tam wolę nie dokładać sobie stresu przed weselem. Kupując nowy sprzęt, bałabym się, że wywoła nieprzewidziane reakcje skórne i co później powiem panu młodemu? Pozostanę przy moim sprawdzonym philipsie z nakładka chłodzącą:) Jeśli jednak zależy wam na czymś nowym przed ślubem, lepszym niż żyletka, dająca krótkotrwały efekt, to polecam właśnie philipsa. No, brauny też są bardzo dobre. Ja mam swój z electro.pl. Tam z pewnością znajdziecie więc modele z nakładką chłodzącą. Kiedy kupowałam dla siebie, mieli bardzo duży wybór, podejrzewam, ze przez ten czas się nie zmniejszył, a każdej kobiecie daj to pewien komfort zakupów;)