Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boombelkowy swiat

Moj facet esemesuje z szefowa

Polecane posty

Gość boombelkowy swiat

wydawałoby się to banał, ale szlag mnie trafi zaraz... Zwaliło mi się gg i mój chłopak powiedział żebym skorzystał z jego. Pogadałam z koleżanką i potem wysłałam sms. żeby się upewnić czy dobry wpisałam numer (bo z pamięci) weszłam w archiwum, w numery spoza listy, bo nie miał moej koleżanki na liście gg. I co zobczyłam? full smsow do swojej szefowej, a wiecie co jest najgorsze? ze te smsy maja ten sam styl, jakim pisal je do mnie na poczatku naszej znajomosci... I co teraz? On nie wiem ze ja to wdziałam...

Gość chyba Twój były facet

Gość boombelkowy swiat
Ja jej nie widzialam, ale jak tylko dostal ta prace okazalo sie ze nasz daleki kolaga ja zna. Zagadali sie i sie obaj niby w zartach zachwycali jaka to z niej laska...

Gość chyba Twój były facet
no i co się żalisz, wiesz jakiego masz faceta amanta a to co z tym zrobisz Twoja sprawa albo pozwolisz by nadal flirtował i robił z Ciebie idiotkę albo dasz sobie z palantem spokój bo jak na razie to jesteś na najlepszej drodze do tego by wpaść w kompleksy "przez tą laskę" i to że "Twój" facet z nią flirtuje

cóż - puknie szefową i jeszcze podwyżke dostanie - czy Ty jestes w stanie zaoferować mu takie bonusy? :P

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
a co dokladnie jej pisze?

Gość Jest dobrze
no to dziewczyno, pakuj walizy

Gość boombelkowy swiat
Ehhh - to były smsy wyrwaane z kontekstu... Zabolal mnie styl bo pierwsza myśl to to że do mnie też tak pisał...usmieszki, życzenia słodkich snów itd. Nie wiem, ale moim zdaniem relacja szef- pracownik to na pewno nie smsy poznym wieczorem. ...i nie zale sie tylko szukam wyjscia z sytacji...

Gość nie rozśmieszaj nas
niby jakiego wyjścia ? masz dwa wyjścia albo grać dalej w tej farsie i udawać że o niczym nie masz pojęcia albo uświadomić faceta że wiesz i liczyć się z konsekwencjami raczej nie zmienisz nastawienie faceta, bo chyba nikomu nie wmówisz na siłę że laska nie jest seksowna jeśli jest.... ;-)

Gość eliza..
ale co zlego w tym ze pisze do szefowej skoro to szefowa to pwnie ustalaja co w pracy

"ale co zlego w tym ze pisze do szefowej skoro to szefowa to pwnie ustalaja co w pracy" zwłaszcza to o słodkich snach :D:D

Gość boombelkowy swiat
Eliza juz widze Twoja mine jak czytasz smsmy z zyczeniem dobrej nocy i slodkich snow u swojego faceta hehe A tak na marginesie to nie mam zamiaru ukrywac ze wiem o tym...

Ja myślę, że powinnać w ogole nie reagować. On ma do tego prawo - to taka jego odskocznia od pracy i rodziny - każdy facet przecież może się znudzić rodziną. To takie duże dzieci. Biedactwa nasze. Zostaw to tak, jak jest. Może się okazać, że zaraz czacznie Cię zdradzać z szefową - nie martw się. Takie jego prawo. Chyba lepiej być zdradzaną żoną, niż samotną osobą?????????? TO LOGICZNE. buahahahahaha

Gość eliza..
aha takie teksty myslalam ze moze cos ustalaja odnosnie praxcy

A w temacie to czy to szefowa czy inna babka to chyba nie oznacza nic dobrego. Mimo iż szefowa ma większe korzyści materialno pracownicze :)

Gość boombelkowy swiat
Nie to smsy zdecydowanie niezwiazane z praca...wóz albo przewóz, ja tam sie ogolnie nie boje samotności, bo nie ma tego złego...

Gość był bardzo nieszczęśliwy
nieważne co robi poza domem, ważne że wraca do domu i przynosi pensję.... jeśli jego starania sprawią że dostanie podwyżkę to tylko będą z tego tylko same plusy

Gość xx-menia
facet zawsze pójdzie tam, gdzie oferują mu lepsze korzyści :( ale jeśli jesteś lepsza od jego szefowej: wykształcenie/uroda/inteligencja to nie ma się czym martwic:)

Mysle, że idolem Twojego faceta był Simon Moll :P I wyznaje jego motto życiowe - "ruchac, jebać nic się nie bać" :P

"facet zawsze pójdzie tam, gdzie oferują mu lepsze korzyści " no tak, faceci słyną z materializmu... nie to co kobiety :P :P

a byłaś kiedykolwiek u niego w pracy? Ja bym się ładnie ubrała i poszła niby po faceta, bo chcesz go gdzieś potem zabrać. Pooglądałabym szefową i rzuciła komentarzem "aaa to do tej pani te smsy razem wysyłamy - coz, juz wiem po co:)"

"nieważne co robi poza domem, ważne że wraca do domu i przynosi pensję...." Dobre :D

Gość całkowicie czarny kot
facet życzy szefowej miłej nocy? :-)

Gość boombelkowy swiat
Na pewno dziś czeka nas rozmowa i raczej nie chce mi sie sluchac durnych wyjasnien, bo wole byc sama niz z kims kto tak postepuje...