Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Zagubiona...

Obawiam sie ze moja 46 letnia mama jest w ciazy!!! Help!

Polecane posty

Gość ...Zagubiona...

jw Nie wiem co o tym myslec:/ Okresu nie ma od 3 miesiecy i w ogole jest jakas rozdrazniona:/ Ale nawet boje sie pomyslec co by bylo gdyby byla w ciazy:/ Ja mam 18 lat, siostra 17.

Gość moniśśśśśś
a niuważasz że może by w wieku przekwitania. moja miała tak samo ma chumorki raz sie smieje raz krzyczy a jestesmy dorosli i szybko sie denerwuje, to może byc objaw przekwitania poprostu jej zapytaj.moja mama zaczeła przkweitac w wieku 44.

Gość ...Zagubiona...
Ona mi tylko powiedziala ze juz tyle czasu nie ma okresu. Ja mowie ze moze ma juz menopauze, a ona ze nie wydaje jej sie, tylko pewnie sie jej okres rozregulowal:/ Ale juz sama nie wiem co o ty myslec...

Gość pewnie to objawy
menopauzy - niektoe kobiety okropnie przechodza poczatku - niech mama idzie do gina to przepisze jej spacjlane tableki ( na menopauze ) a objawy moga byc podobne troche do objawow poczatkow ciazy - moze byc tez uczucie dusznosci , zawroty , skoki cisnienia ( hormony szaleja )

Gość pewnie to objawy
skoro okres sie rozregulowal to znaczy ze ma poczatki menopauzy nie zawsze jest tak ze okres konczy sie raz na zawsze - czasami jest tak ze okres jest nieregularny i stopniowo zanika niech idzie do gina!

Gość ...Zagubiona...
A co jesli naprawde jest w ciazy?

Gość zbuntowany koteczek
a czy to koniec świata. Mam mojej przyjaciółki jak zaszła z nią w ciążę miała 47 lat

Gość pewnie to objawy
zadajesz glupie pytania w stylu a co bedzie jak jest w ciazy ? swiat sie nie zawali ! najwyzej bedziesz miala mlodsze rodzenstwo ! po co tak gdybac i sie denerwowac - niech matka kupi ten cholerny test ( chyba wie gdzie jest apteka ) i niech idzie do lekarza .

Gość ...Zagubiona...
Latwo Wam mowic: mlodsze rodzenstwo:/ Ale wtedy moja mama zamiast cieszyc sie zyciem bedzie musiala sleczec nad pieluchami:/ I zacznie sie szybciej starzec:/:/:/ A jest duza szansa ze dziecko w tym wieku urodzi sie chore:/ Mam taka wielka nadzieje ze to nie ciaza.

Gość rozwala mnie taki tekst
" A co jesli naprawde jest w ciazy? " a co ma byc ? jak mamy Ci pomoc ? tak jak wyzej ktos napisal : niech mama pojdzie do apteki i kupi test ciazowy oraz niech pojdzie do ginekologa - i to jak najszybciej ja jednak obstawiam poczatki menopauzy - skoro tak kiepsko sie czuje pewnie to przez te hormony . lekarz przepisze leki na menopauze i wroci do pelni zdrowia!