Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dxfrgdgbfth

Zostawił mnie.

Polecane posty

Gość dxfrgdgbfth

A teraz dał sobie na NK zdjęcie z jakimiś koleżankami, ;( do tego zaczął pisać z jakąś panną, i ma w znajomych dziewczynę o której przy mnie mówił, że jest szmatą i kurwą ;( Dlaczego on mi to robi ? Dlaczego nie dość, że powiedział mi parę nie fajnych rzeczy.. zerwał ze mną to jeszcze robi coś takiego ? :( Jak ja mam się ogarnąć? :( boże nie daję już rady ;(

Gość Damian19L
zrobił tak bo jest debilem . Poradzisz sobie znajdziesz innego i będziesz szczęśliwa , nie warto się przejmowac takimi skur... :/

Gość dxfrgdgbfth
chcialam teraz do niego napisac.. ale przeciez nie moge :( osmiesze sie... ale jak ja mam sie nie przejmowac? ;( Bylo nam tak dobrze ;(

Gość Damian19L
a ile masz lat ? Jeszcze znajdziesz tego jedynego , nie marto sie przejmować takimi ludzmi . Wiesz ile jest facetów o prawdziwych uczuciach ??? o sercu pełnym miłość ?? dziewczyno nie przejmuj się ten chłopak w życiu nie osiagnie nic .

upij się:) a facetów o "sercu pelnym milosci" mozna policzyc na palcach jednej reki niestety. Wiec nie ma co od facetów uzależniać swojego szcześcia:)

Gość Damian19L
Alkohol nie jest dobrą sprawą na takie sprawy w czym jej to pomoże ? w niczym ... poprostu daj sobie spokuj z nim , wierze że stać cię na lepszego . Pozdrawiam .

Gość dxfrgdgbfth
Mam 19 lat. Wiem, wiem ze sa tez inni... ale w takim momencie nie chce sie nawet myslec o tym :(

Heh, nie myślisz ,że powinnas zrobić krok do przodu? Psychicznie długo nie ujedziesz od takiego samonakręcania lamentującego. Weź się w garść i olej debila;).