Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalaaaaaa

spotkania bezzobowiązań!!!

Polecane posty

Gość no w koncu komiczne zawitał tu
"Są ładne, miłe moze i inteligentne, ale to nie są najwazniejsze warunki, by stworzyc z kims związek" a co jeszcz sie liczy? tu wymieniłes chyba najwazniejsze rzeczy a tak w ogole gdzie byłes jak Ciebie nie było?

komiczne, czy-ta-my :P Poniżająca sytuacja, kiedy mężczyzna traktuję babeczkę tylko jako koleżankę do seksu, kiedy Ona się angażuje emocjonalnie. Uważasz, że będąc tak 'wykorzystywaną' kobieta nadal by odczuwała przyjemność? Mało logiczne :O

Gość lalalaaaaaa
dziekuje za wasze rady. juz wiem co zrobie

ale sex sam w sobie nie jest przyjemny :O za to jest zaje....fajny jesli idzie w parze z ogromnym ładunkiem emocjonalnym :)

"Poniżająca sytuacja, kiedy mężczyzna traktuję babeczkę tylko jako koleżankę do seksu, kiedy Ona się angażuje emocjonalnie" I tu sie mylisz... To kobieta w takim przypadku próbuje wykorzystac faceta i jest nieuczciwa... Bo on deklarował seks i tyle... A ona próbuje wkręcic go w inny układ, na który nie ma ochoty "a co jeszcz sie liczy? tu wymieniłes chyba najwazniejsze rzeczy" przede wszystkim to, by do siebie pasować... po drugie, dla mnie super ważne, to żeby kobieta nie była pusta... czyli np - nie miała zadnych hobby, zajęć, zainteresowan... a w taki model wpisuje się znamienita wiekszosc... gdy zapytamy je czym się interesują odpowiedzą: tańcem (bo ogladaja you can dance i raz w miesiacu idą do klubu) podróżami (bo raz w roku lecą na tydzien do egiptu) filmem (kino raz w miesiącu) teatrem (byly 2 razy w zeszlym roku na firmowe zaproszenia) itp... czyli - puste lasie...

komiczne, owszem, ale jeśli wiedziałaby, jak on na to patrzy i mimo to próbowała go 'zmusić', przekonać, jak zwał, tak zwał... choć to zamknięte koło, bo skończyłoby się na płaczu w poduszkę i zdaniu sobie sprawy, że tylko dała ciała... Ogólnie fakt wykorzystywania drugiej osoby... jest uwłaczający godności. Szczególnie, jeśli drugie nie wie o tym. Bądź godzenie się na takie traktowanie...

****"a co jeszcz sie liczy? tu wymieniłes chyba najwazniejsze rzeczy" przede wszystkim to, by do siebie pasować... po drugie, dla mnie super ważne, to żeby kobieta nie była pusta... czyli np - nie miała zadnych hobby, zajęć, zainteresowan... a w taki model wpisuje się znamienita wiekszosc... gdy zapytamy je czym się interesują odpowiedzą: tańcem (bo ogladaja you can dance i raz w miesiacu idą do klubu) podróżami (bo raz w roku lecą na tydzien do egiptu) filmem (kino raz w miesiącu) teatrem (byly 2 razy w zeszlym roku na firmowe zaproszenia) itp... czyli - puste lasie...**** Tu się zgodzę, tylko to się NIESTETY przekłada i na mężczyzn! Pełno pustaków.

hulajnóżka - typowo kobiece rozumowanie.... czyli - dawanie dupy w zamian za okazane uczucie = dobrze dawanie dupy ale przy braku związku emocjonalnego = źle oczywiscie facet jest zawsze winny, bo ona biedulka liczyła na cos wiecej, a ten ją tylko spenetrował :P

Gość tralalalalalla
nie znasz sie:P to laska ma byc ozdoba faceta i byc idealna a facet ma pic piwo i ogladac mecze:classic_cool:

"Tu się zgodzę, tylko to się NIESTETY przekłada i na mężczyzn! Pełno pustaków. " nie wiem, z facetami się nie spotykam a ci, których znam zainteresowania mają

komiczne, bredzisz, tyle powiem Tłumaczysz to sobie tylko na swój sposób. Znakiem tego facet nie myślący tylko ku*asem to pe*ał i dno Facet myślący tylko ku*asem - to wzór do naśladowania Uważam, ze winne sobie są tylko te kobiety, które mimo, że wiedzą, że facet chce tylko du*czyć, mimo to się godzą na taki układ. I uważam facetów, którzy mimo to du*czą za zwykłych desperatów :P

