Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Returns123

oto przyklad na to ze dziewczyna z duzym nosem moze byc ladna

Polecane posty

Gość machoMan99
no ladna

No ładna, chociaż uważam, że ładniejsze są dziewczyny z garbkiem na nosie:) Zawsze chciałam taki mieć:)

Gość Ave 666
sliczna i duzo ladniejsza niz te z mikrymi nosami. wg mnie gdy kobieta ma malutki nos to wyostrzaja jej sie rysy twarzy,staja sie wyraziste a gdy ma taki wiekszy i szerszy oraz blyszczace oczka wyglada slicznie:)

Gość Returns123
Ave 666 :) witaj duzo sledze Twoich wypowiedzi i wiem jaki jest Twoj czarny nicki:) widzialem Twoje zdjecie,piekna z Ciebie dziewczyna:) a zalozylem ten topick ,podirytowany tym ze ludzie uwazaja ze jak ktos ma duzy nos to jest juz brzydki, albo krytykuja kogos za jego rozmiar nosa nie patrzac na reszte.Steczkowska ma garbaty i duzy nos a jest piekna kobieta.Tak samo i te kobiety z linkow. Ave a Twoje kompleksy pod czarnym nickiem na temat Twojego noska sa beznadziejne:Pmasz sredniej wielkosci,ladny normalny nosek:)

Gość albertino
wy chyba macie wielkie nochale ze tak piszecie:D

Gość albertino
steczkowska wyglada jak transwestyta...

Gość wg mnie to
z malutkim nosem wygladala by lepiej- super slicznie,a tak ja sie na nia patrzy- to sie mysli: lepiej by wygladala, jakby miala mniejszy nos.

Gość prawdziwy mężczyzna to ja
duże nochale są ohydne :o

Gość bubla
co za paszczury bleeeeeeee!!! dla mnie laska z duzym nosem od razu odpada i nawet na taka nie patrze... feee tylko nie piszcie teraz o mnie ze nienormalny jestem czy cos takiego bo w koncu to forum i kazdy ma prawo do wlasnego zdania nawet jesli jest to krytyka

Gość Returns123
ja jestem facetem i nie mam duzego nosa twierdze tylko ze nie wazne sa rozmiary nosa itp ale caloksztalt. i wg mnie akurat Steczkowska wlasnie z malutkim nosem wygladalaby jak transwestyta.Wszystko musi byc dopasowane.A skoro dla ciebie nie liczy sie caloksztalt wygladu tylko jakis jeden element i jego rozmiary to jestes debilem i zaloze sie ze z rozmiarem penisa to u ciebie cienko kolego:P:D

Gość albertino
steczkowska wyglada jak transwestyta...

Gość albertino
returns jestem laska a ty jestes pedalem bo siedzisz na babskim forum i lecisz na trans....

Gość labambababa
dziewczyny ładne ale te ich nosy szpetne

Gość gość
Kobiety z duzymi nosami, jak Steczkowska sa brzydkie, jak mozna pisac, ze sa ladne, przeciez ta pierwsza na zdjeciu bardzo szpeci ten nos, z boku wyglada pewnie jeszcze gorzej, jedyny plus, ze nie ma nosa ostrego, jak Steczkowska, bo wtedy wyostrzyly by sie jej rysy twarzy. Steczkowska ma ostre rysy, i wyglada jak facet przerobiony, a male nosy maja kobiety o lagodnych rysach twarzy, a nie ostrych

Gość gość
przecież ona jest brzydka jak g****o; rychać takie tylko po zmroku ewentualnie z reklamówką na ryju :P

Gość gość
znaczy , że jest lużna i głęboka. trzeba mieć wymiary .......

Gość gość
Ładna, tylko szkoda, że twarz cała w podkładzie (przykład tapety) i że taka głupia (poza, że niby odsłoni zaraz biust). Ładniejsza byłaby bez wysmarowanej twarzy i w naturalnej, zwykłej pozie, a nie jak jak panna lekkich obyczajów.