Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monica szczokoć

bóle okresowe w 39tc-co oznaczają?

Polecane posty

Gość monica szczokoć

albo co mogą oznaczać? jakby co to sa one niezależne od skurczy przepowiadajacych, ktore mam od jakiegoś miesiąca. podczas boli brzuch mam miękki w przeciwieństwie do skurczy.

ta jasne zaczeło sie ja mam od 1,5 tygodnia takie bole i nic..:/ nawet pewnej nocy mialam je razem ze skurczami co dziesiec minut mysle sobie o zaczelo sie i o piatej rano wszystko przeszło :/

też mam taki ból właśnie w tej chwili i to całkiem mocno boli, jest ciągły i taki jak na okres, tydzień temu też go miałam przez dwa dni po południu i co one oznaczają też nie mam pojęcia.

no właśnie w 39 tygodniu każdy ból oznacza że poród już blisko u mnie było zagrożenie porodem przedwczesnym w 35 tyg, trafiłam na patologie z rozwarciem i skurczami i dupa wszystko ustało od tamtej pory tylko tak właśnie boli mnie brzuch nie wspominając że już dawno czop wypadł a przynajmniej jego duża część, więc dużo cierpliwości i czekania jeszcze pewnie przede mną na porody nie ma reguły

Gość Agnieszka 40c
też tak mam juz od 2 tyg. i nic :(

Gość monica szczokoć
czyli poród blisko, tzn, ze nawet za meisiac moze byc :(( to przeciez "blisko"..

no z czopem mam to samo..od 33 tc ciazy zaczal odchodzic kawalkami i do tej pory odchodzi 38 tc wiec chyba sporo go juz odeszlo i ciagle nic..:/ brzuch mam od dwoch tygodni tez obnizony i ciagle nic..ja normalnie juz przestaje wierzyc w te oznaki zblizajacego sie porodu bo sie zbliza i zblizyc nie moze :)