Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_saszka

nic nie moge znalezc

Polecane posty

Gość kasia_saszka

Sama musze zrobic dekoracje stołów, stoly nie są długie jest ich 5 (razem z naszym) na srodku ma byc wazon z kwiatami a po bokach swiece No i wazony a także Naczynia na swieczki sama musze kupic Chcialabym zrobic te plywajace swieczki tylko kompletnie niewiem jakie naczynia do tego kupic zeby nei pękło no i musi byc min 8 takich samych, rzadko gdzie mają az tyle jednakowych naczyc moze wy pomozecie mi i pokazecie jakie naczynie moze byc do tego najlepsze

Gość kasia_saszka
ta dekoracja mi sie podoba http://www.voila.pl/322/iz5co/?1 no ale wszedzie slysze zeby lilii na dekoracje nie brac bo nie których od nich glowa boli i za bardzo pachną... a wy jakie kwiaty radzicie na dekoracje ( zeby nie za drogie byly i ladne) no i czy ktos wie gdzie w internecie hurtowo moge kupic szkło... bo w sklepach przewaznie ze 3 takie same sa i zamówic nei mozna na allegro tez nic ciekawego nie zauwazylam :O

Gość kasia_saszka
upupup

Gość benekkk
z lilii w dekoracjach czy bukietach odcina sie końcówki pręcików, aby nie brudziły.Wtedy i zapach jest delikatniejszy. Mi się lilie podobają w dekoracjach-to duze, widoczne kwiaty,przy tym niedrogiei łatwe w komponowaniu. ale zrobisz jak uwazasz :) kwiatów masz do wyboru do oloru, tylko kwestia czy kazdymi kwiatami bedziesz sama w stanie ideorowac stoły.

Gość benekkk
a propo tego kielicha,przez całe moje wesele swiece sie w takich kompozycjach paliły-nic nie popękało:) A dekoracja wygladała cudnie-tyle,ze jest to dekoracja na stół młodych bardziej, a nie na stoły gosci.

Gość kasia_saszka
a co myslicie zeby tak u gosci na stolach poustawiac po trzy takie swieczniki http://allegro.pl/item651119546_swiecznik_szklany_a909.html nalac w nie wody na dół wsypac jakos dekoracje i wrzucic te plywające swieczki a na obrus przy tych swiecznikach platki roz rozsypac????? i taka dekoracja byla by po jednej i drugiej stronie stołu (stoly sa dosc krótkie) a na srodku szkalany wazon z wrzuconymi luzno rozami?????????

Pomysł nie jest zły, tylko dobrze to zaplanować tak, aby płatki nie przeszkadzały gościom plamiąc odzieży i klejąc się do rąk.

Gość kasia_saszka
upupup

Gość kasia_saszka
up

Gość okularnica.....
Moim zdaniem płatki róż gdziekolwiek na sali to nietrafiony pomysł, bo to wygląda ładnie tylko na początku jak sala jest pusta. Potem stwarza wrażenie chaosu i nieporządku. Co to tych szklanych naczyń, to radzę popytać w sklepach po 4 zł - jeśli nie mają na stanie, to może sprowadzą w większej ilości. Ja najpierw kupiłabym jedno i sprawdziła czy nie pęknie i czy isenie okopci.