Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian.......22

jak ją namówić do usunięcia ciąży?

Polecane posty

tak państwo bedzie płacic ale ci przeciez nie odpusci :DPotem ze dwie sprawy z urzedu a uchylanie sie od obowiązku alimentacji i siedzisz chlopie w dużej dupie :D ps zanim papiery wysle do komornika by sciagac z panstwa Twoje alimenty moze podac o spłate twoich rodzicow, ciekawe czy bedzie im miło ???

Ona nie usunie tej ciazy, bo jest na pewno madra dziewczyna i nie pozwoli zrobic sobie krzywdy. Za to po porodzie udowodni Ci ojcostwo, zostana na Ciebie nalozone alimenty i zdziwisz sie jak zamkna cie do puchy za nielozenie na dziecko. Skoro jestes taki glupi to tego Ci zycze:)

Gość Lili-ana.
alimenty będzie panstwo płacić ale tobie kretynie będzie rósł dług i jak kiedys pójdziesz do roboty to dług będą od ciebie sciągać. A jak ona usunie ciążę i cos jej spierdolą to moze nigdy dzieci nie mieć, choc to rzadko sie zdarza ale jednak sie zdarza, zepsułeś jej życie, po co sie z nią zadawałeś skoro ci na niej nie zależało?? Faceci to idioci czasem:( tylko żeby fiuta w dziurę wsadzić. A potem takie dramaty MYŚL KRETYNIE!!!

Gość Adrian.......22
rodziców? hahaha nie rozśmieszaj mnie, jestem pełnoletni więc rodzicom nic do tego. Poza tym tak chcialabym to załatwić żeby rodzice o niczym się nie dowiedzieli a jeśli sytuacja mnie zmusi, wyniosę się do Anglii, mam tam kumpla który już od jakiegoś czasu chcial mnie ściągnąć. Nie chcę ani jej, ani jej dziecka. Gdyby usunęła, to może bym się z nią dalej spotykał, ale jak jest taka uparta to niech się męczy

Swiat jest maly nie w takich sytuacjach matki dzieci ich ojcow odnajdywaly. Bedziesz mial przsrane, sam zreszta zobaczysz. Idiota.

Gość do adrian 22
ale palant z ciebie

tak kochany rodziców - to ze jestes pełnoletni o niczym nieswiadczy. Nie bedziesz pracowal ani placił to dziadkowie mają obowiązek alimentacji i wszystko zalezy od tego czy ona ich poda o alimenty czy tez nie :D:D no chlopie na czym jak na czym ale na alimentach to ja sie znam i wiem co ci pisze :D

Ładnie zaczniesz życie, owszem państwo będzie płaciło alimenty ale nie ma nic za darmo. Za parę lat ściągną Cie z długiem 10 tys na rzecz Państwa. hahaha Powodzenia! :)

dzieciaku ile ty masz lat ? gdzie ty żyjesz ? na zadupiu nie słyszałeś o antykoncepcji , prawa nie znasz ............... Jezu jak ciebie czytam to zastanawiam się czemu takie coś chodzi po ziemi .

Gość Adrian.......22
jesli nigdy nie bede pracować albo będę pracować na czarno to nigdy nie ściągną długu a jeśli zostanę w anglii to może mi chuja zrobić, tam jest inne prawo

Gość do adrian 22
najlepiej wykastruj się to w przyszłości nie będzięsz miał takich problemów dzieciaku.Może i kutas ci urósł ale rozumu to nie masz wcale

Polskie wiezienia przepelnione sa alimentowcami wiec powodzenia zycze. Bys jak najdluzej z takim podejsciem tak miejsce zagrzal. Moze zmadrzejesz, choc watpie w to szczerze mowiac.

Gość co za zlamas
Tak, w Anglii jest duzo latwiej scigac takich jak Ty :) Twoim rodzicom wspolczuje - beda placic za zlamasa-synalka.

pył zgadzam sie z tobą .............. bo jak głupota przejdzie na dziecko szkoda dziewczyny że trafiła na takiego dupka

Gość po bandzie
wez przyklad z jednego gorola :huja na pniak i siekierka go:) i juz nie bedziesz pierdolil nam smutow na kafe tepy debilu

Gość He he byłam pewna że to prowo
kacja, ale zaczynam się coraz bardziej zastanawiać czy nie mówi serio. W każdym razie gratuluję wczucia się w rolę

Gość do adrian 22
szkoda że twoi rodzice aborcji nie dokonali bo nie było by takiego palanta jak ty

Gość wiesz co ci powiem frajerze
jestes kurwa rozjebany jak ruski czołg po 2 wojnie siwatowej...nie chcesz z nia być nie musisz ale na dziecko bedziesz musiał płacic bo to Twój zakichany obowiazek dupku.....chcesz cos usunąć to usuń se fiuta skoro nawet sie zabezpieczyc nie potrafisz a potem skocz z mostu, powies sie podetnij se zyly albo wez psychotropy i popij alkoholem bo tacy jak tylko niepotrzebnie marnują tlen....pizda z Ciebie a nie faceta...nawet nie potrafisz sie odpowiedzialnie zachowac pierdoło...

Gość Adrian.......22
ooo, matki polki podniosły głosy! co nagle takie obrończynie? wszystkie próbowalyscie naciągnąc faceta na dziecko, że tak jej bronicie? żadnej się pewnie nie udało, stąd to oburzenie

oj chlopcze a ty masz zammiar do konca zycia na zmywaku w Anglii zapierdalac ? To bardzo ambitny jestes:D:D:D nie ma co - żal mi mamuni Twojej jak pozew do sądu na rozprawe dostanie to sie biedna załamie ze takiego gnoja wychowala, gdyby moj syn tak sie zachowal to wiesz co bym zrobila - jego wypierdzielilabym na zbity pysk a tą kobiete z dzieckiem wzieła pod dach na jego miejsce a malo tego pomagalabym jej udupic go jak najlepiej by fiut mial nauczke.

Gość Lili-ana.
własnie jak nie ty to rodzice będą alimenty płacić i nie ma znaczenia czy jestes dorosły.... chociaz ty dorosły nie jestes i jeszcze dłuuuuugo chyba nie bedziesz dzieciaku

taaaaaaaaaaa a Anglii zginiesz bez wieści :-P , a słyszałeś może że i Anglia i Polska są w Unii Europejskiej i zgodnie z prawem traktatowym państwa będące z unii maja wspierać działania dotyczące zobowiązań należnych na terenie uni europejskiej .................. może najlepiej wyemigruj do Tybetu może Chin tam się ukryjesz .

Gość po bandzie
a mi sie wydaje ze ty jestes potomkiem huja i żaby, bo zero masz myslenia:)

To nie glos matek polek, a normalnych kobiet i mezczyzn takze. To ze jestes pojebem nie znaczy ze inni to beda akceptowac. Wrecz przeciwnie mowi sie, ze w stadzie trzeba eliminowac najslabsze ogniska, ty takim wlasnie jestes i faktycznie najlepiej dla spoleczenstwa byloby gdyby twoi rodzice zdecydowali sie na aborcje.