Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalaaaaaa

spotkania bezzobowiązań!!!

Polecane posty

Gość lalalaaaaaa

poznalam kilka miesiecy temu chlopaka bardzo on mi sie spodobal ale on wczoraj napisal mi ze ma nadzieje ze nie mam zamiaru w cos sie angazowac bo on niechce miec dziewczyny tylko to ma byc czysty uklad seks dla przyjemnosci. co o tym myslicie?? czy da sie cos zrobic zeby on zaangazowal sie?

Gość *Sami* ....
hehe da sie-- zajdz z Nim w ciaże:P

Juz na poczatku pokazuje jaki z niego dup...k! ja bym go kopneła w d...e! poszukaj sobie kogoś wartego uwagi.

Gość nie dawac mu dupy
to byc może sie zaangażuje

raczej nie jesli koles tak otwarcie o tym mówi to raczej swiadczy ze traktuje cie jak sex kolezanke........ czasami mysle o takim układzie , le zawsze lepiej w por sie wycofac niz zaangazowac i późniewj płakac w poduszke poszukaj takiego co cie pokocha;)

Gość lalalaaaaaa
"poszukaj takiego co cie pokocha" tylko jakos mi ostatnio z tym nie wychodzi:(

Znowu pewnie mnie zje*ią, ale grzeje mnie, powiem, co myślę. Faceci ocipieli. I panny pozwalające na takie traktowanie. Dostałam wiadomość ostatnio od naprawdę przystojnego gościa, widać, że zadbany, fajny i w ogóle. Wyskoczył z tekstem \"wiesz, jestem żonaty i JAK KAŻDY facet szukam czegoś innego\" ! :O Jak każdy facet? Czy zdrada już jest wpisana w słowo \'związek\'? Czy już naprawdę nikt się wiązać nie chce? Przeraża mnie to. Nie wiem, może i fakt, że kobieta i mężczyzna są tylko kochankami DLA SIEBIE i nie spotykają się z innymi, jakoś tam wspierając i przyjaźniąc...spędzając czas wspólnie inaczej niż na sex-telefon, kino, teatr... MOże i bym zrozumiała, o patrząc, jak Miłość się zdewaluowała, zastanawiam się nad sensem wiązania się z kimkolwiek... Ale z założenia traktować człowieka przedmiotowo? Straszne. Kopnij go, Autorko. Choć z drugiej strony w swojej bezczelności stawia sprawę jasno i wiesz, na czym stoisz. Współczucia. Ciekawi mnie, co zrobisz...

Po co pytasz sie o takie rzeczy na forum, na kórym 90% użytkowniczek o układzie czysto sexualnym moze tylko pomażyć? :D Oczywiscie, że wiele z tych krytykujących poszłoby na to, że nikt im tego nie zaproponuje nawet gdyby miały za to płacić :P

"Czy już naprawdę nikt się wiązać nie chce?" A może po prostu mało jest kobiet, z którymi warto się wiązać?

Komiczne, co za teoria :O uważam, że świat zwyczajnie oszalał Ludzie nie chcą zobowiązań. I tyle. Ot teoria. Myślę, że wiele kobiet też zaczyna tak się 'bawić'... Okropność. Okropność, choć próbowałam. I niestety propozycje dostaję :O Choć tu pewnie komiczne powie, że to dlatego, że nie warto się ze mną związać :P

Do autorki.... Nie idź na taki układ - Ty sie zaangażujesz a on Cię puknie raz lub kilka razy (w zalezności czy mu się spodoba) , ale na zaangazowanie z jego strony nie licz :)

Gość lalalaaaaaa
komicznie "Czy już naprawdę nikt się wiązać nie chce?" A może po prostu mało jest kobiet, z którymi warto się wiązać? Nigdy nie czulam sie idealna chociaz duzo ludzi mowi mi ze jestem ladna mila fajna osoba... hulajnóżka pytasz co zrobie?? odmowie i zerw z nim kontakt bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji i zawsze podobnie jak Ty uwazalam i uwazam ze takie spotkania sa bezsensu i ponizaja tylko kobiety...

