Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

citi

jeden pedofil mniej

Polecane posty

może to troszkę niestosowne, ale cały dzień nawijają o M Jacksonie, a z mojego punktu widzenia, to jeden pedofil mniej, i jego trójka osieroconych dzieci nie będzie żyłą w niepewności że tatuś będzie nadopiekuńczy.

Gość sdfghjsdfghj
tak mi przykro z powodu smierci twojego taty skladam kondolencje

Gość do pierwszych 3 komentarzy
IDIOCI SKOŃCZENI Z WAS !!! Mam nadzieję, że mama Was więcej w domu nie miała !! A jeśli miała, to żal mi mamy !!!!

mi o te skandale z molestowaniem dzieciaków. to ze był gwiazdą to się zgodzę... ale to cwel

Gość DR PSYCHOL
szkoda że mu nie wyszło z diana ross pewnie nie byłby cwelem

Gość do citi
jakbys byl choc troche inteligentniejszy to bys wiedzial, ze sad go uniewinnil. Nic mu nie udowodnili. Poza tym, to bylo jedno dziecko a nie kilka. On na bank tego chlopaka nie molestowal. A matka tego dzieciaka chciala Michaela naciagnac na niezla kase. Gdybys mial tak skopane dziecinstwo, nie wiadomo jak Ty bys sie zachowywal. On kiedys powiedzial, ze dorosli go zawiedli i uwaza, ze oni sa juz straceni. Dlatego trzeba dbac o dzieci bo w nich jedyna nadzieja. Moze za bardzo byl za dziecmi, to od razu zrobili z niego pedofila.

nic mi nie udowodnił sąd... jak bym miał tyle kasy też by mnie było stać na takiego prawnika żeby mi sąd nic nie udowodnił sąd :P a czy by to znaczyło że to prawda? sądy to porażka- na całym świecie.....

Gość nxasbxc
Piosenki to miał w porzadku ten małpolud,ale on sam,nie dosc,ze pedofil,to jeszcze na maxa powalony

Gość nxasbxc
No wąłsnie,nie udowodnlili mu pedofilstwa,bo kasa smarował tam gdzie trzeba i to wielką kasa

Tadeuszowi Rydzykowi też sekciarstwa nie udowodniono

Gość upupupppp
ten pedal zaplacil rodzicom dzieciaka 20 mln dolarow w ugodzie pozasadowej,dlatego oficjalnie nie zostal skazany. Ja tez uwazam,ze jednego pedala mniej :classic_cool:

Gość Frantz Zuz
nie pedała tylko pedofila :P

Gość junaczek
jakson to prawie mi się podobał jego charakter i jego uroda też mi prawie się podobała choć wolałbym pedofilski orginał