Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimm2

brzydkie stopy jestem załamanas...

Polecane posty

Gość dnhyn
zabka mi tylkow yskoczyla :D uzywalam juz tylu rzeczy- i masci (brevoxyl,acnederm,tormentiol- jedyne co pomaga jak robie sobie sama krzywde:o) i kremow, zeli, peelingow (zaczynam przygode z ziaja pro- moze cos pomoze) i nadal tragedia :O staram sie nie malowac jak nie ma potzreby, a jesli juz wychodze to uzywam minerlaow :/ dobra to moze ja tez zrobie ta fotke :)

Gość nimm2
dałam juz nowe ;*

Gość kaczamba
a dermatolog obejrzał? oni to mają maści jakieś itd

Gość kaczamba
mi to wygląda jak jakiś nagniotek, może miałaś za małe buty i palec się wyginał do góry z braku miejsca i dlatego skóra tam stwardniała i się taka zrobiła

Gość nimm2
nie to jest latego ze ja chodze cale zycie na placach :(

Gość onaaa-20
nimm2... przepraszam że tak odpisuje z "drogi" ale przeczytałam tylko kilka pierwszych postów.mam dokładnie ten sam problem w obu nogach :( jestem załamana a właściwie byłam. w ogóle nawet nie chciałam słyszec o sandałkach albo coś...a teraz?? chłopak i mama mi przemówili do rozsądku...i kupiłam sobie seksowne buciki:) pazurki mam pomalowane stópki po ostrym pillingu co dwa dni i do tego krem (firma nivelazione) pomoglo mi przynajmniej bardzo :) uznałam że owszem nie lubię dalej moich palców i nie będę ich aż do przesady eksponowac ale życ z tym można.. zachorowałam w innym sensie i palce stały się mniej ważne ;/ a ludzie naprawdę nie zwracaja aż takiej uwagi na to jak one wyglądają..

Gość wcale nie sa brzydkie
obejrzalam fotke zle nie wygladaja wiec nie przesadzaj mozesz smialo nosic sandalki ;-)))

Gość znafca jęsykofy
łojezu! to maja byc nogi? ale masz krogulce. nigdy bym sie z takimi ni epokazala

Gość nimm2
nooo..niestety , :(

Gość CzarnoBiałaKotka
nie słuchaj tego idioty...wcale nie jest tak zle!ja tez nie cierpie swoich stóp i zyje!pozdr głowa do góry!