Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka16 krakow

Co mu powiedzieć??? Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość kasienka16 krakow

Mam 16 lat, mój chłopak ma 20. Wkurza mnie że on cały czas gada tylko o jednym wiadomo o czym!!! Wiele jego żartów jest właśnie na temat seksu a ja już nie mogę tego słuchać. Chcę żeby był normalny i nie gadał o tym jak nakręcony. Co mam mu powiedzieć żeby się zmienił pod tym względem żeby go nie zranić???

Poproś go żeby przestał traktować cię jako jedynie obiekt seksualny.

Gość maaaa.
powiedz ze nie chcesz o tym rozmawiac, musi czekac i w ogole. Zrob to kiedy ty bedziesz czula taka potrzebe a nie pod jego presja. Chlopak, ktory cie rzuci za to nie jest wart ciebie. Zaufaj !

Skąd przypuszczenia że jedynie tak ja traktuje? To że dużo mówi na temat \"seksu\" nie oznacza to co napisałeś. Jeśli mówi mądrze to może oznaczac że ma dużą wiedze. Jeśli by ciągle mówił o np. motorach to co byś powiedziała? :) żebys porozmawiali na inny temat więc tutaj nie ma różnicy :)

Gość brygidka26
Żeby go nie zranić? Wolne żarty... chłopak sporo od Ciebie starszy, w dodatku myślący nie tą główką, co trzeba, na pewno skrzywdzony się nie poczuje. Na Twoim miejscu martwiłabym się bardziej o siebie. Powiedz mu wprost co myślisz. Faceci to proste stworzenia i trzeba do nich mówić prosto ;) Jeśli do niego nie dotrze... cóż, nie on jeden na świecie. Będzie to znaczyło, że nie zależy mu na Tobie, a na bzykaniu, i lepiej jak najszybciej dać sobie z nim spokój.

Gość mozzilka FG
przecież to tylko 20 latek hormony szaleją

Gość Adej
Doładowania telefonu za oglądanie reklam ! Dostałem to od znajomego, który już w tym zarabia długi czas i okazało się ze to działa, bo już sam zgarnąłem kilkanaście doładowań na telefon a działa to we wszystkich sieciach komórkowych! Najlepsze jest to, że nic nie ryzykujesz, nic nie płacisz a wręcz przeciwnie! Oni Dają Ci dają doładowanie za 5zł za zdobycie 100 otinek. Wystarczy tylko założyć konto na https://www.otineo.com/app/register aby założyć konto jako "Numer telefonu osoby polecającej" podaj "48 785934364". Później żeby aktywować konto zadzwoń z numeru telefonu na który zostało założone konto na nr "22 2053944" gdzie usłyszysz "twoje konto zostało aktywowane" Rozmowa trwa 6 sekund i mnie to wyniosło 6 groszy bo stawka rozmowy jest wg operatora. No i teraz siadasz przed komputerem i tylko klikasz w reklamy... Osobiście polecam bo można sobie doładowywać konto za oglądanie reklam ! Portal jest bardzo łatwy w obsłudze, wszystko po polsku i w ogóle... Gdybyś miał jakieś wątpliwości czy pytanie to pisz na gg: 5781671 oraz e-mail: otineo.com@gmail.com UWAGA! Zakładając konto wg tej instrukcji nie tylko zaczynasz zarabiać ale także wspierasz Rodzinne Domy Dziecka funkcjonujące w całej Polsce.