Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
stary prykacz

Cel kobiet to próbować bankrutować facetów

Polecane posty

3 minuty temu, murb napisał:

Ale dalej jest sławny. Pojawia się w rozmowach. Wzbudza emocje. I to nie tylko na tym forum.

Na privach jeszcze wzbudzam dyskusje wiem i że komuś się chcę. 😁

• Haha 1

3 minuty temu, Get Out napisał:

Spójrz na siebie co ty sobą reprezentujesz razem z tym niepełnosprawnym Lipedo, bo często swoją miareczką mierzycie innych. 😁

Ja nie wmawiam innym ze ojciec im wchodził do wanny / sypiają z własnymi dziecmi / byli molestowani / gwauceni czy nie wyśmiewam śmierci czyjegoś rodzica. Ani nie zycze ‚raka c*py’. Jesteś dnem i nie wiem naprawdę z czym ty próbujesz dyskutowac 

Edytowano przez libbi_sztisel
  • Haha 1

1 minutę temu, BułaBoża napisał:

Muszę ksiazke przeczytać o tworkach

Noge tylko polecić kilku lekarzy. Nie czytałam niczego o tym miejscu. 

1 minutę temu, murb napisał:

Może się mijamy codziennie nie wiedząc nawet, że to my. 

Wątpię bo Wawa nie po drodze. 😁

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Ja nie wmawiam innym ze ojciec im wchodził do wanny / sypiają z własnymi dziecmi / byli molestowani / gwauceni czy nie wyśmiewam śmierci czyjegoś rodzica. Jesteś dnem i nie wiem naprawdę z czym ty próbujesz dyskutowac 

Z wanną to stary suchar inteligentko z końskim żołądkiem, a że trzeba ci tłumaczyć tak proste rzeczy jak akcja rodzi reakcje , to jesteś dnem intelektualnie. 😁

• Confused 1

6 minut temu, Get Out napisał:

Na privach jeszcze wzbudzam dyskusje wiem i że komuś się chcę. 😁

Boje się otworzyć lodówkę żebyś stamtąd nie  wyskoczył.

W innych okolicznościach napisałabym, że pycha kroczy przypadkiem. Ale Kafeteria to inny wymiar wszystkiego. 😁

Edytowano przez murb

12 minut temu, murb napisał:

Ale dalej jest sławny. Pojawia się w rozmowach. Wzbudza emocje. I to nie tylko na tym forum.

Ja tam bym się nie dziwiła. Z jednej strony lubi obleśnie hejtować, z drugiej mocno się ośmiesza swoimi bzdurami, włazi wszędzie i w końcu ktoś zareaguje na mongolskie teorie albo pedo teksty.

Ale.nadal.to infamis.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

6 minut temu, Get Out napisał:

Wątpię bo Wawa nie po drodze. 😁

Jeżdżę w różne nieoczywiste miejsca więc pewności mieć nie możesz. 

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Ja tam bym się nie dziwiła. Z jednej strony lubi obleśnie hejtować, z drugiej mocno się ośmieszać swoimi bzdurami, włazi wszędzie i w końcu ktoś zareaguje na mongolskie teorie albo pedo teksty.

No dla niektórych jak siurek czy libed stanowił po prostu czysty darmowy kabaret 😉 jego głupota jest całkiem zabawna jak akurat nie zyczy nikomu raka c*py 

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ja tam bym się nie dziwiła. Z jednej strony lubi obleśnie hejtować, z drugiej mocno się ośmiesza swoimi bzdurami, włazi wszędzie i w końcu ktoś zareaguje na mongolskie teorie albo pedo teksty.

Ale.nadal.to infamis.

Infamis, z którym wszyscy rozmawiają. 

3 minuty temu, murb napisał:

Boje się otworzyć lodówkę żebyś stamtąd nie  wyskoczył.

W innych okolicznościach napisałabym, że pycha kroczy przypadkiem. Ale Kafeteria to inny wymiar wszystkiego. 😁

Jak w czułe punkty dostali ode mnie, to jeszcze długo będziesz znosić ich stany w imię jakiejś przyjaźni między homo sapiens. 😁

No dla niektórych jak siurek czy libed stanowił po prostu czysty darmowy kabaret 😉 jego głupota jest całkiem zabawna jak akurat nie zyczy nikomu raka c*py 

To też. Bo nie jest przy tym oklejony jak Filipek i ma trochę kontaktu z bazą, do tego zapał do zmyślania i filozofowania,  można godzinami prowadzić dyskusje w oparach jednostronnego absurdu.

