Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialy ekranik

czuje sie nieatrakcyjna po tym jak facet zwiazal sie z inna

Polecane posty

Gość bialy ekranik

beznadzieja zakochalam sie a on nic najpierw mnie podrywal a ponziej widze ze jest w zwiazku z inna dziewczyna kurcze czuje sie jak "pasztet":O

Gość czarny ekranik
taak? głupio tak uzależniac poczucie własnej wartości od jakiegoś kolesia co to sam nie wie kogo chce poderwać, nie? A jeszcze głupiej od kogoś kto ma dziewczynę i próbuje cos wyrwać na boku. Wyluzuj, zakochanie przechodzi, a tego kwiata to pół świata

Gość bialy ekranik
wtedy nie mial dziewczyny chyba teraz wie kogo chce skoro jest z tamta strasznie mi snutno i zle :(wiem ze to glupietak uzalezniac poczucie wartosci nigdy tak sie nie czulam a zakochana bez wzajemnosci bylam kilka razy i nie wiem dlaczego teraz jak mam:(

Gość czarny ekranik
dlatego, że dal ci nadzieje jak sądzę chyba teraz wie kogo chce skoro jest z tamta albo to był łatwiejszy łup po prostu ;). Po facetach się nie płacze, naprawdę nie warto :P

Gość bialy ekranik
wlasnie zrobil mi nadzieje ale powinnam przestac biadolic skoro widzialam ze jest z inna a mi wcale to nie chce przejsc nie wiem dlaczego znia jest,co w niej widzi, w czym jest lepsza? zadrezcam sie wiem ale to silniejsze ode mnie..slaba babka ze mnie:(

Gość czarny ekranik
w czym jest lepsza? w niczym. jest inna i to wszystko. wybij sobie z głowy ten tok myślenia, bo to klasyczna pułapka zdradzanej żony. tak się składa że byłam podrywana w zyciu przez kilku facetów którzy okazali się dla mnie partnerami nieodpowiednimi. przyjrzałam się zatem laskom z którymi byli po rozstaniu ze mną. i tak dziwkarz związał się z panną która udaje że nie widzi jego zdrad. facet odwalający mega przekręty związał się z młodziutką i głupiutką panienką, która nie ma zwyczaju pytać o pochodzenie kasy, ważne tylko że jej funduje... Sądzisz, że powinnam czuć się od nich gorsza? :D

Gość bialy ekranik
nie TY nie:D a ja nie wiem jaka ona jest 😭 wizualnie moim zdaniem beznadziejna ale to moje zdanie:( w koncu nie ocenia sie ludzi po wygladzie on pewnie jest w niej zakochany 😭 zle mi z tym moze ja tez sie oszpece, bede byle jak sie ubierac, chodzic w starych butach, nie malowac sie to bede miec wieksze powodzenie??? ahh sorry ale musialam

Gość bialy ekranik
wczesniej pare razy sie umawial z moja znajoma a ja glupia myslalam ze dlatego ze sie mnie wstydzi:Owiem glupie:O i co z zadna z nas nie jest tylko z jakac inna...

Gość bialy ekranik
nie wiem juz :O

Gość tania 23
ja sie zawsze zastanawialam dlaczego faceci wiaza sie z brzydszymidziecwzynami kiedy moga miec ladniejsza?i wcale nie chodzi o to za ta ladna ma zly charakter bo zcesto tak nie jest

Wybrał tamtą, bo jestes po prostu gorsza od niej... Tamta jest atrakcyjniejsza i seksowniejsza, wiec facet podjął taka a nie inną decyzje... Ale nie martw sie... Jeszcze niejden zostawi Cie dla lepszej laski :P

"ja sie zawsze zastanawialam dlaczego faceci wiaza sie z brzydszymidziecwzynami kiedy moga miec ladniejsza?" ja Ci to wytłumacze :P baska zwiść jest tak silna, że kobiety ktore wyrwaly fajnego faceta, zawsze wydaja im sie brzydsze :P

Gość czarny ekranik
nie TY nie Ty też nie :D Szczęście to brak przywiązań, zwłaszcza do spraw na które nie mamy wpływu. Zastanów się tak na zimno DLACZEGO wam nie wyszło, czy też on odpuścił... Sądzę, że odpowiedź na to pytanie pozwoli ci pójść dalej bez oglądania się za siebie :)

Gość amozebytak
nie ma sensu porownywac sie w ten sposob z kims, bo zawsze znajdzie sie ktos lepszy od nas i od nich....

Gość czarny ekranik
komiczne, ty to naprawdę potrafisz podnieść człowieka na duchu :P Nic się nie zmieniłeś przez ten czas co cie tu nie było :O ...i to chyba nie jest komplement ;)

Czasem jest tak ze sama uroda nie wystarcza. I choc bysmy były najładniejsze na swiecie to i tak to nic czasem nie daje. Moze czegos zabrakło.

