Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiola_r80

Paznokcie

Polecane posty

Gość Wiola_r80

Mam może trochę dziwne pytanie, a w wyszukiwarce nie potrafię nic na ten temat znaleźć.Czy liquid położony bez akrylu na wcześniej odpowiednio przygotowany paznokieć będzie się dobrze trzymał. Pytam bo uczuliłam się na żelki :( i szukam jakieś szybkiej metody utrzymania długich i ładnych paznokci.Prosze o pomoc.

Gość bruoooooooo
:O {beksa} :)

Gość Wiola_r80
Właśnie chodzi o to, że ja mam już z natury bardzo słabiutkie paznokcie i jak nie mam czymś pomalowane to momentalnie mi się łąmią ,kruszą i td.A wszelkiego rodzaju lakiery są za słabe

Gość Wiola_r80
... i być może ten liquid jest po zaschnięciu twardszy niż zwykły bezbarwny lakier...

ale liquid twardnieje dopiero po kontakcie z akrylem...a tak to jest zwykły płyn więc raczej nic nie pomoze sam...

Gość młody bub
z wlasnego doswiadczenia moge ci polecic tabletki Skrzypowita lub Belissa sa bardzo dobre i nie drogie ok. 20 zl. tez mialam słabe paznokcie i stale mi sie rozdwajały a po tych tabletkach jest o wiele lepiej.. wszystkie zele i akryle jeszcze bardziej niszcza słabe juz paznokcie :D

ja tez mam strasznie słabe i brzydkie własne paznokcie...dlatego mam tipsy....jest to dla mnie straszna wygoda bo cały czas mam zadbane pazurki...a wiadomo jak to jest przy naturalnych,trzeba co kilka dni malowac bo lakier odpryskuje...

Gość Wiola_r80
Dzięki" aka Nosek" własnie to chciałam wiedzieć :)

Gość Wiola_r80
Myślałam że sam liquid też twardnieje,trudno musze coś wymyślić innego i na poczatek zaopatrze sie więc w witaminki