Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fbt

podoba mi się BRZYDKI chłopak!!!

Polecane posty

Gość fbt

nie wiem co mam zrobić. ja wyglądam jak barbie, a on nie za bardzo.... dla mnie jest seksi, czuły i go uwieelbiam. ale nie jest przystojny!!!moje koleżanki uważają, że jest aseksualny. nie wiem co mam robić. źel się bym czuła idąc po ulicy razem, ale jak jesteśmy sami to potrafi działać cuda....:)co robić!?

Gość piękny jak róża
ty obudź się wreszcie i nie wymyślaj sobie historyjek zakompleksiony brzydalu.

Gość fbt
jeśli jesteś chłopakiem to uwierz....jeszcze waliłbyś sobie konia na mój widok, zapewniam..... a jeśli jesteś dziewczyną to jesteś zazdrośnicą, i sama jesteś brzydactwem, lampucerą i nikt cię nie chce. przegrałaś życie.

Gość piękny jak róża
co tak agresywnie? daj fotkę to uwierze

moje kolezanki uwazaja ..... :D...ile masz lat, ze liczys sie ze zdaniem kolezanek w sprawach prywatnych kolezanki to moga doradzic ci jak masz sie ubrac na impreze i to tez w pewnych granicach

Gość fbt
nie musisz mnie oglądać, żeby mi pomóc i odpowiedzieć mi na pytanie :) powiedzcie co byście zrobili?? tyllko nie bagatelizujcie tego, bo to jest naprawdę ważna sprawa.

Gość fbt
ejjj, a ty nie masz przyjaciół????? z którymi gadasz o wszytskim??jesteśmy paczką, a on jest w naszej paczce....więc to chyba pośrednio wszystkich dotyczyy!! one o niczym nie wiedzą....wydaje mi się, że tylko się domyślają, że między nami była jakaś akcja (i to nie po pijaku) i co najgorsze ciągle mnie do niego ciągnie. pytałam ich o niego hipotetycznie. pomożcie, albo przestańcie mnie krytykować.

fbt koleżankami się nie przejmuj bo to twoje życie ;) a po drugie zawsze możesz go jakoś zachęcić aby zmienił np. styl ubierania, zadbał coś o siebie ;)

Gość abraja
ja tez mam brzydkiego ale madregi,inteligentnego i zaradnego i bardzo go kcham.Nie wazne jak wyglada wazne co ma w serduchu

Gość Ja myśle... że
wygląd barbi wcale nie jest OK. Nie ma sie czym chwalic... Skoro jestes plastik to jemu sie dziwie ze spedza z Toba czas a nie Tobie ze z nim..

Gość jbhhhhhhhhhh
tez sie kiedys zakochałam w brzydalu :) a kolezanki sie ze mna nabijały... a z czasem same sie w nim zadurzyłu no ale przeciez to BRZYDAL!!!! wiec kazałm im sie od niego odpiwrdolic bo ja bylam pierwsza:P

Gość jbhhhhhhhhhh
sorka za literowy :O

alez oczywiscie ze mam takich przyjaciol ;)....ale ostatnie zdanie w moich sprawach mam ja ! i niekoniecznie to zdanie musi byc podobne do opini kolegow czy kolezanek .....

Gość fbt
czy jak powiedziałam do cholery, że jestem plastikiem??????? nie!! więc mi nie dopowiadaj...i akurat być może jest wiele rzeczy można mi zarzucić, ale na pewno nie to, że jestem głupia, więc zapewniam, że mamy o czym gadać!!

Gość fbt
dzięki pozostałym.... ale właśnie tylko jbhhhhhhh mnie chyba rozumie co to znaczy. bo to jest naprawdę problem, który pozornie może wydawać wam się zarozumialstwiem czy wysokim mniemaniem o sobie. nie!! tak nie jest!!! wcale nie jestem pusta!!

Gość rumtumtumkaaa_
jak Ci się podoba, to nie mow o nim "brzydal". Skoro Ci siepodoba, to jest to super-facet i tyle

ja ciebie rozumiem przeciez......daje ci tylko do zrozumienia ze zdanie kolezanek powinnas miec gdzies, najwazniejsze ze ciebie ciagnie do tego chlopaka

Gość alallanna
Mój facet też był brzydki ale w dupie miałam opinie koleżanek chociaż się ze mnie nabijały, ważne że był (i jest nadal) kochany, dba o mnie i nigdy nie czułam się tak kochana :) Po roku zmienił się bardzo, zmienił styl ubierania, fryzurę i teraz wszystkie te "koleżanki" mi zazdroszczą i 2 które najbardziej sie nabijały nawet próbują go poderwać i mówią mi prosto w oczy że chciałyby mieć takiego faceta bo jest ideałem ;)

Gość fbt
no jestem obiektywna raczej...nie będę sobie wmawiać, że on jest super-przystojny,bo nie chce żyć w zakłamaniu...

Gość alallanna
Powiem jeszcze że wcześniej spotykałam się z tymi przystojniakami którzy uważali się za bogów i zawsze związek kończył się zdradą ( oczywiście z ich strony ) a z brzydalkiem (dla mnie najpiękniejszym) jestem już 5 lat i nigdy nawet nie było drobnej kłótni, jestem z nim szczęśliwa i nigdy nie interesowało mnie zdanie innych

Gość jbhhhhhhhhhh
kabel :P co do reszty postów mało kto rozumie co to znaczy zakochac sie w brzydkim chłopaku... bo zakochac sie wpieknisiu to nie zadna sztuka.... ten chłopak co sie w nim lata temu zakochałam do dzis mi sie podoba ale juz nie dostaje na jego widok cisnienia 500 czy palpitacji serca :P ten moj brzydal byl tak brzydki ze sie az w nim zakochałam :) miał cos w tej twarzy takiego przyciagajacego i nie wiadomo co o tym myslec...ale strasznie mi sie podobał... a kolezanki..no coz... tak jak reszta spoleczenstwa...spojrzy...powie nie te rysty twarzy czy oczy...ładny czlowiek powinien inaczej wygladac i pierdoli głupoty o Boze jaki brzydal na niego sie nawet patrzec nie da!!! :O prostackie myslenie 🖐️

Gość jbhhhhhhhhhh
ja sama obecnie mam faceta sredniego... bo wiadomo z ładnej miski nikt sie jeszcze nie najadł...nie bedzie on przez inne dziewczyny rozchwytywany, trudno mu bedzie o zdrade i bedzie bardziej kochał mnie niz siebie jak to maja w zwyczaju zbyt piekni ludzie :O

Gość thomass
jak jej tam MArta Trzebiatowska ma brzydkiego jak noc partnera .

co do reszty postów mało kto rozumie co to znaczy zakochac sie w brzydkim chłopaku..>>>>> no wlasnie :) wszak kocha sie nie dla zalet tylko pomimo wad :P

Gość XYZ...Juleczka...XYZ
skoro wyglądasz jak barbie to znajdź sobie kena:D