Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wejdzcie i pomozcie mi

Dlaczego Tak Jest?

Polecane posty

Gość wejdzcie i pomozcie mi

Mojemu meżczyźnie nie wystarczają same tabletki anty... Biore je ,ale i tak konczy na zewnatrz,dlaczego tak się boi? Przecież to najlepsza metoda zabez.

Gość puf
rzadko się zdarza, żeby to facet bardziej bał się ciąży niż dziewczyna. jeżeli tak się boi, to używajcie też prezerwatyw. może z czasem się przekona.

znajdź w necie jakis artykół o skuteczności tabletek anty i mu pokaż. bo wiesz, może bo być jednak troche dziwne uczucie dla niego. prezerwatywe, jako środek antykoncepcyjny może zobaczyć, wie że zapobiega ciązy, sam nakłada. ale tabletki? nie widzi ich, moze trudno mu podswiadomie pojac ze takie cos, czego nie widzi podczas seksu ma zapobiegac ciazy? mi przyznam na poczatku bylo dziwnie. wzielam ta tabletke i mysle: "i co? i to juz? jestem bezpieczna? taka mała pogułeczka może mi pomóc, tak zadziałać?" ale szybko sie oswoiłam z tą myślą. pogadaj z facetem i wytłumacz mu, ze bierzesz codziennie regularnie, nie ma opcji zebys zaszła w ciąże i zeby wyrzucił te gumki!!

Gość jojjjojj
spoko - przejdzie mu - my też to przechodziliśmy pare lat temu - pierwsze były tasy z gumką potem przerwanym aż jakoś kiedyś było do końca i potem już tak zawsze :) także spoko poczekaj troche żeby facet też czuł pewność

Kochajcie się z gumką a potem mu powiedz że przed seksem ją przedziurawiłaś i że to miał być dowód że Ty się nie boisz i że on też ma się nie bać;) albo po protu pokaż mu opakowanie. Tam na pewno pisze w jaki sposób działają i jaka jest skuteczność;)