Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrfffffffggggggggghhhh

Bliskość, pożądanie w związku

Polecane posty

Otóż sytuacja jest taka, że mamy po 17 lat, ona jest dziewicą - ogólnie nie spieszy nam się do tego. Jesteśmy razem od pół roku. Gdy jesteśmy sami u mnie, czy u niej często się całujemy, pieścimy, wręcz dajemy się ponieść całej namiętności.. Rozmawialiśmy o tym kiedyś i razem stwierdziliśmy, że nie powinniśmy tego robić za często no i wszystko ok. No i właśnie ostatnio to robiliśmy dokładnie tydzień temu. Było cudownie. W ciągu tego tygodnia spotykaliśmy się i ogólnie oboje czuliśmy się szczesliwi. W międzyczasie powiedziałem jej, że czasem brakuje mi tej bliskości, gdy się spotykamy (chodziło mi tu głownie o pocałunki, bo ona by się tylko cmokała i tuliła i tyle). No i przy następnym spotkaniu sama wyszła z inicjatywą no i takie dłuższe całowanie było. Dzisiaj spotkaliśmy się u mnie. Oglądaliśmy film, no ale bywa i w czasie tego filmu zaczęły się pieszczoty. Przed samym spotkaniem założyłem sobie, że dziś tego nie będziemy robić, ale wydawało mi się, że po prostu ona tego chce i dałem się ponieść. Po około pół godziny ona nagle się odwróciła i przestalśmy. Ciągle mówiła, że wszystko jest ok, ale ja wiedziałem, że jednak nie jest. W końcu powiedziałem jej, że nie chciałem dzisiaj tego robić, bo sama mówiła kiedyś, że nie chce robić tego zbyt często póki co. No i wtedy wyznała mi, że zrobiła to dzisiaj dla mnie.. Mimo, że ja tego od niej nie wymagam. I w zasadzie to nie chcę żeby ona się do tego zmuszała, jeśli nie ma na to ochoty.. Bo to mija się z celem. Nie możemy wtedy oboje czerpać z tego pełnej satysfakcji. Dałem jej jasno do zrozumienia, że nie powinna tego robić, nie powinna się do tego zmuszać tylko dlatego, bo mi tego potrzeba więcej. Przeprosiła i powiedziała, że się postara. Nie chciała o tym rozmawiać. Wydaje mi się w sumie, że większość facetów cieszyłaby się w mojej sytuacji.. Ale ja chce po prostu żeby ona też się z tym dobrze czuła.. To tyle..

Jeszcze wieczorem o tym rozmawialiśmy. Powiedziała, że w tych sprawach jest po prostu niepewna i boi się o wszystko.. Czy czegoś nie zepsuje. Powiedziała, że nie wie czemu się tak zachowała i że przeprasza. Bała się, że będę mogę być zły, bo wie, że mi na tym bardziej zależy niż jej. No i przeprosiła raz jeszcze i poszliśmy spać.. No ale ja nie chce, żeby to było takie wymuszone, bo wiem, że wtedy nie jest tak cudownie, a ona też powinna z tego czerpać satysfakcje. I wydaje mi się po prostu, że jeśli ona potrzebuje tego mniej to muszę to uszanować. To nie jest przecież najważniejsza rzecz w związku

Gość upupupupuppup
upupupupup

Gość no mnie najbardzieeej
Tak siebie porównuje z nią. I chyba byłam kiedyś bardzoooo napaloną dziewicą , bo jak poznałam mojego faceta to miałam od razu ochot na ciągłe pieszczoty:P. Każdy jest inny, ale pół roku to w sumie niewiele. Dopiero poznajecie swoje ciała, daj jej czas. I bądź cierpliwy.

Jestem cierpliwy, jestem :) Cieszę się po prostu, że to sobie z nią wyjaśniliśmy, bo gdy ona miałaby się do tego zmuszać to ja czułbym się tak jakby oszukiwany. W tej chwili już myślę, że dobrze postąpiłem mówiąc o jej o tym.

Gość ghfdfbgcvn
fajny facet z ciebie:):)

No wszystko niby super.. Ale ciekawi mnie czy są tu może podobne kobiety.. Albo takie, które kiedyś takie były.. Po prostu chciałbym jakoś spojrzeć na to z jej strony