Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Seuss

vvv

Polecane posty

Spoko, znajdzie się ktoś zaraz. Byl tutaj taki jeden przed chwilą, który kolację i seks proponował. Można by go znaleźć. ;)

Odnosnie rozmow o mnie. Rzeczywiscie mam juz dziewczyne, ale ja sam nie nadalem sobie tego nicku. Przyjaciel mowi do mnie House, poniewaz twierdzi, ze potrafie byc okropnie zlosliwy. Mialem kilka nieprzyjemnych zdarzen w zyciu, ktore mnie wzmocnily i jestem zamkniety w sobie, ale jak chce kogos poznac blizej to sam sie o to staram nie mam problemow z niesmialoscia. Jak ktos sie narzuca-bywam nieprzyjemny :), a czy jestem inteligentny? Coz niektorzy mowia, ze jestem, ale czy ja wiem wole nie mowic o sobie za dobrze, bo nie cierpie naryzmu :).

Doktor_house, ale sobie teraz reklamę zrobiłeś. Nie mąć w głowach naszym paniom skoro i tak jesteś zajęty. ;)

Bellissima ragazza Chory, nie jestem :), ale moja dziewczyna wlasciwie to mnie znalazla, nie odwrotnie, bo zainteresowala sie czemu jestem jaki jestem, dlaczego wszystkich olewam i jestem zlosliwy i tak jakos trafila mnie strzala amorka w samo serce :)

ja się do niczego nie przyznaję;p nie będę więcej pisać o sobie.. jak ktoś chce mnie poznać - proszę bardzo.. :P może się komu uda ^^

Eeee .... Poznawanie się w necie jest dla konformistów. Wysyłasz fotę i czekasz a potem najwyżej wymiana maili. Z drugiej strony dla niektórych to jedyne wyjście.

Nieeeee no, czasem trzeba się nieźle wysilić w necie żeby kogoś zarwać. :P