Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalosnestodwa

Facet zostawił moją przyjaciółke z powodu blizny..

Polecane posty

Gość zalosnestodwa

Którą ma na plecach.. :o mówił że to go obrzydza.. i ja zostawił.... Czy wy to rozumiecie??!!

Gość koza takatam
Facetów nie sposób rozumieć ,ale da się ich znosić .

Gość boska krystyna
Oj Boże, przeciez to tylko wykręt. Zwyczajnie mu zwisała, wiec podał pierwszy lepszy powód.

albo jeszcze bardziej życzę mu jakiegoś wypadku, po którym jemu zostaną takie blizny, ciekawe, czy wtedy nadal będzie się tak brzydził :P 🖐️

boska krystyna, no sorry - już naprawdę o niebo lepiej powiedzieć "zrywam z tobą, bo nic do ciebie już nie czuję", niż "zrywam z tobą, bo obrzydzają mnie twoje blizny" :O :O :O :O

Gość zalosnestodwa
to było tak oni byli ze soba po roku i wkoncu doszlo do wspolzycia on to zobaczyl i poszlo...

Gość palanttttttttt
uuuuuuuuuu............. to na widok mojej blizny na brzuchu po 43 szwach rzygnal by dupek .dzieki ci Panie za mojego męza!!!!!! wrrrrrrr-skonczona swinia ten zalosny typ::O

Ja też mam bliznę na plecach...nie dużą...hm,a akurat ostatnio mój mężczyzna się jej przyglądał i gadaliśmy o tym... I jeszcze jedną mam z tyłu na udzie...Nigdy sobą nie walnęłam, po prostu miałam takie dwa małe zabiegi... Hmmm...Ciekawe co bym zrobiła na miejscu tej Twojej przyjaciółki...Pojechała bym mu po ambicji tak,że na najbliższy czas by mu się odechciało czegokolwiek. O!