• Haha 1

Raz jest postrachem, innym razem zabaweczką ale oczy wszystkich są skierowane na Widmo.

Fajny mam dziś wieczór sierpniowy ale siedzimy tu i roztrząsany jego przypadek. 

Poświęcamy mu swoją uwagę. 

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale.nadal.to infamis.

Co ty robiłeś że aż tak panicznie boisz się przyznać na jakim nicku latałeś po ero , bo ukrywasz się jak typowy pdf.😁

5 minut temu, murb napisał:

Krytyka, wyśmiewanie, demaskowanie klamstw czy nazywanie wprost de.bilem to nie do końca rozmowa w moim wyobrażeniu. 

To już bardziej ty z nim rozmawiasz

5 minut temu, murb napisał:

Ciekawe za jaką kwotę by przestali i chyba nie ma takiej 😁

Owocnej rozmowy. 😁

Cześć. 👋

1 minutę temu, Get Out napisał:

Co ty robiłeś że aż tak panicznie boisz się przyznać na jakim nicku latałeś po ero , bo ukrywasz się jak typowy pdf.😁

Weszła odpowiedź nr 3, bo już mózg nie daje rady kreatywnie 😄

7 minut temu, libbi_sztisel napisał:

No dla niektórych jak siurek czy libed 

Jeden i drugi to zwyrodnialce którzy oprócz hejtów nic nie wnosili. 😁A raka więcej osób ci życzyło tak jak nazywanie cię tutką paryską. 😁

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Krytyka, wyśmiewanie, demaskowanie klamstw czy nazywanie wprost de.bilem to nie do końca rozmowa w moim wyobrażeniu. 

To już bardziej ty z nim rozmawiasz

Jaki efekt przynosi demaskowanie Widmo? Totalnie żadnego. Po co to robić? Nie mam pojęcia. Poświęcasz mu uwagę. I tak długo jak będziesz to robiła on będzie czuł się ważny. 

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Weszła odpowiedź nr 3, bo już mózg nie daje rady kreatywnie 😄

A czyja to wina że ukrywasz się jak pdf i tylko do siebie możesz mieć pretensje zwyrodnialcu. 😁

3 minuty temu, Get Out napisał:

Ciekawe za jaką kwotę by przestali i chyba nie ma takiej 😁

Nie myśl kolego sympatyczny, że o tobie zapomniałem 😎 Wkrótce to ty zamilkniesz 😎😎😎

1 minutę temu, murb napisał:

Jaki efekt przynosi demaskowanie Widmo? Totalnie żadnego. Po co to robić? Nie mam pojęcia. Poświęcasz mu uwagę. I tak długo jak będziesz to robiła on będzie czuł się ważny. 

Dopóki nie zdechnie będzie łaził za mną i majaczył takie to demaskowanie w jego wykonaniu 😁

Przed chwilą, Koszmar z Whitehorse napisał:

Nie myśl kolego sympatyczny, że o tobie zapomniałem 😎 Wkrótce to ty zamilkniesz 😎😎😎

Munek nie jesteśmy kolegami . 😁

10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

To też. Bo nie jest przy tym oklejony jak Filipek i ma trochę kontaktu z bazą, do tego zapał do zmyślania i filozofowania,  można godzinami prowadzić dyskusje w oparach jednostronnego absurdu.

A co ty masz w łbie że wypierałeś się syna a później ci ożył takie cuda nad Wisłą. 😁

2 minuty temu, Koszmar z Whitehorse napisał:

Twoim jedynym kolegą b

Ale badziew chiński za dwie dychy to się nie nadaje do niczego . 😁

Ale dobrze robisz że nosisz na avku pysk tego pdfa tak jak gnojenie tołdiego i jak chcesz potrafisz być pożyteczny. 😁

12 minut temu, murb napisał:

Jak go kilka osób wyśmieje z jego kitami o Jukonie, ro poplącze się w zeznaniach albo bardziej się wkopie i jego mitomanie zostaje obniżona.

Jaki efekt przynoszą twoje z nim gadki? Nadal sie puszy i poucza oraz wciska kity myśląc, że gada z de.bilami.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się