Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czamba akhuyd

miałam prawo się o to sfochać na niego?

Polecane posty

Gość czamba akhuyd

spotkalam sie z chloapkiem moim, nie zbyt mial ochote ze man gadac bo byl ogromnie zmecozny, ale to ogromnie... bylam u niego ze 2h, pomoglam mu sie spakowac, a pozniej pojechalam do domu...nie moge usnac to do niego napisalam, aten ze film skonczyl ogladac, i czy moze isc do kolegi do pokoju na wodke. i sie zdenerwowalam ze na rozmowe ze man by zmecony a do kolegi to chcial isc... i zaczal mi mowic jaka ja to zaborcza jestem, i ze ciagle bym chciala z ni mspedzac czas... a zaznaczam ze tego czasu rzadko spedzalismy razem, 2x na tydzien...pozniej troche czesciej... czy to nie jest normalne ze chce przebywac z moi mchlopakiem czas? zarzucil mi jeszcze ze tutaj w miescie gdzie studiuje od 4 miesiecy, bo przenioslam sie z zaocznych na dzienne, ze nie mam kolezanek nikogo tylko jego, a to nie prawda..po porstu wole spedzac czas z nim niz ze znajomymi i z nim. a dla niego koledzy to drugi bog... on tu studiuje juz 3 lata. i mowi ze chce miec go na wylaczonosc... a tak nie jest..wiem ze musze wyluzowac.. no ale czy to moja wina ze go sie troche czepilam o to ze na rozmowe ze man byl zmecozny a na wodke o 3 w nocy nie jest zmecozny?

Gość kopyrda
najchętniej nasikałbym na ciebie co to jest..??? sfochać?? jedynie dopuszczalna forma brzmi fochy stroić fochy idę oddać mocz :O

Gość czamba akhuyd
ale mowisz na serio czy jaja sobie robisz?

ja tez tak miałam,chuj wkurwiałam sie na niego,wolał sie napic niz pobyc ze mna!! facet to cwana bestia!! kurwa oni tylko manipuluja kobietami i my musiimy cierpiec:/

Gość ciekawy_zycia_
Nie uogolniaj. Nie kazdy facet to swinia :classic_cool:

Gość czamba akhuyd
i jeszcze wyskoczyl do mnie z tekstem... zalezy mi na tobie ale chyba nie tak jak ci sie zdaje ..........

oooo a ciekawe co chciał przez to powiedziec;/ zawiało chlodem!! nie odzywaj sie do niego! kumple czy ty jestes wazniejsza dla niego??

Gość czamba akhuyd
zastanawiam sie po co i dlaczego ja z nim jestem :/

Gość czamba akhuyd
pol roku, kocham... ale bylo mnostwo akcji ze powinnam z nim zerwac:(

AA tO WYJEBAJ GO PUKI JESZCZE SIE TAK OSTRO NIE NAKRECIŁAS... ja ciagnełam zwiazek 2 lata z facetem...gdybym mogła cofnac czas i byłabym z nim pól roku tak jak ty to bym go olała i bym sienie zastanawiała ani chwili jakbym wiedziała ze tak bedzie... kochana facet to jest facet...predzej czy pózniej albo cie zostawi,albo zdradzi!! proste:/

Gość ciekawy_zycia_
i dziwie sie bardzo ze wczesniej tego nie zrobilas. Dlaczego kobiety zatracaja sie w takich pajacach? Przeciez takiemu to tylko w ryja dac i poprawic z buta. Nie trac czasu na niego, znajdz sobie bardziej wartosciowego faceta :classic_cool:

Gość czamba akhuyd
wiecie co jest najgorsze? ze on tak umiejetnie potrafi odwrocic kota ogonem ze czuje sie winna ;/ ja chyba jakas nienormalna jestem... ja nie wiem czy to ja jakas idiotka jestem ze chce spedzac z nim czas, czy to on jest glupi ;/

NO OTÓZ TO FACET TO CWANA BESTIA!! ONI TAK UMIEJETNIE POTRAFIA KOTA OGONEM ODRÓCIC,TEZ MIAŁAM TEN SAM PROBLEM! NIE TO ON JEST GŁUPI...A TY JESTES GŁUPIUTKA ZE SIE OBWINIASZ:/

