Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ina__

wyjazd z kumplami

Polecane posty

Gość ina__

mój chłopak pojechał z kolegami na tydzień w góry bez żadnych kobiet. pytałam czy są tam jakieś powiedział że nie. wiec dla pewności zadzwoniłam z zastrzeżonego do Niego kilka razy i za którymś razem odebrała jedna dziewczyna... rozłączyłam się i po chwili zadzwoniłam z normalnego i zapytałam jeszcze raz i że ma przysiąc na naszą miłość że tam nie ma żadnych dziewczyn. On to zrobił więc mu wykrzyczałam że to ja dzwoniłam i że odebrała jakaś laska i się wyłączyłam... co mam robić :( podpowiedzcie mi proszę :(

Ja bym się wkurzyła.... I to nawet bardzo że mnie okłamał.

Gość QWEQ
Co za kłamczuch... teraz widzisz ile warta jest jego miłość

Gość ina__
problem w tym ze jestem z nim 2 lata...

Gość khjmkh
jedz tam.

Problem by był jakbyś była jego żoną!!! A tak nie jesteście przecież niczym związani. Chłopak ewidentnie Cię okłamał, skąd wiesz czy w przeszłości też nie kręcił?

Gość ina__
myslalam juz o tym, tylko ze ja go kocham i nadal za nim tesknie... jestem zła na maxxxxa ale jednak :( dlatego nie wiem co robic ...

Poważnie się zastanów. Bo jak tak Cię okłamuje i jeszcze się zarzeka na Waszą miłość że nie to coś nie w porządku. A tak na marginesie, to może dlatego że jesteś bardzo zazdrosna? Czy jakby Ci powiedział że jadą jakieś koleżanki byś go puściła?

Gość khjmkh
a odzywa sie teraz?

Gość ina__
no jasne ze bym go puscila... oczywiscie bylabym zazdrosna ale ja nie pokazuje mu tego tak bardzo. a te dziewczyny sa wlasnie tam z gor. ;/ jak wrocilam z pracy to zapytal " jak po pracy" ja na to ze swietnie a on " spoko" i to wszystko przez caly dzien

A on był na jakiejś imprezie? I jakim prawem tak wogóle jakaś laska odbiera jego telefon????!!!!!

Gość ina__
Oni se tam niby jakiegos grilla robili , pili piwo i te laski... no wlasnie tez sie zdziwilam ;/;/;/ niby dlatego ze "dzwonil kros z prywatnego numeru i chcieli sie dopwiedziec kto to"

Przeciez telefon to prywatna rzecz. Nie pozwoliłabym... Twój facet kręci. Gnom jeden

Gość ale ..
palant żeby dac lasce telefon ? olej go

Gość QWEQ
najbardziej dziwne jest własnie to że odebrała laska jego telefon... :o jesteś pewna że on tam nie jest SAM z nią? :o

Gość przecież ..
ona może mu ten telefon podpierdolic albo mu wydzwoni karte co za debil

Gość ina__
jego siostra do niego napisala ze ja juz nie chce z nim byc itd ze co on zrobil... myslisz ze cos odpisal haha ? w ogole to wlasnie jak byl ta impreza co te panny tam byly to pisalam do niego ze tesknie a on nie odp bo niby przeczytal i zapomnial ;/ a potem jakos sms nie chcial sie wyslac ( bo serio ma cos z telefonem) to powiedzialam ze mogl od kumpla to powiedzial " no ale nie pomyslalem"

Gość coś czuję..
że już po telefonie ta laska mu go zjuchci ale żes se faceta znalazła

Gość ina__
tak jestem pewna bo slyszalam tych kumpli poza tym dzwonil z telefonu jednego z kumpli ...

Twój facet po prostu dobrze się bawił, zrobili z kumplami grilla, przyszły jakieś laski. A Ciebie miał daleko gdzieś... Przykre ale to najbardziej prawdopodobny scenariusz

Gość o kurna..
ale jazda

Gość już najlepiej..
szukaj innego towara

Gość lolololo_lol
gdyby to byla taka zwykla impreza to by cie zabral.

Gość ina__
wlasnie tez tak mysle... bo ja mu powiedzialam ze sobie pogadamy jak przyjedziesz ale jak koleka z koleżanka i myslisz ze sie przejal ? dalej chodzi po knajpach. przykre jest tez to ze ak skonczyl szkole to chodzil do pracy, przez co sie nie widzielismy bo twierdzil ze chce zarobic na nasze wakacje w sensie ze se bedziemy nad wode jezdzic itd a co sie okazalo to przestral cala kase z kumplami ;/

Gość ale cie..
wydymał w sensie oszukał

Gość ina__
ale on tam pojechal na tydzien... niby w sobote wraca chociaz jeszcze nie wie bo chca dluzej zostac ;/ a w sobote mielismy isc na urodziny do mojego brata ;/

Zastanów się nad tym związkiem. Moze on się nie przejął Twoim gadaniem bo jest Ciebie zbyt pewny. Wiesz olej go sobie na jakiś czas i się do niego nie odzywaj.

Gość lolololo_lol
na kilometr widac ze cie olewa i oklamuje. niezbyt ciekawa sytuacja..

Gość uważaj ..
jak będziesz mu musiała kasy dosłac