Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak i nie 2222

JAK SIE ROBI JABLKA PIECZONE W

Polecane posty

Gość i tak i nie 2222

piekarniku cale ??? Jestem mama tygodniowego szkraba i karmie go piersia a bardzo lubie jablka gdzies wyczytalam ze mzna je upiec w piekarniku z cynamonem , ale nie wiem czy mam je obrac czy wlozyc cale??? Bede wdzieczna za inne przepisy dla mam karmiacych piersia.

Gość fghjk
hmmmmmmmmmm ja jadłam po prostu surowe:) a w piekarniku upiec ze skórką ,całe.

Gość jejejjejejje
ja tez myslalm o tym zeby jesc surowe ale troche sie boje bo moj skarb ma dopiero 5 dni i niezagojony pepek. Mam upiec cale, moze jeszcze dodac cynamonu i masla jak myslisz?

Gość fghjk
pojęcia nie mam.Jak piekę to wydrąża, środki i wsypuję w nie orzechy.Dla ciebie orzechy odpadają,ale masło to może byc

możesz upiec całe - wydrążasz środek i wkładasz do piekarnika, nieobrane. mozesz w środek włożyć troszkę miodu, tylko nie wiem czy małe uczulenia nie dostanie (mój miał alergię na miód ale już mu przeszło) możesz pokroić, dodać troszkę wody, włożyć do garnka i ugotować, dodaj troszkę cukru będzie lepsze możesz zjeść surowe ja jadłam jeszcze w szpitalu :) na początku zjedz troszkę, no kilka talarków i sprawdź reakcję. jeśli w ciągu 24 godzin małemu nie wyskoczą żadne krostki, nie będzie go bolał brzuszek to zjedz więcej i tak w ciagu 3 dni dojdziesz do całego jabłka dziennie :) i tak rób z każdą nową potrawą. np chcesz zjeść ogórka małosolnego to jesz 1 dnia troszkę, jak nie ma żadnej reakcji to więcej, później znów wiecej. co do cynamonu to odrobinkę dodaj, sprawdź reakcje (u nas był płacz i kolka po cynamonie)