Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjghkiughg

DO PANÓW Z MAŁYMI FIUTKAMI

Polecane posty

Gość kjghkiughg

jak sobie radzicie w sprawach łóżkowych :D ? czy kiedyś poczuliście krytykę i kompromitacje? a wy panie, jak reagujecie widząc małych przyjaciół swyhc partnerów ?

Gość kjghkiughg
ja oczywiście toleruje nieduże rozmary i nie dyskryminuje, ale zawsze jakiś elemt zaskoczenia jest... :D sama przy poczatkowym starciu troche sie zmieszałam.

Gość kjghkiughg
no ej ?

Gość kjghkiughg
hehehe, no jelsi nie panowie, to panie niech opowiedza przezycia

Gość moje 5 groszy do tematu
wmawia się Nam Kobietom, że rozmiar się nie liczy ..niestety smutna dla Panów prawda jest taka, że rozmiar się liczy jak najbardziej czyl i 15 cm i więcej to są rozmiary ok :classic_cool: owszem można zaakceptować w pełni faceta z małym ...jeśli się bardzo kocha ...ale cóż sex z takim to niestety poracha bo nic nie zastąpi pięknego sexiku i uczucia wypełnienia :P 👄 (zaraz mnie zaatakują małe fiflaki ;d 💤 )

Gość Powiem Wamże
Nie ma Wstrząsa,On chętnie by się z Wami podzielił Maluchem:-p

Gość a ja mam małego
i zdaje sobie sprawe ze nie zaspakajam swojej partnerki podczas klasycznego stosunku, ale przecież nie zabije sie z tego powodu, mam jeszcze język i palce

Gość fthntyjughy
własnie ! dlatego panowie z malymi sa lepsi! wiedza ze maja jeszcze jezyk i palce wiec nie wala jak mlot pneumatyczny :/

Gość Wielkość penisa nie ma
nic do rzeczy Duzy penis nie oznacza, że sex jest udany ... chyba za dużo czytacie tekstów małolatów, którzy nie mają zielonego pojęcia o sexsie dobrze poczytać na ten temat, polecam Sztukę kochania Michaliny Wislockiej to bardzo dobra pozycja, już kilka pokoleń na tej książce skorzystało i zdobyło wiedze na temat sex-u Warto przeczytać :)

Gość tromba bomba
Mój były miał małego i najwiekszy problem z nim mial on sam. Fakt, że nie wszystko dało radę robić, ale to on ciagle o tym gadała nie ja. W ogole był troche psycho od tamtej pory myślę, że każdy facet z małym jest taki:).

Gość poznałam gościa
który mi sie przyznał , ze ma bardzo małego, i powiem szczerze , ze choć go polubiłam , to nie zdecydowałam się rozwinąc tej znajomosci własnie z tego powodu

Gość gianfranco83
ja mam malucha. 16 cm, jak bardzo dobra stymulacja to absolutny max to 17,5, wiecej nie wycisnie :/ niby nigdy zadna sie nie skarzyla ale ja mam poczucie, ze przegralem zycie z taka zapalka :/ jeszcze przy moim wzroscie powinienem miec jakas solidna maczuge a nie takiego perdaka. chujnia na maksa co tu mowic grozy ten "zwierzak" to nie budzi

prawda jest taka, że rozmiar się liczy ale.... Miłość nie wybiera i jeśli akurat facet, którego kochałabym miałby małego na nieszczęście to cóż... zaakceptowałabym i tyle P.S. faceci z małymi są także super kochankami, ponieważ bardzo się starają w sexie i skupiają swoją uwagę na tym żeby partnerke zadowoli :P

Gość lisiczka piekna
hmmm...rozmiar; Po pierwsze to i tak zakończenia nerwowe sa tylko w przedniej części pochwy a po drugie bardziej liczy się gruboośc i dopasowanie partnerów. Duży może być czasem za duzy a stosunki bolesne. Poza tym olbrzym podnieca gdy się go zobaczy ale gdy jest w działaniu to wolę ruchliwego średniaka.

Gość ruchliwy średniak
no właśnie

Gość gianfranco83
laski z malymi cyckami i kolesie z malymi fiutkami przegrali swoje zycia taka prawda:)

Gość a mały to..
jaki ?

Gość już widzę..
jaka porażka jak się bzyka mały fiut z małym cyckiem,chyba zasypiają w trakcie

Gość tylko..
pustak z tiktakiem w głowie może wymyślić taki temat

Gość taka sobie zdezorientowana
a te 15 cm to ma być we wzwodzie ,czy w zwisie , bo nie wiem co pisać?