Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maggia81

Moj chlopak teskni za swoja byla...czy to normalne?

Polecane posty

Gość Maggia81

Jestesmy razem od 10ciu miesiecy. On byl przede mna w dlugim 5-letnim zwiazku, gdzie byl bez pamieci zakochany w dziewczynie, ktora go zdradzila, on jej przebaczyl i chcial byc z nia ale ona go zostawila...zostal baaardzo zraniony i sie leczyl przez dwa lata po tym, wlasciwie to nie chcial juz z nikim byc no ale sie zlozylo ze sie odnalezlismy i jestsmy razem. Wszystko miedzy nami sie uklada dobrze i zapowiada sie na zwiazek z przyszloscia ale on mi powiedzial tak jakby mimo chodem ze teskni za swoja byla bo byli bardzo dobrymi przyjaciolmi, jak spytalam za czym teskni, on odpowiedzial ze za jej usmiechem i za rozmowami... na poczatku jakos nie zwrocilam na to wiekszej uwagi ale jakos im bardziej o tym mysle tym bardziej mnie zastanawia ze moze on nadal ja kocha i chcialby z nia byc... co o tym sadzicie?

Gość Menszczyzna Doskonaly
Na to wyglada :( Z biegiem czasu uczucie do Ciebie zacznie malec a sama chyba wiesz jak potrafi idealizowac ludzka psychika cos, czego nie ma. I ten facet wyglada na ... "babe", zatem na pewno bedzie o niej rozmyslal i ja idealizowal :(

Gość jaaa20
uwierz wszystko by oddał,zeby znów z nia byc!

Gość edek bez kolorowych kredek
tak, u nas facetów to "norma" :)

Gość Maggia81
Tak, ale do teraz on o niej nic nie mowil (oprocz tego jak bardzo ona go zranila)i mowi ze mnie kocha i okazuje mi to non stop i mowi ze widzi mnie jako swoja przyszla zone itp...

Gość jaaa20
haha nie nabieraj sie lalunia na te bajeczki!

Gość Maggia81
To niby po co mialby ze mna byc jakby mnie nie chcial? nie rozumiem tego....:(

Gość jaaa20
moze i cie kocha,ale tak naprwde gdyby miała taka mozliwosc to by wrócił do nirj bez zastanowienia,a ciebie by zostawił...on kocha była na 100% i uwierz mi to nigdy w nim nie umrze,a jest z toba bo mu ja po czesci zastapujesz.

Gość Maggia81
Nie wiem moze nie powinnam mu tego wypominac, moze ma prawo tesknic, w koncu dzieli z nia swoje zycie przez 5 lat!...

Gość jaaa20
ty sie nie obwiniaj...gdyby moj mój chlopak mowił o byłej do mnie to bym go zakurwiła bo jestem zajebiscie zazdrosna

jaaa20 i tez zaje...cie przeklinasz ;) Maggia81 a Tobie zdarza sie klnac?

Gość milkmilk
To jest zajebiście nienormalne.

Gość jest z Toba bo nie
moze byc z nią, jestes jakby zastepstwem, za wczesnie Cie spotkal...albo za pozno...

Gość Maggia81
Ja nie mam byc o co zazdrosna bo on sie prawdopodobnie nigdy z nia nie spotka, ona nie chce z nim utrzymywac kontaktow no i do tego wyszla za maz... moge byc jednynie zazdrosna o resztki uczuc ktorymi ja darzy... choc bardziej mi smutno z tego powodu... pewnie ze mi sie zdarza klnac...

Gość jaaa20
a to trzebabyło odrazu wspomniec,ze tak była juz wyszła za maz... to raczej nie masz sie czego bac,moze potrzeba czasu na to zeby cie jeszcze mocnniej pokochal niz ja...

Gość smutne to ale
on ja kocha nadal i jak nadarzy sie mozliwosc to Cie rzuci i poleci do niej, jak tylko by skinela palcem bo z mezem nie tak jest jak mialo byc to leci do niej:( smutne ale taka jest prawda, idealizuje ją do tego bo nie ma z nia kontaktu, to jest powazna sprawa, nie bagatelizuj tego , no chyba ze chcesz byc nr 2 juz zawsze

Ale co to za zwiazek jak Ty ciagle bedziesz miala w myslach to, ze nie jestes ta jedyna? Przyszlosci nie widze,

Gość milkmilk
do jaaa20 Po 10 miesiącach to już powinno się było ułożyć. Może po prostu tak palnął, a zapytany po prostu powiedział, co myśli. Nie drąż tematu. Musisz wyczuć po jego zachowaniu, czy on jest za tobą czy nie.

Gość jaaa20
a nie czujesz sie gorsza jak on mówi ze teskni za jej usmiechem i rozmowami,to tak jakby on uwazał,zenie umiesz z nim rozmawiac i ze masz gorszy usmiech:/ ja bym sie wkurwiła:/

Gość Maggia81
nie wiem co mam zrobic, czy mam probowac wyleczyc go z tych uczuc? on mi to wyraznie dal do zrozumienia ze spedzil 2 lata przede mna na to by sie wyleczyc, nawet mial dziewczyne przez pol roku w trakcie ale powiedzial jej ze nic z tego nie bedzie bo nie byl gotowy, ale teraz niby juz mial byc tak mnie zapewnial...

Gość milkmilk
To dupa zbita. Facet jest beznadziejny, nie szanuje twoich uczuć.

Gość Maggia81
jaaa20, dokladnie wlasnie tak sie poczulam dlatego mnie to tak zranilo... poczulam sie ze mu nie wystarczam, ze nie jestem wystarczajaco dobra... wystarczajaco dobrym przyjacielem dla niego, chociaz z drugiej strony 10 miesiecy to nie 5 lat... moze sie jeszcze zaprzyjaznimy... ale i tak mnie to denerwuje...

Gość małaA MIMI
Ja jestem po tej drugiej stronie, rozstalam sie z facetem po 4 latach zwiazku,(ja odeszlam)on ma juz inna kobiete, jednak ciagle do mnie dzwoni i rozmawiamy , oststnio mi powiedzial ze bardzo za mna teskni, za naszymi chwilami itd. ze ma piekne wspomnienia ze mna , tak wiele razem przezylisy,wiec powiedzilam mu ze ma przeciez kobiete, powiedzial ze z nia niby jest fanjnie ale o mnie zapomniec nie moze, ciagle mysli itd. szkoda mi tej dziewczyny , wiem ze on wciaz mnie kocha.

mala MIMI ... a moze to jest facet Maggi :x

Gość Maggia81
a mi szkoda mojego chlopaka ze nie moze uwolnic sie od niej calkowicie, ze milosc jest tak slepa, a czas moze leczy rany i pomaga zapomniec o zlych chwilach a potem pamieta sie tylko te dobre...

Gość małaA MIMI
nic nie zrobisz, on bedzie ciagle o nim myslal, wspominal , nigdy sie nie dowiesz co on tak naprawde sobei mysli,ja bym tego nie zniosla. ps, prosi mnie o spotkanie,(oczywiscie ta dziewczyna o niczym nie wie)Wycofaj sie z tego bo bedziesz cierpiala

Gość małaA MIMI
widzisz, nei pamieta zlych chwil tylko dobre, gdyz ja wciaz kocha

Gość małaA MIMI
M doskonaly , chyba raczej nie:)

MIMI a czy nie jest tak, ze Ty sie dobrze z tym czujesz wiedzac, ze jest tam ktos, kto Cie ciagle kocha? :P