Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowana kobita

czepialski małzonek

Polecane posty

Gość malowana kobita

mam fajne dzieciaki i miałam fAJNEGO MEZA czy milosć matki do dzieci może spowodować zawisc ojca wobec nich? on sie ich o wszystko czepia i wymaga , by robily wszystko za niego takie codzienne pierdoly, ale sie juz zyc nie daje, jestesmy radosni gdy Go nie ma w domu jest flejtuchem, ale co tam, niech by i sobie byl, ale czepia się że dzieciaki mają bałagan ciagle ma pobrudzoną koszulkę, bo papla sie podczas jedzenia, a jak dzieciak ma chocby kropeczkę to z obrzydzeniem zwraca mu uwagę mogłabym pisać wiele takich przykładow, bo to ciagnie się non stop jak nie światło zapalone i niezgaszone, to za dlugo śpia, to są za glosno co ja mam z tym zrobic, mowienie nie dociera może to przygłup

możliwe że jest zazdrosny a moze tez nie chcial dzieci i go irytują, może jest zły że dzieci zniszczyly mu plany życiowe. Nie wiem skoro rozmowa nie pomaga to robcie tak jak on - tez o wszystko sie czepiajcie zwracajcie mu uwage i moze wtedy zobaczy jak wy sie czujecie.

Gość malowana kobita
nie, no dzieci chciał ale one im starsze to chyba postrzega w nich rywali czy co nawet jak sobie w cos gramy, albo sie wygłupiamy to go to wkurza, a wlaczyć sie nie chce róbcie tak samo, no i tu chyba popelniłam bład, bo by dzieciom bylo lzej i by wiedziały, ze nic złego nie zrobily, na kazdy jego przytyk w stosunku do nich, oddawalam mu psztyczka bardzo bolesnego i to przy dzieciakach teraz najmłodszy robi sie lekko bezczelny wobec tatusia, a to też mi nie odpowiada

Gość malowana kobita
a zresztą pieprzę go , mam fajne dzieci i tego sie bede trzymać i dowalać będę mu przy dzieciakach jeszcze bardziej niech wie, że kmiot z niego i tyle

Gość cóż za miłość
przez Ciebie przemawia, niestety tylko do dzieci, może on czuje że go nie kochasz i dlatego chce zniszczyc kogoś kogo obdarzylas uczuciem przeznaczonym kiedys dla niego!