Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian.......22

jak ją namówić do usunięcia ciąży?

Polecane posty

Gość Adrian.......22
ale jaki kurwa obowiązek, skoro JA NIE CHCĘ!!! Ja wyraziłem zdanie jasno - ma usunąć ciążę, nie chcę żadnego dzieciaka. To ona podjęła decyzje że nie usunie, więc to niech ona się męczy, z jakiej kurwa racji ja?! napisalem tutaj, bo to forum dla kobiet i liczyłem na to że jakas kobieta mi podpowie jak namówić dziewczynę do aborcji

kochany odpowiedz mi co to koorwa znaczy zlapac faceta na dziecko ? To facet nie wie jak sie dzieci robi? To co baba tylko odpowiedzialna? Sama sie zapładnia? Pierdolisz synku az zal...

Gość wiesz co ci powiem frajerze
jakie matki polki? ktos ci powie prawde w oczy to matka polka...do twojej wiadomosci nie mam dzieci bo w przeciwienstwie do ciebie wiem jak sie zabezpieczyc.Poza tym moj facet jest odpowiedzialny i potrafi stanac na wysokosci zadania bo nie jest taka pizda z uszami jak ty...prawda jest taka ze twoje zycie to pomyłka ...rozumiesz? tacy idioci jak ty z biegiem ewolucji juz dawno powinni wyginac cioto..

jak nie chciala dziecka to po cos jej fiuta do cipy wsadzał...nie wiesz jak skad sie biora dzieci? ktos kto ich nie chce albo sie zabezpiecza albo nie uprawia sexu....wiec nie pie rdol farmazonów bo tylko udowadniasz ze jestes skonczonym kretynem

pytasz z jakiej racji masz ponosic konsekwencje skoro nie chcesz dziecka tak ? A no z takiej koorwa racji ze to twoje dziecko a skoro go nie chciales nalezało sie zabezpieczyc tumanie!

Gość Adrian.......22
ej, jaka odpowiedzialność? słyszala że spotykam się z innymi, mogła domyślić się że nie traktuję jej powaznie i sie zabezpieczyć. Chciala mnie naciągnąć na dziecko - o, taki chuj! nie naciągnie, jak będzie trzeba to zwinę się z tego nienormalnego kraju gdzie zmusza się facetów do niańczenia dzieciaków których nie chcą.

skoro nie chciałeś dziecka to trzeba było laczem między drzwi a nie z dziewczyną , ewentualnie z chłopcem wtedy zero szansy na dziecko

Gość do adrian 22
było palancie się zabezpieczać a nie dzieci robić

Gość po bandzie
adrianku ty po prostu debil jestes i tyle spierdalaj na ten zmywak do angli kozojebcu

skoro podjela taka decycje, ze nie usunie dziecka to juz pies pogrzebany. Nikt ci nie pomoze namowic jej do aborcji, bo jedynym slusznym motywem takiego zabiegu jest choroba dziecka. Jak dziecko przyjdzie na swiat to Twoim zakichanym obowiazkiem bedzie lozyc na nie, czy tego bedziesz chcial czy nie.

a ty gdzie byłeś ? mózg ci się wyłączył jak się kochałeś ? o sorry zapomniałam nie masz mózgu tylko miejsce na mózg .

i jedno masz racje nie mow rodzicom ze masz dziecko w drodze....uciekaj do anglii jedz sobie gdzie chcesz i jesli uwazasz ze nie musisz placici na dziecko to nie plac a gwarantuje Ci ze Twoi rodzice szybciej sie dowiedza ze sa dziadkami niz TY staniesz na wlasne nogi...bo jesli Ty nie bedziesz placici na dziecko to ona moze isc do sadu po alimenty od twoich rodzicow a to ze jestes pelnoletni nic nie zmienia...Masz obowiazek wobec dziecka i czy bedziesz chcial czy nie i tak bedziesz (albo Twoi rodzice beda) buli bo to jest Twoj zakichany obowiazek...a skoro Twoi rodzice nie potrafili wychowac syna na porzadnego człowieka to beda ponosic tego konsekwencje przez kolejne 25 lat:) gratuluje frajerze...

