Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalaaaaaa

spotkania bezzobowiązań!!!

Polecane posty

"*Sami* .... Oczywiście że są inteligentni " miałem nieszczęście usłyszec przypadkiem kilkanascie wypowiedzi tych erudytów :D

Regres => inteligentny tancerz? Hmm... Bardziej prawdopodobne mimo wszystko, niż kurwa z zasadami, dziennikarz z moralnością i uczciwy polityk :o

sami a na marginesie to ja za bardzo nie widze związku między obserwacja fajnie tanczących młodych ludzi ( pomijam ta całą otoczke przesłodzonego programu ) a inteligencja u tegoż obserwatora owego programu ...

"Hmm... Bardziej prawdopodobne mimo wszystko, niż k**wa z zasadami, dziennikarz z moralnością i uczciwy polityk " to sie nazywa oksymoron :D

Gość so pot
wrocil debil komiczne i bedzie kazxdy temat rozwalal swoimi chorymi pogladami:O

Gość kto inteligentny w ogole moze
musiecie przyjac do wiadomosci ze istnieją przyglupy ktore nie mają o czym rozmawiac a jedynym zainteresowaniem jest ogladanie tv i złapanie jakiejs kretynki na swoim poziomie jedynie w celu przelecenia bo co innego taki ktos moze robic

Gość też tak mialam
Nie idż na to, wiem co mówie, z doświadczenia, Poznałam go kilka miesięcy temu, i wtedy pomyslałam ze pasujemy do siebie idelanie, jednak tylko ja tak myslalam, dla niego był to układ tylko na seks, i mu nie zależało. Kiedy mi o tym powiedział, ze mam sie nie spinac bo on np, nie bedzie mi odpisywał czy dzownił na każde zawołanie, myslałam ze peknie mi serce i wiesz co zrobiłam, powiedizłam mu, ze ok, ze mi tez taki układ pasuje....żeby go nie starcić bo juz wtedy wiedzialam ze go kocham....dziś jestem w takim punkcie ze co chwile płacze, on to zauważył ale bałam sie przyznać. I zupelnie sie tego nie spodziewała a on mi napisal ze poznał dziewczyne!!! mysłam ze oszaleje, wtedy nie wytrzyamlam i powiedziałam jak bardzo go kocham i ze mnie tak krzywdzi, ze nie potrafie przestać myslec o nim...minęły 2 tyg, nie odezwal się już słowem, a ja podejrzewam że jestem w ciąży...co teraz...;( Nie popełnij mojego błedu...

Heh. Głupie trolle będą musiały ustąpić inteligentniejszemu trollowi. Ot i rozpacz :P

Gość *Sami* ....
12:16 [zgłoś do usunięcia] Regres sami a na marginesie to ja za bardzo nie widze związku między obserwacja fajnie tanczących młodych ludzi ( pomijam ta całą otoczke przesłodzonego programu ) a inteligencja u tegoż obserwatora owego programu ... heheheh BinGO panie inteligentny:P to po co komentujecie mój post z Komikiem? na podst tego programu ,wypowiedzi młodych ludzi ,stwierdzasz,że TANCERZE SA NIEINTELIGENTNI? :D:P nie cierpię uogólnień :P może być inteligentny tancerz,tak samo jak inteligentny kucharz:D

Gość komiczne wrocil po dluzszej
nieobecnosci gdyz zostawiła go dziewczyna, przezył depresje i leczył sie w zakładzie zamknietym

komiczne => Pan przynajmniej się nie wybielasz, co panie prawnik? ^^ Posłodzę trochę: dziś czyste, nie usprawiedliwiajace się, skurwysyństwo to oznaka szlachectwa duszy :P

na podst tego programu ,wypowiedzi młodych ludzi ,stwierdzasz,że TANCERZE SA NIEINTELIGENTNI?" Hakiel nie występował w you can dance :P:P:P miałem okazje rozmawiać kiedys z tym chłopakiem :) stąd moje spostrzezenia :)

