Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turkusowa Truskawka

Ocencie piosenke, która napisałam przed chwila...

Polecane posty

Gość Turkusowa Truskawka

Kolejny raz Kolejne wspomnienia Odeszły już I wszystko się zmienia Ja mam nadzieje że złe chwile rozwieje I traktuje to jak jakiś większy kryzys Ale ile może ten czas trwać? Czy uda mi się go przetrwać? A może lepiej o tym zapominać, zamiast siedzieć i wszystko przypominać. Nie wiadomo jeszcze co dalej będzie, ale jego twarz ja widzę wszędzie. Nie umiem wyrzucić jego z pamięci, ciągle jeszcze czuje, ze coś się święci. Że nie zatrzyma się to i nie rozwali, chociaż czuje się jakby mi coś porwali. Moje przeżycia, uczucia marzenia, Nagle zniknęły, to jest nie do zniesienia. Ciągke mówie "Niech się dzieje co chce" Ale tak naprawdę tak nie myślę. To ma mi pomóc przetrwać trudny czas. Który się tak ciągnie, musze czekać na was. Muszę czekać na was... Muszę czekać na was... Wszystko przemija, omija i zwija. Pieprzy naprawia, smuci, rozbawia. Trzeba z tym żyć, i sobą być. Nie można ciągle, po wspomnieniach wyć. Kolejny dzień, Kolejna pustka. Zostanie jeszcze Do lepszego życia przepustka Ostatnia dla ciebie nadzieja się kolebie I zaraz z łodzi wypadniesz Utopisz się i przepadniesz. Ale czy ktoś sobie o tobie przypomni? Czy poda ci pomocną dłoń i dobrze wspomni? Myślac o tym ciągle nie zdziałasz nic A może lepiej nic nie robić? Może marzenia to pic? Może ja kocham i on kocha też. Ale przeszkadza nam w tym jedna rzecz. Może gdyby nie to, by się nic nie rozpadło. Teraz czuje się jak małe dziecko, które upadło. I trudno mu wstać bo nie umie stawiać kroków. Nie widziało jeszcze nigdy tylu pięknych widoków. I wszystkie piękne chwile, to był tylko sen. Ale boi się zasypiać, boi się wrócić w stan ten. A jednak chcę wrócić do tamtego koniecznie. Tyle tylko, że by chciał trać w tym wiecznie. Trudno tak, zostać roztropnym samotnym. I mieć dobry humor i być roztropnym. I być roztropnym... I być roztropnym... Wszystko przemija, omija i zwija. Pieprzy naprawia, smuci, rozbawia. Trzeba z tym żyć, i sobą być. Nie można ciągle, po wspomnieniach wyć. :D

Gość Turkusowa Truskawka
trudno tak zostać nagle samotnym*

to raczej wiersz lub tekst a nie piosenka :P bo aby to była piosenka potrzebna jest też muzyka :P

Gość kosanova
o maj Boże! ;O daj se siana.... takie rymowanki to wala dzieciatka w żłobeku

Gość Turkusowa Truskawka
to napiszcie coś lepszego..:D no piosenka piosenka.. bo muzykę do tego już mam.. Lubie po prostu zamieniać moje uczucia w piosenki czy tam wiersze.. I nie rozumiem, co byście chcieli wielce od rymów.. A do feela mnie proszę nie porównywać bo to mnie obraża, no,...

Gość Turkusowa Truskawka
hmm..;d

Gość Feel
Zostaw zostaw mnie zostaw I na nogi mnie postaw Leże ciągle i płaczę Z moim sercem wciąż walczę

Gość Feel
ta... to śmierdzi feelem...;)

Gość miaaaaaaaauuuuu
eeeeeeee, może zajmij się hodowlą rybek albo kaktusów

Hehehe, popłakałam się. Myślę, ze powinnaś textami do piosenek zarabiać na życie:):) P.S. - pewnie wielu z nas nie potrafi wymyślec nic lepszego, ale jest taka roznica - MY PO PROSTU SIE ZA TO NIE BIERZEMY, SKORO NIE POTRAFIMY:) Dla wlasnego dobra - nie ujawniaj tego, gdy nie bedziesz anonimowa:)

do piosenki potrrzebna jeszcze muzyka, łatwo nie będzie bo nierytmicznie

Gość Turkusowa Truskawka

Gość Turkusowa Truskawka
No dobrze, w takim razie pokażcie mi jaki dobry tekst piosenki..

Gość Turkusowa Truskawka
jest rytmiczne....Mam już melodie i muzyke..

Gość miaaaaaaaaauuuuuu
Oj, panna focha strzeliła! Przepraszamy kochana, jesteś naszym nowym wieszczem. Tylko tak żartowaliśmy, już uczymy się Twojej piosnki na pamięć.

Gość Turkusowa Truskawka
1.Każdy wie że w tym mieście nie da się żyć wszyscy już dawno wyjechali zostaliśmy tu całkiem sami Na Każdej ulicy pustka za zakrętem dziki pies została nam tylko wódka wódka i ten szalony dzień ref. : Szalony dzień o zmroku wschodzi jak każdy dzień przychodzi i odchodzi Szalony dzień o zmroku wschodzi Jak każdy dzień ODCHODZI !!!!! 2. w każdy dzień po mieście włóczę się w każdą noc spać mi trudno jest na każdej ulicy pustka w mych snach dziki pies skończyła nam się wódka i zaczęło się szalony dzień ref. : Szalony dzień o zmroku wschodzi jak każdy dzień przychodzi i odchodzi Szalony dzień o zmroku wschodzi Jak każdy dzień ODCHODZI !!!!! albo to?

Gość la pasjonata
Tekst całkiem do rzeczy, ale jako polonistka napiszę Ci, że popieram opinię wyżej i rytmicznie nie jest ze wględu na róznoradność rymów. Ale zaśpiewać się da z pewnością.

Gość Turkusowa Truskawka
oj nie każe się uczyć na pamięć... Tylko się pytam co uważacie za dobry tekst piosenki itd.. Jakieś wskazówki?

Gość Turkusowa Truskawka
ten tekst akurat nie mój;d

Nie wiadomo jeszcze co dalej będzie, ale jego twarz ja widzę wszędzie. siedząc na grzędzie głucho wszędzie co to będzie:P

Gość Turkusowa Truskawka
to już kurde nie wiem.. jestem w dupie ;x Ty tak jak każdy masz wolną wole, musisz być sobą i nie odgrywać cudze role. Ty tak jak każdy, chcesz czuć akceptacje, zawszę odkryją prawdę i w tym mam rację. Ty tak jak każdy masz swoje paranoje, nie pojmujesz bałaganu, który siedzi w twojej głowie. Od lat chciałeś byś pożądny i to poukładać. Lecz zmarnowałeś czas i znowu w dół spadasz. Szukasz z nadzieją jakiejś pomocnej dłoni, a gdy ją znajdujesz coś ci oczy zasłoni. albo fragment mojej piosenki.. MOże to chociaż się spodoba?

Gość Turkusowa Truskawka

Gość Nos w kolczyku.
CO TO ZA BEŁKOT PYTAM JA SIĘ!!!

Gość mimmmiiuuuuuu mmmmmiuuu
Ej, dziewczyno, spokojnie. Nikt nie broni Ci śpiewać. Ale Młynarskim to nie jesteś.

Gość Turkusowa Truskawka
a dobra...:P Będę pisać dla siebie....

Gość to ty Isabell
??? :D porażka dziewczyno