Gość bialy ekranik
fakt komiczne masz racje skoro mala pulchna dziewczyna z fryzura emo moze byc seksowna to masz racje...jest lepsza ode mnie

Gość czarny ekranik
wiewióra, masz fajną stópkę :)

"fakt komiczne masz racje skoro mala pulchna dziewczyna z fryzura emo moze byc seksowna to masz racje...jest lepsza ode mnie" kobiety maja tak silna zdolnosc do autosugestii, że długonoga seksowna rywalka, zawsze jawi im sie, jako pulchny karakan - to nie Twoja wina... hormony i te sprawy o tym decydują :P

Gość wiem ze jestem wredna
fakt sama uroda nie ale jesli facet ma do wyboru mila dziewczyna fajna ladna sympatyczna madra i do tego aldna to dlaczego wybiera ta ktora do wygladu nie przywiazuje uwagi? w takim razie wyglad nie ma znaczenia i po co sie starac skoro pasztety nic nie robia i zbieraja najlepsze kaski? nie wiem czasami sie zastanawiam czy takiemu facetowi nie wstyd isc za eke z dziewczyna w dresie i z tlustymi kalkami :O

Gość czarny ekranik
biały ekranik, ty nie jesteś facetem i pewnych spraw nie kumasz... Seksapeal i uroda to nie są pojęcia tożsame. Są laski w którym my kobiety nie widzimy nic szczególnego, a faceci jak jeden mąż ustawiają się w kolejce :D Przyjmij to jako fakt i nie używaj takich argumentów jakten ostatni: mała i pulchna

Gość bialy ekranik
dlugonoga????????? przeciez ona ma max 155 w kapeluszu:O ahh widze ze niektorzylubia dopowiadac cos czego nie napisalam:O i tworzyc swoje teorie nie wiem czy ktos mnie tu rozumie???:O bez sensu zakladalam ten topik....zaraz bede wyzwana od tych zawistnych bab jak zawsze zreszta tutaj ktos napisze ze jest ladny czy atrakcyjny to zaraz wszyscy naskocza:O dzieki czarny ekranik za dobre slowo 🖐️

Gość tania 23
a dlaczego ma nie uzywac?moze tamata jest mala i pulchna? co w tym zlego? juz zaraz po niej pojedziecie typowe dla kaffe:O

Gość czarny ekranik
i po co sie starac skoro pasztety nic nie robia przeczytaj to zdanie tyle razy, aż dostrzeżesz ładunek pogardy jaki w nie wpakowałaś... ty nie masz problemu z poczuciem nieatrakcyjnośći, ty po prostu uważasz, że z racji urody to tobie się należy i boli cie urażona duma :O

Gość tania 23
boze ekranik zrozum jak ty bys sie czula jakbys zobaczyla ze facet olal cie dla brzydkiej kobiety? no dziewczyny wczujcie sie troche same byscie sie tak zachowywaly jak autorka !

Gość tania 23
sama kiedzs mialam taka sztuacje jak sie cylowiek yakocha i yostanie odryuconz to kieruja nim emocje yle emocje...i to jest normalne po co yaray kogos wzyzwac ye yieje pogarda..a co ma robic yzcyzc im szczescia

Gość czarny ekranik
jak ty bys sie czula jakbys zobaczyla ze facet olal cie dla brzydkiej kobiety? dokładnie tak samo jakby facet olał mnie dla pięknej kobiety, czyli paskudnie. Moje poczucie atrakcyjności NIE JEST ZWIĄZANE z urodą. Natomiast zawsze zadaję sobie pytanie DLACZEGO tak się stało... Odpowiedź, że była ładniejsza jest do kitu, bo ja nie wybieram facetów którzy oceniają zawartość po opakowaniu.

Gość tania 23
tak paskudnie ale kiedy widzisz ze facet zamienil cie na ladniejsza to sobie mowisz ok fajna laska a jak widzisz ze dla brzydszej? co to myslisz ? czujesz sie jeszcze gorzej bo przegralas z brzydka dziewczyna przynajmniej ja tak mialam wiecpo czesci ja rozumiem fakt wyglad to nie wszystko ale czy mozna byc z osoba ktora fizycznie cie nie pociaga?

Gość czarny ekranik
ale czy mozna byc z osoba ktora fizycznie cie nie pociaga to, że CIEBIE nie pociąga, to jeszcze nie oznacza, że nie pociąga JEGO :D ale kiedy widzisz ze facet zamienil cie na ladniejsza to sobie mowisz ok fajna laska ja tak sobie nie mówię :D czujesz sie jeszcze gorzej bo przegralas z brzydka dziewczyna taak? Moje poczucie atrakcyjności naprawdę nie jest związane z urodą, dla mnie nie ma różnicy...Ja widzę tylko to, że koleś mnie olał czyli mnie nie chce. A skoro mnie nie chce, to nie ma powodu marnować sobie reszty życia wypłakując oczy za gościem, trzeba się otrząsnąc i iść dalej.