Gość czamba akhuyd
pare dni temu dzielilo mnie slowo by z nim zerwac, a on tak przepraszal.... nie wiem co robic.. po porstu mi jest smutno ze z taikmi tekstami do mnie wychodzi... do tej pory moi byli chcieli non stop ze mna przebywac... 2 dni sie nie widzialam z jednym z nich to juz smutny byl, a tak przewaznie to codziennie...;/

NOM KAZDY JEST INNY...ALE ON CIE BEDZIE TAK OLEWAL,BO PRAWIE KAZDY ACET JEST ZAPATRZONY W SWOICH KOLEGÓW,A POTEM MYSLI ZE JAK ZROBI SLODKA MINKE TO BEDZIE OKEJ. MYSLI ZE MU WSZYSTKO WOLNO...TO WEZ MOZE TY ZRÓB TAK,ZE JAK MU SIE BEDZIE CHCIAŁO Z TOBA RUCHAC I WOGOLE JAK BEDZIE CHCIAŁ SIE Z TOBA SPOTAKAC TO MU ODMÓW,NIECH SIE POCZUJE TAK JAK TY!! MIMO ,ZE BEDZIESZ BARDZO CHCIAŁA SIE Z NIM SPOTKAC ALE ZRÓB TO WBREW SOBIE I NIECH SIE CHUJ POCZUJE TAK JAK TY!!

Tak, rzuc go, jest kompletnym dupkiem. Bo przeciez tylko skonczony rozmemlany przycipas pyta sie kobiety czy moze isc na wodke..doprawdy zalosni jestescie oboje..

Gość żelazo i stal
trudno tu odnieść się do opisanych przypadków bo przecież was nie znam ale znam wiele kobiet, które nie potrafią pojąć, że można nie chcieć spędzać każdej wolnej chwili z kobietą kobiety bywają nachalne i wydaje im się, że skoro deklarują miłość i tak strasznie tęsknią to mają prawo domagać się by spędzać z nimi każdą chwilę a gdy facet stara się przed tą zaborczością obornić to się go obwinia i eksponuje swoje rany, bo przecież nie można zostawiać tak kochającej kobiety wielu z was myli się wampiryzm emocjonalny, chęć posiadania drugiego człowieka na własność z miłością to że czujecie bezustanną potrzebę bycia ze swoim facetem NIE JEST RÓWNOZNACZNE Z MIŁOŚCIĄ miałem kiedyś taką kochającą i zostawiłem ją z ulgą do dziś dziękuję, opatrzności, że przejrzałem na oczy

Gość czamba akhuyd
eh, no on mi mowi... do mnie kompletnie nie dociera ze on mnie tak traktuje... poza tym, boje sie ze jak z nim zerwe, to bede zalowala decyzji ...

Gość ciekawy_zycia_
Jak tam czytam te wasze tematu to nasuwa mi sie pewna mysl, ze czasami ludzie rodza sie bez rozumu. Ja swojej poprzedniej dziewczynie poswiecalem naprawde duzo czasu. Dbalem, piescilem, stawialem ponad kolegow - zerwalem z nimi kontakty. Wszystko ladnie pieknie az do dnia kiedy dowiedzialem sie, ze mnie zdradzila (I TO Z DZIEWCZYNA!!) Teraz jestem sam. Nie mam ani znajomoch ze strony mojej "bylej", ani kolegow. TOTALNIE SAM. I co mam powiedziec? Nie warto...

EH ZROBISZ JAK UWAZASZ,JA TYLKO CIE OSTREZGŁAM LEPIEJ TERAZ ZAKONCZYC TAKI ZWIAZEK,AL W SUMIE NIE WIEM JAK TAM POMIEDZY WAMI JEST! JAK CHCESZ TO SIE MECZ!! IDE SPAC DOBRANOC!!

Gość żelazo i stal
z dziewczyną to nie jest zdrada :D mnie to by rozbawiło :D

Gość ciekawy_zycia_
Dla ciebie moze nie :). Dzisiaj z dziewczyna jutro z facetem :classic_cool:

Gość czamba akhuyd
kto yl lesbijka?

Gość ciekawy_zycia_
Nie wiem. Wiem natomiast ze strasznie mnie to wkurwilo bo zrobila to przy naszych wspolnych znajomych. Zaslaniala sie tym ze byla wypita... Zalosne.

Gość ciekawy_zycia_
Przelizala sie z nia :classic_cool: Co nie zmienia faktu ze od tego miala mnie. Ja jestem troche dziwnym gosciem. Pewnie tego nie zrozumiesz ale zabolalo mnie to i to bardzo. Osmieszyla mnie.