Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalaaaaaa

spotkania bezzobowiązań!!!

Polecane posty

Sami - oglądam je po to, bo mam niezły ubaw z ludzi, u których ilość znanych słów i ilość wygranych konkursów tanecznych, są podobne :P

"wiadomosc dla komicznego na topiku samotnosc po 30 jest kilka fajnych dziewczyn a szczegolnie nijaka xsara , z opisu bardzo ładna tylko troche neurotyczna, mozesz wystartowac" a poczym wnosisz, że byłbym zainteresowany? :D

Gość no oczywiscie ze biurwa jest
mniej inteligentna od pani adwokat, wchodzą tu w grę ambicje, umiejetnosc nauli, wyrzeczenia, jak rowniez pojemnosc umysłu

"no oczywiscie ze biurwa jest mniej inteligentna od pani adwokat, wchodzą tu w grę ambicje, umiejetnosc nauli, wyrzeczenia, jak rowniez pojemnosc umysłu " widze, ze mało adwokatów poznałaś :D niektórzy to takie tłuki, że dziw bierze, jak im sie udało LO skonczyc, o studiach i aplikacji nie wspominajac

Gość *Sami* ....
ech pomarańczowa obdarłaś mnie ze złudzeń :P

Gość wiadomosc dla komicznego
a dlaczego by nie, cos czuje ze z tą co byles ostatnio juz sie skonczyło

Gość no oczywiscie ze biurwa jest
moze i jest wsrod nich czesc tłuków ale wsrod towarzystwa biurew chyba jest ich 90 %

Gość komiczne czy twoja ostatnia
dziewczyna tez okazala sie pusta i bez zainteresowań?

"a dlaczego by nie, cos czuje ze z tą co byles ostatnio juz sie skonczyło" nie skonczyło się :) wszystko jest w najlepszym porządku, ale dziekuje za propozycje i próbę pomocy :)

Gość komiczne czy twoja ostatnia
nawet jak sie okazal kiepski w lozku to go i tak nie pusci, facet dobrą kasę w nią ładuje zapewne

Gość hej panie lepszy a ty co
siedzisz calymi dniami na kafe, popoludniami łazisz na siłownie, a w wolnych chwilach przelatujesz desperatki, nie ma co swietne zainteresowania

"siedzisz calymi dniami na kafe, popoludniami łazisz na siłownie, a w wolnych chwilach przelatujesz desperatki, nie ma co swietne zainteresowania" biorąc pod uwagę, że w tym roku siedziałem na Kafe łącznie jakies 10-12 godzin, to dość ciekawa teza :D i dla wyjasnienia - na siłownie chodzę rano :D

jeszcze sie nie wypowiedziales co do tych desperatek, a poza tym co sie stalo ze w tym roku tak malo czasu poswieciles na kafe/?

nie wypowiedziałem się a propos desperatek, bo pewnie chciałabys być jedną z nich... nie chciałem Cię urazić... A nie pisywałem na kafe, bo odpoczywalem sobie za granicą i w kraju :)

mysle ze raczej na pewno nie chcialabym byc jedną z desperatek a propos podrozy wlasnie planuje wakacyjny wyjazd, moze mi cos zaproponujesz, gdzie warto sie wybrac, moze gdzies w dalsze rejony swiata

Gość redsonia
A ja miałam kochanka. Mi był potrzebny tylko do łóżka. A on zaczął świrować. Jakieś obiadki, prezenty, wyjścia...masakra. Ciągle do mnie pisał i wydzwaniał. W końcu stwierdził, że mnie kocha i nie chce żyć beze mnie. Obiecał mi wszystko jak odejde od narzeczonego. Ale ja zostałam. Wzięliśmy ślub. Kochanka się pozbywałam chyba z 3 miesiące. Strasznie cieżko było, ale teraz już ok. Od czasu do czasu wypisuje smsy i przychodzi do mnie do pracy, ale to już zniose. Dlatego nie wiąż się z nim, bo się zakochasz i będziesz tylko cierpieć. Ile masz lat, Autorko? Na pewno jeszcze kogoś wartościowego znajdziesz.

"a propos podrozy wlasnie planuje wakacyjny wyjazd, moze mi cos zaproponujesz, gdzie warto sie wybrac, moze gdzies w dalsze rejony swiata" z dalszych (dla mnie) rejonów to moge polecić tylko wyspy kanaryjskie... bywałem dalej (Jamajka/Dominikana, Chile) ale dla mnie 10-12 godzin w samolocie, to masakra - dlatego nie polecam

chyba sie wybiorę do Hong Kongu i Singapuru , 12 godzin w samolocie da sie jakos przezyca i poderwac mozna kogos :D

Gość lalalaaaaaa
redsona mam 21 lat. moze dla wielu z was to malo, ale moje zycie nie bylo piekne. jeszcze nic do tej pory nie spotkalo mnie cos pieknego z czego bylabym szczesliwa...

Gość redsonia
Mam nadzieje, że moja opowieść otworzy Ci oczy...

Gość lalalaaaaaa
ale ja juz postanowilam ze dzisiaj koncze z nim znajomosc i nie dam sie na mowic na to co on chce.

Gość masz kosmiczne niedobory cynku

Gość lalalaaaaaa
odezwal sie do mnie w czwartek chcial umowic sie na spotkanie, a ja odp ze nie jestem zainteresowana jego propozycja to juz do mnie nie odezwal sie. a pozniej napisalam do niego na gadu ze ja tak nie umiem a on mi napisal ze zaluj i niechcial juz zemna rozmaiwac, powiedzialam ze jeszcze pomysle ale watpie zeby odezwal sie... a ostatnio nic mi sie nie uklada tylko calymi dniami i nocami chodze zaplakana i uzalam sie nad soba...

No, zaczęłaś dobrze... ale po co się spłaszczyłaś przed nim :O Teraz to on Cię w garści ma, zamiast wiedzieć, że to Ty zadecydowałaś. Że pomyślisz jeszcze, czy chcesz być jego zabawką? Powiedziałaś pierwsze nie, i zerwał kontakt - TAK MU ZALEŻY NA TOBIE. A Ty jeszcze za nim płaczesz? Nie dziwię się, że mężczyźni myślą, że im wszystko wolno... Kurna, poszaleli ludzie :O

Gość Davidekkk
szukam czegoś z mnóstwem zobowiązań ale bez miłości :( bez miłości, oddanie i lojalność za odrobinę fizycznego dotyku i ciepła. nie przepadam za rozmowami na forum ale jeśli prywatnie ktoś ma ochotę się odezwać to będzie miło :)