Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfdw

Czemu wszyscy tłumaczą mężczyzn?

Polecane posty

Gość ghfdw

po co to robicie? czy wy kobiety naprawde jestescie tak naiwne? nie moge słuchac juz tych bzdur typu " on mi postawil warunek,bardzo nalega na seks,a ja nie jestem gotowa boje sie,ze mnie zostawi,a wiadome,ze faceci maja swoje potrzeby" czy was pojebało wszystkich ?:O jakie potrzeby,...usprawiedliwiajcie ich tak dalej a beda was zdradzac gdzie i z kim popadnie..teraz sie śmiejecie,ale jak przyjdzie co do czegos to taki huj wam rozwali rodzine,wasze szczęscie i byc moze dzieci.. od razu mowie,ze nie jestem rozwodka,mam 20lat i mam chłopaka ...bo zaraz będzie,ze pewnie wdowa,albo,ze nikt mnie nie chce.. prosze was przeczytajcie to co napisal uwaznie i zastanowcie sie... jak same nie nauczymy tych frajerów jak sie zachowywac to ich nikt tego juz nie nauczy,a bedzie sie to pogłębiac.. szkoda,ze jest tak mało przypadkow gwałtow na mężczyzn przez jakies maszkary :O

Gość ghfdw
śmierdzą mi uszy

Gość ghfdw
to sobie je umyj

Gość podpisuje sie pod tym
tez nie moge sluchac jak ktos mowi " faceci tacy sa, to normalne ze zdradzaja" albo " facet musi wyjsc na piwo z kolegami taka jego natura" czy " kazdy facet oglada sie za babami" jesli nawet baby tak mowia to nic dziwnego ze facet sie tak zachowuje, jak na kazdym kroku zostaje usprawiedliwiony, ja uwazam, ze nie kazdy facet zdradza nie kazdy oglada sie za babami, nie kazdemu tylko seks w glowie czy nie kazdy musi isc z kolegami zachlac na pol nocy, faceci to tez ludzie :P i kazdy jest inny i nie mozna usprawiedliwiac kazdego wyskoku bo kazdy tak ma, w ten sposob oni sie tak tlumacza i czuja bezkarni

Gość ghfdw
dzięki Bogu do kogos dotarło !! myslalam,ze to ja już jestem jakas dziwna:O ... po prostu mam dosyć tego,lepiej być zolzą i trzymac ich na krótkiej smyczce.. ja dzisiaj juz jednego spławilam niech sobie nie mysli ! mam juz kogos,a sie szczeniak podwala... dosyć tego! ja nie rozumiem,czemu dla niektorych to jest takie normalne miec kochanka?? świat schodzi na psy ,a za to sie pozniej płaci.. życie trwa,trwa,ale krótko jeszcze sie o tym co to niektorzy przekonają..

Gość ja tez uwazam ze masz racje
duzo problemow pozniej bierze sie z przyzwolenia na pewne rzeczy , a pozniej co ja zrobilam mam 17 lat jestem w ciazy itp glupota czysta glupota

no wlasnie tak samo jakby faceci mowili ze kazdy baba jest pusta, interesuja ja tylko makijaz, ubrania i fryzury i nadaje sie tylko do rodzenia dzieci, tez by nam sie to nie podobalo, wiec nie rozumiem po co same uogolniamy i zamiast walczyc z pewnymi rzeczami machamy na nie reka :O

Gość ghfdw
ja juz postanowilam...nie bede sie cackać ,nie podoba sie droga wolna...seks owszem jest przyjemny,ale wg mnie tylko wtedy kiedy jest szczere uczucie ...czasami samo przytulenie i powiedzenie,ze sie kocha mi ten seks zastępuje ...a im to co? potem zapominają,ze istnieje cos takiego jak okazywanie uczuc poprzez słowa,gesty.. i wmawiają nam,ze robimy z igły widły ..:O niech oni lepiej sie nad sobą zastanowią FRAJERZY ! najbardziej denerwuje mnie,ze o kobietach często mowi sie ,ze dają dupy,ale ,ze facet zalicza wszystkie na osiedlu to nic sie nie powie..;) co za świat.

