Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazik z sosnowca.

przestancie zakladac co juz nowe topiki o smierci Jacksona

Polecane posty

Gość kazik z sosnowca.

:o :(

wiara sie niezdrowo podnieca... pewnie maja wrażenie że ich nowy temat wniesie coś nowegoooo :D

Gość El Hombre
umarł koniec i kropka a ludziska sie podniecaja jego smiercia az niesmaczne to jest

Gość Evangeline Lily..
smierc króla a tu na kafe rozpisuja sie na maksa co chwile nowy topik w tym samym temacie durne ludziska i tyle

umarł, dobra ok w końcu kiedyś musiał chyba nie trzeba nad tym wielce debatować denerwuje mnie kiedy ludzie wcale nie znają człowieka nie słuchaja jego muzyki itd itd itd a już taaakie hektolitry łeż wylewają po nim... śmiech

syntetyczna boleść :D oglądałam relacje CNN i w ciągu 10 min przed szpitalem czy też domem J.M. zrobiły sie taaakie tłumy... bo uwierze że ci wszyscy ludzie tak przeżywają jego śmierć... najleosze jest to jak zachowują się reporterzy - zauważcie, że prezentując wiadomości kiedy mają przygotowany i przećwiczony txt mówią pięknie płynnie bez jakiegokolwiek przejęzyczenia o zająknięciach w rodzaju: yyyy mmmm eeeee nie wspominając a podczas relacji na żywo widać zały ich "profesjonalizam"! :D Nie zarzucam teggo wszystkim dziennikarzom, ale tak jakos mi to wpadło... :D

Gość Wybrzeże Gdańsk..
pogięlo tutaj ludzi od ciaglego zakładania topików