Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotr123456

Wciel się w rolę w tym scenariuszu i powiedz mi dlaczego się tak zachowałaś ?

Polecane posty

Gość czarny ekranik
wybaczam :D, acz z trudem ;)

Gość doradca 500 zł sie należy
i za to Cię lubię :D 🌻

Gość czarny ekranik
🌻 odbiegłyśmy od tematu. co poradzimy autorowi? ja - żeby się przestał bunkrować na dzień dobry, wrażliwsza dziewczyna rozpracuje zainteresowanego faceta po spojrzeniu, on nawet słowa powiedzieć nie musi. No i jak od rozpracowania mija pół roku, a tu nawet zaproszenia na kawę nie ma - to się znudzi albo uzna, że nie jest zainteresowany. A ty?

Gość doradca 500 zł sie należy
ja jemu nic radzić nie będę. (i tak do niego nic nie trafi, bo widzi świat jak w krzywym lustrze) rada jest jedna: dziewczyny wiać!!!

Gość czarny ekranik
bądź człowiekiem, powiedz mu chociaż jakie błedy popełnił ;)

Gość wymęczyłeś dziewczynę
daj spokój facet jak ty takie podchody robisz to laska myśli, że masz ją gdzieś, a co ona myślisz czyta w twoich myślach? i jeszcze że nie będziesz odbierał tel, to tyklo upewni ją w tym, że ci nie zalezy i nie traktujesz poważnie. Więcej wiary w siebie i walcz o dziewczynę, bo przy takim twoim zachowaniu to ona ci zwieje i tyle będziesz miał! do dzieła!!!!

Gość jesziorek
zachowałam się tak, bo uważałam, że ci nie zalezy, skoro masz takie watpliwosci, ze nie traktujesz mnie powaznie!!!! tak to wyglada.

Gość LUBIĘ LUBIĘ
jeszcze tylko brakuje innej panny w celu wzbudzenia zazdrości :( chłopie zabierasz się jak pies za jeża. ona myśli, że ty ja lubisz i to nie jakoś specjalnie. a tekst, że nie odbierzesz tel?! okrpone!!!

Gość do 13 lipca ma padać
Ona myśli, że jest tylko koleżanką inaczej nie byłaby z kimś kogo nie kocha tylko z Tobą. Za mało daleś jej dowodów na to że traktujesz ją poważnie

Gość fleksiczka
gdybym widziała takie zachowanie faceta, to nigdy nie domyśliłabym się, że on mnie kocha. Zeby nie stało się tak, że to ona straci cierpliwość i zamknie się na Ciebie.

Gość humoreskaaa
facet sobie już zaplanował, że nie odbierze telefonu :D:D:D:D:D

Gość loloska
a dlaczego ty ją tak obserwujesz?

Gość powiedzcie mi
miałam takiego chłopaka, bardzo mi na nim zależało, ale jego powściągliwość doprowadzila do tego , ze zostawilam go bez słowa. Wybrałam faceta ktory wyraxnie pokazywal czego chce i to dostał. Po latach.... ach to był najgorszy krok w moim zyciu do dzisiaj za nim tęsknię sporadycznie sie widujemy niedawno zapytał mnie dlaczego, go tak zostawilam,(pytanie po 20 latach), powiedziałam prawdę , bo nie czulam Twojej miłosci wtedy jej nie czulam, teraz czuję a wolalabym nie

wolałam być z facetem któremu zależy niż czekać na ciebie drogi autorze. bo moje życie to coś więcej niż czekanie aż się obudzisz, aż zawalczysz. dostałeś swoją sznsę i jej nie wykorzystałeś. a gróboskórność wynikała z ego że mam do ciebie żal - bo mam wątpliwości - co by było gdybyś wtedy, zanim poznałam tego drugiego o mnie walczył. byłabym twoja. miałbyś to czego chcesz. i nie wiem - może wtedy miałabym swoją bajkę z happy endem - ale ty - swoim niezdecydowaniem zmusiłeś mnie do podjęcia decyzji. i mam żal. sam jesteś sobie winien.

Gość niszka miszka
koles i dobrze ci tak .... teraz sobie obseruj całe zycie

Gość sratatata lolol
tak, Tyu taki cud, miód malina, nic jej nie zrobiłeś itd, a nie pomyslałeś, że może jednak coś jej zrobiłeś, może nieświadomie ale jedank. gdybym była na miejscu tej dziewczyny to nigdy bym nie pomyślała, że mnie kochasz, tylko że się bawisz. chłopie szczera rozmowa i konsekwencja w działaniu Cię ratuje. bo inaczej da Ci kosz i to ona nie bedzie odbierala tel od ciebie!

Gość wacek placek
a panna zakłada zapewne topik z zapytaniem: dlaczego on mnie nie chce? normalnie dziecinne jak cholera! a wniosły cokolwiek te obserwacje do Twojego życia? :D:D

Gość i co macie kontakt ze sobą

Gość swedzi mnie odbyt
dobre