Gość *Sami* ....
Regres nie załamuj mnie to show biznes --tv ,tam występują ludzie którzy umieją sie sprzedać ike z Nim rozmawiałeś by określić czy jest inteligentny,i jakimi kryteriami sie kierujesz oceniając inteligencję dzielisz ją moze na zawody? ;):P

Gość a ja slyszalam cos innego o
komiku podobno podczas jednego z licznych spotkan niezobowiazujacych zrobił lasce dzieciaka i ostatnie miesiace był zmuszony włoczyc sie po sądach, ustalac ojcostwo, alimenty ale juz go mamy z powrotem :-)

Gość *Sami* ....
*ile

Żałosny taki układ, że laska kocha a facetowi nie zależy. Ciesz się, że powiedział ci to prosto z mostu i OLEJ GO! Znajdziesz fajniejszego.

sami ja krótko , ale przysłuchiwałem sie dłuzej innym pytaniom i jego odpowiedziom ...( to było spotkanie zamkniete , firmowe ,przyjechał na zaproszenie pewnej firmy ) wiec mozna było z łatwoscia zaobserwowac pewne braki w slownictwie, wypowiedziach i ogólnej składni wypowiadanych zdań.. na proste pytanie nie umiał prosto odpowiedziec .... ( inaczej ujmujac było to trudne pytanie :P stad jego zamotanie ) ogólne wrazenie ? Kariera z przypadku i facet bez przebojowosci :D

Gość *Sami* ....
Kaliban--możesz napisać jeszcze raz ,ale bardziej przyswajalnym językiem?>

*Sami* .... => Nawiązuję do Twojego dzielenia inteligencji na zawody. Cóż, chyba jednak są takie,które świadczą o jej całkowitym braku :P

Słabą wyobraźnie mają kafetrianki :D A droga Sami - jesli ktoś, na zadanych kilkanascie pytan, potrafi odpowiedzieć tylko \"yyyyyyyy taaa\" albo \"hmmm noo\" albo (dla bardziej wygadanych) że \"było super i jest super, partnerka jest super i super się im współpracowało i ogolnie super\", to oczywiscie potrafie ocenić jego inteligencję :D Oczywiscie rozumiem Twoj przekaz - sugerujesz, że wszyscy oni są introwertycznymi superlotnymi erudytami, tylko nie obdarzonymi krasomówstwem :P

Gość *Sami* ....
a dlaczego kierowca gnojowozu ma być głupi:O?

Gość *Sami* ....
Komik nie każdy przed kamerą umie sie zachować:P to program na zywo ,na luzie ,głupie pytania ,głupie odp :P ja ich oglądałam a nie słuchałam:)

*Sami* .... => ... kiedy może być tylko pozbawiony powonienia? Nie wiem, może chodzi tu o podsumowanie swojego życia na łożu śmierci. Te nurtujące egzystencjonalne pytania w stylu: "w czym jestem dobry" "co właściwie w życiu robiłem" etc. A tu co? Jedno wielkie g.... A poza tym. Wszyscy oczywiście wiemy, że jest to praca niezwykle rozwijająca i stymulująca. Zwłaszcza sensorycznie. Heh tak na marginesie. Eskimosi podobno mają 33 słowa na określenie śniegu :P

"Komik nie każdy przed kamerą umie sie zachować" zwłaszcza tancerze :D:D:D to zazwyczaj bardzo nieśmiali ludzie, ktorzy nigdy dotąd nie uczestniczyli w wystąpieniach publicznych

Gość a ja slyszalam cos innego o

Gość komik w ktorym zakladzie
byles na leczeniu? pomogli cos?

Gość *Sami* ....
Kaliban nie rozumiem do czego zmierzasz:O jestem mniej inteligentna od pani adwokat,bo jestem panią biurową :O na łożu smierci powiem''ech biedna ja gdybym wybrała inny zawód dziś umierałabym w sposób bardziej inteligentny?'':P Komik Ty dalej swoje,po co oglądasz programy których nie rozumiesz?:O:P

Gość wiadomosc dla komicznego
na topiku samotnosc po 30 jest kilka fajnych dziewczyn a szczegolnie nijaka xsara , z opisu bardzo ładna tylko troche neurotyczna, mozesz wystartowac