Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Najmądrzejsza Na Forume

THRU........SRU

Polecane posty

Gość hłehłe hłe
ale pierd.olnięta jesteś a do play drożej---tak powiedział podniecaczko reklamami, żebyś sie nie zesrała z podniecenia

Bardzo fajna ta reklama. Mój synek , który ma 1 rok i 7 m-cy tak fajnie to powtarza. A najsmieszniejsze jest to , że mu wychodzi "thru" bardziej bo nie umie jeszcze tak wyraźnie mówić. Bardzo nas tym rozbawia.:)

jak ten kot dostaje pałką... kładzie te uszy po sobie, to wiadomo, ż ecoś się święci... mam dwa koty i dobrze to ktoś uchwycił....

Gość eeeeeejjjjj
Autorko, już ktoś kogo zdenerwowałaś próbuje być zabawny i podszywa się pod Ciebie zakładając bzdurne tematy :O przykro mi :O

Gość eeeeeejjjjj
to prawda. był temat nieprzyzwoity o kocie, teraz jest nowy o Draż.

Najmądrzejsza, pamiętasz go? :D chyba robimy się sławne na kafe 😭:classic_cool: ja też orange :) pod Draża też się dziś podszywają :O

Gość eeeeeejjjjj
no właśnie, myślałam na początku, że czarny:D

Gość to pikuś co mówicie
Reklama jest super. Nie cierpię reklam, ale ta wymiata. i nie ważne o co w niej chodzi, tylko o miny psa i kota :D

pamięc masz dobrą :) chyba to był jakiś mój wielki fan :classic_cool: ale i tak najczęściej podszywają się pod przerwę.

Gość eeeeeejjjjj
a nie widziałam podszywów Draż. Tzn., że to nie ona te wszystkie tematy dzisiaj zakładała? Było ich mnóstwo a swoją drogą reklama jest genialna :) uwielbiam ją

Gość onaD
a mi się najbardziej podoba jak ten kot dostaje linijką w łeb:D ta jego mina :D hehehe:):D

Gość glupia koza taka
Ja nie rozumiem czemu wszyscy leja z tej reklamy, szczegolnie ci ktorzy nie maja play :o Przeciez prawda jest taka (i bedzie przez kilka najblizszych lat), ze ceny w sieciach sa porownywalne z tym ze: PLAY: wszedzie dzwonisz za tyle samo INNE SIECI: wszedzie dwonisz za tyle samo a do play drozej wiec kto jest tak naprawde sru? 🖐️