Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myślę o KK

Mieliście tak kiedyś, że przypomniał wam się ktoś z przeszłości, choć właściwie

Polecane posty

Gość Myślę o KK

się nie znaliście? Niedawno przypomniała mi się pewna dziewczyna, rok ode mnie starsza, z którą chodziłem kilka lat temu do jednej szkoły. I teraz cały czas myślę co u niej słychać, co porabia itp. Szukałem jej na naszej klasie, ale jej nie ma...

Gość koza takatam
zjawi się bo myśli się materializują :)

Gość Myślę o KK
Zdziro to nie jest powód do nabijania się :P Zastanawiałem się po prostu czemu mi się ona przypomniała...

Gość Wodna zapalniczka
:classic_cool: pocisnołeś

Gość nie zaloguję się i choy
też tak mam:O myślę o jednym przystojniaku z gimnazjum, z którym nie zamieniłam nigdy ani słowa (może oprócz tego : "odpierdol się ode mnie, gnojku!" :classic_cool: - wcale nie chciałam tego powiedzieć :O ) :D

Gość
ja sie nie smieje;) tez tak raz mialam i chyba go zwabilam myslami, bo po 5 latach ( a jakis tydzien odkad zaczelam o nim myslec) spotkalam go w przychodni;) taki kumpel;)

a na dodatek skasował swoje konto na nk i nie mogę się na niego pogapić :O a mogłam sobie zapisać jego zdjęcia na dysku😭 ale ze mnie ciamajda :O

Gość Myślę o KK
Koza taka tam -> Fajnie by było gdyby się zjawiła :-) Chyba rzeczywiście się myśli czasem materializują. Kiedyś pomyślałem sobie o kimś, z kim też długo (kilka miesięcy) nie miałem najmniejszego nawet kontaktu, a w godzinę później akurat od tej osoby dostaje smsa... :P Żółty kwiatek -> No nie sądzisz chyba że podam tu jej personalia? ;-) Nie zaloguję się -> Ja też z nią zamieniłem może dwa zdania. Ale coś wisiało w powietrzu... a tak przynajmniej teraz mi się wydaje :P

Gość koza takatam
Bardzo fajnie -skupmy się i....

Gość Myślę o KK
Myślę o niej intensywnie już drugi dzień, kiedy będą jakieś rezultaty? :-) nie zaloguję się -> rzeczywiście spaliłaś :P Myśl teraz o nim to może go z powrotem przywołasz ;-)

u mnie to nawet więcej niż "coś wisiało w powietrzu":o on mi dawał wyraźne sygnały, że nie jestem mu obojętna😭 ale ja głupia udawałam, że mnie on nie obchodzi:O:O:O a najlepsze jest to, że przeprowadził się i mieszka naprzeciwko mnie teraz:classic_cool: myślicie, że to przypadek czy może jednak coś więcej? 😭

Gość koza takatam
to zalezy ,bo jeśli cię nie lubi - to bezcelowe

Miałem analogiczną sytuację jak nie zalogue się. To znaczy w odniesieniu do dziewczyny. Z tym że znaliśmy się bardzo dobrze, bardzo mi się podobała, ale olewałem jej sygnały. Kocham ją od trzech lat i to był największy błąd jaki w życiu zrobiłem...

Myślę o KK- a Ty sądzisz, że co ja robię innego jak nie myślę o nim intensywnie ? :classic_cool: Od dwóch dni prawie cały czas😠 Aa... może to przyniosłoby jakiś rezultat , jeśli w końcu wyległabym z domu ? :classic_cool:🖐️

Gość Myślę o KK
Nie zaloguję się -> No to postaraj się zrobić jakiś pierwszy krok. Bądź miła, fajna itp., ale jednocześnie nie dawaj po sobie zanadto poznać, że coś do niego czujesz, w sensie że coś więcej. Skoro gość się o Ciebie kiedyś starał, to na pewno gdzieś to w nim jeszcze jest, wierz mi. Pytanie tylko czy bardzo głęboko czy gdzieś na wierzchu.

a ja myślałam, że mi przejdzie:O a to już ciągnie się za mną od...5 lat:O to może być tylko prawdziwa miłość:classic_cool::O

Gość Myślę o KK
No wiesz, koło lustra w łazience albo w kuchni raczej na niego nie wpadniesz ;-)

Gość koza takatam
wszelkie sposoby mogs być przydatne -wpatrywanie się w stare foto, chodzenie w sentymentalne dla was miejsca itp....a 2 dni to ciutkę mało

pierwszy krok? Tylko jaki?:O Mam tak nagle wyskoczyć do niego, jak Filip z konopi ? I co? O coś zapytać czy jak? 😭 Jestem na to zbyt nieśmiała:classic_cool::O

Gość koza takatam
zaloguj się i finito

Gość Myślę o KK
Znajdź jakiś wspólny mianownik. Przynajmniej masz na to okazję, czego ja nie mogę powiedzieć :o

Dobre te rady wasze, ale :classic_cool: problem w tym, ze jedynym takim miejscem jest...moje stare gimnazjum:O a tam jest ochrona i kamery:O i co, pójdę tam , oni się mnie zapytają czego tu szukam... a ja co? Mam powiedzieć, że przyszłam tu bo ta szkoła to dla mnie sentymentalne miejsce, które mi się kojarzy z jakimś kolesiem?:classic_cool: 😭

a daj spokój, co z tego, jak ze mnie taka doopa wołowa , że nawet jeśli mam szansę to i tak nic z tym nie zrobię? :O przecież ja go ostatnio spotkałam, on się do mnie uśmiechnął :classic_cool: a ja? Wlepiłam wzrok w chodnik i uciekłam czym prędzej😠:O żal mi siebie 😭

Gość Myślę o KK
O kurczę, to rzeczywiście :P

Gość koza takatam
Tez jestem nieśmiała ,może na odwagę wypij kielicha? Ja tak kiedyś robiłam i trochę mnie to wyluzowało.

Myślę, że nie miałam odwagi spojrzeć mu w twarz, ponieważ miał na twarzy tatuaż ze słoniem a ja sie panicznie boję słoni. Mam tak od momentu, gdy byłam w ZOO i przechodziłam pod drzewem na którym siedział słoń, nie zauważyłam nawet kiedy zwalił na mnie swego ogromnego kloca

ja po 3 łykach piwa leżę jak nieżywa na krześle a co dopiero po kielichu:O nawet nie zdołałabym o nim pomyśleć, więc akurat ten sposób nie przejdzie:classic_cool: p.s. to wyżej to perfidny podszyw 😠 ale dobry:D🖐️

no cóż, nastawiam się (a raczej wmawiam sobie:O), że następnym razem będzie lepiej i chociaż przed nim nie ucieknę:O:O:O🖐️