Gość no w koncu komiczne zawitał tu
bycie inteligentnym wyklucza pustostan raczej jak ktos jest inteligentny to nie oglada you can dance

***** "Tu się zgodzę, tylko to się NIESTETY przekłada i na mężczyzn! Pełno pustaków. " nie wiem, z facetami się nie spotykam a ci, których znam zainteresowania mają***** Co za OBIEKTYWNA obserwacja haha! :O :O :O Jakie teraz faceci mają zainteresowania? Discovery i American Chopper (znaczy mechanika samochodowa :P ), Włatcy Much (czyli ambitne kino :P ) i kręcenie kółek na parkingu (czyli znowu motoryzacja :P ). zapomniałabym o sporcie (oglądanym z piwskiem w domu) Znam kilku naprawdę oczytanych chłopaków i w nich nadzieja... Nie ma gorszej 'randki' niż taka z męskim pokemonem, który może i polizałby, ale pogadać już nie pogada :O

\"bycie inteligentnym wyklucza pustostan raczej jak ktos jest inteligentny to nie oglada you can dance\" inteligencja to wrodzona i częściowo wykształcona zdolność do kojarzenia faktów i związków przyczynowo-skutkowych... a na to, czy jest się pustakiem wpływają cechy charakteru i nie mają one wiekszego związku z inteligencją...

hulajnóżka => To, że z takimi się spotykasz świadczy tylko o Tobie. Widać żaden lepszy się tobą nie zainteresował.

jak ktos jest inteligentny to nie oglada you can dance\" :):):):) dobre :) a dlaczego ?

Gość dla komika facet nie musi byc
zbyt madry, wystarczy ze chce polizac i zapewnia "super" seks haha kobieta ma nie podskakiwac i sie cieszyc ze ktos ją che przeleciec no i musi byc globtroperem i interesowac sie wszystkim czym sie da

Kaliban hulajnóżka => To, że z takimi się spotykasz świadczy tylko o Tobie. Widać żaden lepszy się tobą nie zainteresował. haha sorry, ale takie pustaki odpadają na starcie :D Sorry,. rozczaruję, wyżej się mierzę :P

Gość hulajnozka przestan bredzic
kazdy ma to na co zasluguje

"Jakie teraz faceci mają zainteresowania? " hmmm... ja np zajmuje się konstruowanie dioram fantasy i oczywiście malowaniem i przygotowywanie figurek do nich jak również wszystkich elementów terenu i architektury... do tego mozna dodać szeroko pojęte zainteresowanie fantastyką (w różnych odmianach) oraz historią (zwłaszcza kościoła katolickiego).. oraz chodzę na siłownie 5-6 razy w tygodniu (choć to nie jest stricte hobby) na wiecej brak mi czasu

Gość *Sami* ....
25.06.2009] 11:59 [zgłoś do usunięcia] Regres jak ktos jest inteligentny to nie oglada you can dance" dobre a dlaczego ? ---bo inteligenty woli tańczyć niz to oglądać w TV :P

"bo inteligenty woli tańczyć niz to oglądać w TV " sugerujesz zatem, że tancerze są inteligentni? :D :D

Gość *Sami* ....
Oczywiście że są inteligentni

Sorry chłopczęta, widzę, na ambicji zagrałam? Co za solidarność. Godne podziwu. Komiczne, brawo, ucz kolegów, bo mało Was takich Kaliban, może Ci umknęło, albo nie czytasz co piszę. Bywa. Dlaczego naturalne jest według Was wyliczanie pokemonów wśród lasek? Sama mam świadomość, że tipsiary nie poczytają Dostojewskiego. Ale dlaczego nie jesteście obiektywni? Bo kobieta z Wami gada? Do anonima, który każe mi przestać bredzić :P Masz rację, każdy ma to, na co zasługuje, dlatego jestem Szczęśliwą Kobietą i nie muszę się zniżać do poziomu desperatki. Po prostu nie muszę. Chadzam z ambitnymi facetami. Nie interesują mnie męskie pokemony, które nie maja o czym rozmawiać. Fajnie poznawać ludzi z pasjami... Przykro mi, że nie potraficie dopuścić tego do świadomości, że KOBIETY TEŻ PRZEBIERAJĄ i na byle co nie polecą:P

Gość kto inteligentny w ogole moze
ogladac te wszystkie głupie programiki w stylu tanczenie na lodzie, jak rowniez seriale m jak m, trzeba byc nieciekawym nudziarzem zeby siedziec i sie na to patrzec, wiec wiaze sie to tez z inteligencją, wtedy człowieka interesują inne rozrwyki