"Komiczne, co za teoria uważam, że świat zwyczajnie oszalał" uwierz mi, że od kilkuset lat wszyscy konserwatysci uwazaja, ze swiat zwyczajnie oszalał... :D :D To zupełnie normalne, że normy obyczajowe się zmieniają i w kazdej epoce masa panienek o duszach pensjonarek i panów rodem z oazy jest tym oburzonych :D

Gość lalalaaaaaa
ania1311 jak juz powiedzialam wyzej nie pojde na taki uklad ale boje sie ze znowu bede sama...:(

"Nigdy nie czulam sie idealna chociaz duzo ludzi mowi mi ze jestem ladna mila fajna osoba..." to nie była wypowiedź wymierzona personalnie w Ciebie... Po prostu, gdy widzę otaczające mnie kobiety, to mało która nadaje się do trwałego związku... Są ładne, miłe moze i inteligentne, ale to nie są najwazniejsze warunki, by stworzyc z kims związek

Wiecie co? Monogamia jest głupia. Popatrzcie, jakby o wiele prościej było, o ile mniej by ludzie CIERPIELI, gdyby posiadanie iluś żon, kochanków, kochanek, whatever.. było POWSZECHNIE akceptowalne :P Ile topików z kaffe by zniknęło :P

Gość moja droga...
raczej sie nie zaangazuje...faceci kiedy poznaja kobiete od razu wpychaja ja do jakiejs kategorii np: to moze byc moja kumpela, to moze byc kandydatka na zone...a to dziewczyna od seksu...tylko w romantycznych komediach zmieniaja zdanie...tak to juz jest...w tym zyciu...poza tym tak najczesciej gadahja faceci, ktorzy maja juz partnerki tylko jakos zawsze zapominaja o tym wspomniec...

Gość lalalaaaaaa
komicznie zgadzam sie z Toba to za malo, ale to nie tylko zalezy ode mnie...

Oczywiście, że się nie zaangażuje, skoro sam to powiedział... 'moja droga' ma rację, to nie komedia romantyczna... Moim zdaniem powinnaś się ewakuować... :(

hulajnóżka (leita@wp.pl) Wiecie co? Monogamia jest głupia. Popatrzcie, jakby o wiele prościej było, o ile mniej by ludzie CIERPIELI, gdyby posiadanie iluś żon, kochanków, kochanek, whatever.. było POWSZECHNIE akceptowalne Ile topików z kaffe by zniknęło A iluś mężów to nie łaska?????????????? :P Co za dyskryminacja !! 😡

"Ile topików z kaffe by zniknęło " tu sie mylisz... kobieta zawsze znajdzie sobie problem - w dowolnie idealnej sytuacji :D

Gość jestes gupia

Gość tralalalalalla
"kobieta zawsze znajdzie sobie problem" ale to juz jej problem:D

ania... mea culpa, oczywiście też chodzi i o to! :D O nas! Większa szansa na wielokrotne orgazmy :P komiczne... z tego, co widzę na kaffe, mężczyźni wcale nam nie ustępują :P

Gość lalalaaaaaa
Macie racje to jest bezsensu, nigdy nie bylam taka to dlaczego mam robic wyjatek dla niego??!! bedzie mnie traktowal jak panne tylko do seksu. a najgorsze jest to ze pracujemy razem i czesto jego widze:(

lalllaaaa, Autorko... wolisz być poniżana? (to przecież poniżający układ, skoro Ty się angazyjesz, a on tylko du*czy) niż być sama szukając normalnego partnera? ... Smutne :(

To widzę, że uprawianie seksu z facetem dla samej przyjemnosci z sexu, jest dla kobiet poniżające :D :D Coraz weselej się robi :D