Gość Tremere
Popieram Autorko! :) U nas w kraju sie utarlo, ze - faceci zdradzaja bo taka ich natura - kobiety sprzataja i gotuja bo to z kolei ich natura, a ze mamy rownouprawnienie, czynia to po pracy Dziekuje bardzo. To nie zadna natura a kultura, glupie przyzwyczajenia poparte przyzwoleniem spolecznym. A ja nie pozwalam! Dlatego: - facet, ktory mnie zdradzal, wylecial na zbity pysk i nie obwiniam sie, ze za malo sie staralam - doskonale wiem, ze staralam sie bardzo - nie otaczaja mnie mezczyzni z dwoma lewymi do robot domowych, poniewaz uwazam ich za podgatunek

oni sami sie jeszcze tym chwala, a jednak statystycznie normalne dziewczyny maja mniej partnerow niz ci niby normalni faceci, nawet taki szaraczek na ogol mial chociaz 2-3 partnerki seksualne, a normalna, zwykla ladna dziewczyna czesto ma tylko jednego, z ktorym juz jest ladnych pare lat

Gość Elwiszyje
ghfdw - ciekawie piszesz i masz dobre pióro :) chyba feministką jesteś albo należysz do jakiegoś frontu kobiet , zwykle kobiety o podobnym sposobie myślenia jak Twoje kończą w wariatkowie albo są bardzo bite i gwałcone, ponieważ nie wybrały sobie prawidłowo męża, który gorące bułeczki przynosi rano prosto z piekarni na śniadanie :)

Gość ghfdw
czasami dobija mnie glupota kobiet..pieprzą sie 6dzieci na karku,a dobrze wiedzą,ze ich nie stać! potem patologia sie ładna tworzy... :O LUDZIE CO WY NAJLEPSZEGO ROBICIE? Czy naprawde nie widzicie,ze tym facetom nie zalezy na WAs na Dzieciach tylko na seksie?! nie mowie,ze wszystkim,ale teraz do tych :WYJĄTKOWO zdebilałych apeluje... naprawde nie macie za grosz szacunku do siebie? wiecie co mi sie przytrafilo? byłam kiedys straszną maszkarą tak do 16roku życia.. zaczelam sie wyrabiac mam 173 ładna figura,twarzyczka wszystko na miejscu ii pewnego dnia spotkal mnie chłopak z ktorym kiedys sie umowilam bardzo mi na nim zaczelo zalezec,ale ten jedno spotkanie zobaczyl jaka jestem brzydka iii "SPADAJ NA DRZEWO" ..ok przeżyłam;) teraz mnie spotkal iiii nie daje mi spokoju,ciągle pisze ,nalega zeby sie spotkac,komplementy same,ze jetsem piękna,ze bardzo sie zmienilam:) a wiecie co ja mi na to? " Człowieku ,nie masz najmniejszych szans u mnie,jestes baardzo płytkim jeszcze chłopcem miejmy nadzieje,ze to sie zmieni bo poki co nie wróze ci dobrze" i skonczylam rozmowe;)

Gość elwiszyje tabletek zaomnialas
? ogarnij sie kobieto i zobacz w jakim swiecie zyjesz ,kobieta jest podmiotem ktory ma pieknie wygladac,dawac de na zawloanie a pozniej byc robotem do wszystkiego, i to prawda ze seks od podstaw nie uczy ludzi bliskosci czulosci , wszystko jest techniczno-mechaniczne ,a obiekt takich "uczuć" jest bardzo latwo wymienic na nastepny , i tak naprawde tylko my na tym zaslepione miloscia tracimy

Gość ghfdw
Elwiszyje:) jakbym byla feministka to zostalabym sama,a mam chłopaka.. aprzyznam,ze nie mam 20lat lecz 18:) tu powazniej rozmawiają z ludzmi o większych cyfrach ;]