Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialy ekranik

czuje sie nieatrakcyjna po tym jak facet zwiazal sie z inna

Polecane posty

Gość tania 23
hmm to Ci dobrze:D ja tak nie mam niestety wiec rozumiem autorke ze czuje sie jak pasztet co innego gdy facet zostwi dla wysokiej zgrabnej a co innego jak dla malej pulchnej roznica jest a co do pozadania zawsze mialam taki obraz ze wysokie zgrabne ladne dziewczyny budza pozadanie dlatego ciezko mi zrozumiec jak dziewczyna calkiem inna moze kogos pociagac hehe coz taka moja wada...duza wage przywizuje do wygladu swojego i zwracam na to uwage tez u innych osob i tyle moze to wydac sie komus prozne ale tak mam co nie swiadczy o tym ze tylko wyglad sie dla mnie liczy ....

Gość tania 23
tak jak kiedysktos madry powiedzial uroda moze otworzyc ci drzwi ale bardzo szybkoje moze zamknac jesli w srodku jest pusto

Gość tania 23
chociaz musze sie przyznac zemialam w zyciu wiele syt i czesto zdarzalo sie takze poprzez swoj charakter ktos wydawal sie bardziej atrakcyjny niz przy 1 spotkaniu

Gość czarny ekranik
będzie ci ciężko jak osiagniesz np. czterdziestkę... Przecież uroda nie jest wieczna. Jak za bardzo przywiążesz się do niej czas bedzie twoim wrogiem

Gość tania 23
przeiez nie napisalam ze jest dla mnie nr 1 tylko ze jest wazna

Gość tania 23
co w tym zlego? lubie ladnie wygladac i sie podobac czy to zaraz musi swiadczyc o proznosci? lepiej by bylo gdybym nie dbala o siebie i nie przywiazywala do tego wagi?:O

Gość czarny ekranik
lubie ladnie wygladac i sie podobac czy to zaraz musi swiadczyc o proznosci? nie, dopóki nie wydajesz o innych laskach osądów typu: pasztet tylko dlatego, że natura im poskąpiła dłuższych nóg czy zgrabniejszego cycka

Gość Bezmózgowce i małolaty
nie trafiłaś jeszcze na swojego!!!to nie ma nic wspólnego z urodą,seksapilem itd,facet musi czuć się od Ciebie trochę lepszy(to kultura tak ukształtowała,choć zawsze znajdzie się trochę masochistów też!!!)ja miałam też takie niedoróbki,które uciekały przede mną(jeden nawet mi powiedział,że czuje się przy mnie gorszy)URODY MI NIE BRAKUJE,a moje poczucie wartości było na dość niskim poziomie-do czasu....aż spotkałam JEGO!!!i powiem Ci ,nie zamieniłabym Go na żadnego innego,nikt nie dorasta mu do pięt,nie tylko wybitna inteligencja, uroda ,ale takie zdolności,że Einstein by się powstydził,do tego strasznie mnie kocha(już20 lat po ślubie),nie powiem kim jestem,bo jesteśmy dość znani w swoich kręgach,ze względu na wybitność mego męża....pamiętaj!nie wierz stereotypom i głupim zakompleksionym małolatom,jesteś warta tyle,ile sama uznasz,a może życie ma dla Ciebie miłą niespodziankę!!!!!

Gość tania 23
Bezmózgowce i małolaty ładnie napisane:D nikogo od pasztetow nie wyzywam

Gość czarny ekranik
masz ciekawy nick "Bezmózgowce i małolaty" Nawiasem mówiąc wiesz, czym się różni pani dyrektor od pani dyrektorowej i pani doktor od pani doktorowej? :P

Gość tania 23
ale o co ci chodzi czarny ekranik?

Gość czarny ekranik
o nic kochanie, to nie było do ciebie :)

Gość Bezmózgowce i małolaty
pisząc o mężu-nie czuję się jak dodatek,to kim jestem,nie ma tu nic do rzeczy!chwalić się nie mam zamiaru,ile firm sama prowadzę,bo to nie treść tego tematu(czyżby ktoś tu miał kompleksy na temat swojego wykształcenia?)....ja się cieszę,bo odniosłam sukces nie tylko w sprawach damsko-męskich,ale i na polu zawodowym,czego wszystkim życzę!!!