Gość Adrian.......22
jaki obowiązek? ja mialem tylko seks z nią, bylem pewien że się zabezpiecza a po wpadce powiedzialem jej jasno - USUŃ! to jest mój wybór i powinna to uszanować. Skoro jej wyborem jest: poród, dzieciak, niańczenie i wychowywanie go przez długie lata a w sumie to juz na całe zycie - to jej prbolem. Czemu ja mam ponosić konsekwencje jej głupich decyzji?!

kurwa swoich decyzji .................... co zgwałciła ciebie ? myśl bo myślenie nie boli .

to teraz inaczej skoro nie traktowales jej powaznie to dlaczego z nia sypiales i to bez zabezpieczenia , chciales jej koorwa dziecko zrobić! Milo ci ? Bo tak sie czyta to co o niej piszesz, taka sama twoja i jej wina i oboje macie obowiazek alimentacji, i nie pekaj jej tez sie swiat zawalil, myslisz ze jest zadowolona z tego ze ojcem jej dziecka bedzie debil bez godnosci honoru i nieodpowiedzialny ruchacz pospolity ? E nie sądze...

Gość do adrian 22
ale skurwiel z ciebie jest'powinni cie wykastrować padalcu

Gość Lili-ana.
szkoda tego dziecka że takiego ojca (nie)będzie miało:o ale tak szczerze jeśli ona jest młoda to chyba dla niej lepiej żeby usunęła... chyba ze bardzo pragnie tego dziecka. a ona wie że ty nie chcesz z nią życia układać i ze bedzie jakby co samotną matką???

Twoim tokiem rozumowania (jesli to rozumowaniem mozna nazwac w ogole )idac Wiedziales ze spotykasz sie z innymi mogles sie zabezpieczyc nie zabezpieczyłes sie bo chciałes ją zapłodnic bo jestes psychopatą i tyle.

Gość o matkoboska
nie dosyc ze debil to jeszcze glupi jak but, skoro taki madry jestes i uchylasz sie od odpowiedzialnosci to sie z odpowiednimi ustawami zapoznaj, po pierwsze jesli nie ty to rodzice-pewnie sie bardzo uciesza, po drugie predzej czy pozniej panstwo dlug sciagnie-chociazby w przypadku kiedy spadek dostaniesz, po 3 cale zycie na czarno a pozniej co---nawet emerytury?no gratuluje intelektu, swoja droga nie wierze ze takie imbecyle w moim wieku mozna spotkac, myslalam ze faceci sa odpowiedzialni i z wiekiem dojrzalsi, niestety ty zafiksowales sie na etapie 5latka: ja nieeeeeeeeeee chce, bo nie!no latnie-nie dosyc ze niedorob to jeszcze niedorozwoj!

ale po co non stop o tym samym pierdolisz??????!!!!!!!!!! czy ty nie rozumiesz ze bedziesz tak samo odpowiedzialny za to dziecko jak i ona? a juz na pewno finansowo. wkladasz- wyjmujesz heheh

Gość po bandzie
adrian ciebie to przy porodzie akuszerka zamiast w dupe klepnac, to pierdolnela w glowe i dlatego masz teraz braki w mysleniu

"Czemu ja mam ponosic konsekwencje jej glupich decyzji" Bo jestes idiotą i zalozenie prezerwatywy przekracza Twoje kompetencje... Rownie dobrze sam sie mogles zabezpieczyć aborcja nie jest metoda antykoncepcji.

Gość farejer jestes
glupi fraej jestets i tyle ci powiem nie odpowiedzialny gowniaz jebany hypokryta i egoista idz sie lecz czlowieku ta laska bedzie glupia jak cie poslucha i ucunie ciaze a abroxja to najgprsze co moze byc wez bansuj zakuty łbie idz do szkoly sie doszktalc a nie chuja wtykasz w szpare a potem srasz w gacie takich jak ty to powinno sie na stosie palic albo jaja na zywca ucinac :P

Gość do adrian 22
po bandzie brawo to dobre było

Gość Lili-ana.
ale tak szczerze jeśli ona jest młoda to chyba dla niej lepiej żeby usunęła... chyba ze bardzo pragnie tego dziecka. a ona wie że ty nie chcesz z nią życia układać i ze bedzie jakby co samotną matką???

Gość Adrian.......22
no.. tylko że jakoś wszystkie inne laski są na tyle mądre że łykają pigułki i korona im z głowy nie spada, tylko ta jedna okazala się idiotką, ja nie używam gum bo nie lubię. Wiedziala o tym że nie lubie i godziła się na to. Czyli ona miała świadomość że się nie zabezpieczamy wcale, natomiast ja miałem świadomość że ona się jednak zabezpiecza. Czyli to ona mnie oszukała.

Gość Oj ludziska
Przestańcie rozmawiać z tym matołem!!! A skąd wiecie,że jego rodzice będą płacić, może są dokładnie tacy jak on ???? !!!!W końcu to oni go tak wychowali,że 0 odpowiedzialności i szlaja się.Pewnie to też banda bezrobotnych, co to żyją z naszych podatków! Idę poczytać inny temat!Żenada.............