Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mira1212

nie moge sie polapac z tym cyklem-niech ktos pomoze

Polecane posty

Gość mira1212

24 czerwca wypadal dzien mojej owulacji. jajniki bolaly mnie juz jednak 21-22-23 czerwca , a w dzien wyliczonej owulacji tylko troszke je czulam. dzis jest 28 czerwca i znow pobolewa mnie lewy jajnik.dodam ze staramy sie o dzidzie i w dniach plodnych przytulalismy sie intensywnie. czy dzis bolacy jajnik moze byc oznaka ze doslzo do zaplodnienia?dodam ze troszke łamie mnie w krzyzu, ale czy to nie za wczesnie. śluz mam biały, gęsty, grudkowaty, lepki ale nierozciagliwy.

Gość złośliwa
jak chcesz sprawdzić czy jesteś w ciąży to ZRÓB TEST... trudne???? jest instrukcja obsługi...

Gość dzasty86
a kiedy dokladnie zaczela ci sie ostatnia @?

Gość mira1212
na test jest jeszcze za wczesnie. ostatnia @ zaczela sie 10 czerwca

Gość dzasty86
a cykle ilu dniowe masz?????

Gość dzasty86
a ktory jajnik cie bolal?

Gość mira1212
cykle 28 dni. wtedy czulam pprawy jajnik. dzisiaj lewy mnie pobolewa

Gość złośliwa
TAK, tak... robiłaś kiedyś test??? chyba nie...

Gość mira1212
zlosliwa nie zartuj. robilam test i to nie jeden raz. skoro okres przypada mi na 7-8 lipiec to jak moze wyjsc on wiarygodnie dzisiaj?zastanow sie

Gość dzasty86
no wiec tak 7 lipca musialabys zrobic test, ja jestem w podobnej sytuacji, ja miala @ 12 lipca, do stosunku pdoszlo podczas owulacji. pobolewalo mnie do tej pory podbrzusze, wystapil bialy mleczny sluz, pobolewal prawy jajnik, ale sama niewiem czego to moga byc objawy, moze zazywania duphastonu niewiem samaa, a i jeszcze sutki mnie strasznie bola jak dotykam

Gość złośliwa
dzasty86: ty chyba jesteś nowej specjalizacji lekarzem- ginekolog na odległość... TAKIE PYTANIA TO ŻENADA...

Gość dzasty86
mira nie przejmuj sie wypowiedziami tej zlosliwej , dobrze nika sobie przypisala do wlasnej osoby hehhe

Gość dzasty86
zlosliwa nikt nie pyta cie o zdanie, najlepiej bybylo jak bys opuscila ten temat bo i tak nic tu nie doradzasz

Gość dzasty86
czytalam gdzies w jakichs artykulach na necie, ze takie pobolewanie moze wystepowac podczas zagniezdzania sie jajeczka, wiec wszystko mozliwe, ze mira bedziesz miala dzidzie, trzymam kciuki, a dlugo staracie sie o dzidziusia

Gość mira1212
nie przejmuje sie w zadnym wypadku złośliwą. mnie najbardziej zastanawia ze znow pobolewa mnie jajnik. przeciez owulacje juz mialam to dlaczego znowu mnie kłuje? co do piersi to nie czuje zadnych zmian. tylko ten jajnik mnie zastanawia

Gość mira1212
staramy sie jakies 4 miesiace. wiem wiem tez o tym czytalam. tylko skoro podczas owulacji bolal mnie prawy a teraz lewy to jak to jest?juz nic nie rozumiem

Gość mira1212
dodam jeszcze ze bardzo czesto chce mi sie siusiu. juz od dnia owulacji mi sie chcialo czesciej niz zwykle. nie wiem moze poprostu mam przeziebiony pecherz czy cus bo przeciez stanowczo za wczesnie na takie objawy.sama nie iwem

Gość dzasty86
bole jajnikow po owulacji nie są czymś nienormalnym. płyn który wydostał się z pękniętego pęcherzyka drażni otrzewną i to powoduje ból. Ciąża jeśli daje jakies objawy to najwczensiej tydzień po zapłodnieniu, kiedy jajeczko zagnieżdża się w macicy i wtedy jest to uczucia naciagania, czy coś w tym rodzaju,

Gość dzasty86
a co do czestego oddawania moczu to stanowczo za wczesnie zeby brac to za objaw ciazy, takie cos wystepuje najwczesniej 3-4 tyg po zaplodnieniu

Gość mira1212
ale mozliwe ze podczas owulacji bolal mnie prawy a teraz lewy? bo tak wlasnie mam. jesli doszloby do zaplodnienia to wnioskuje ze byloby to 21-22 czerwca bo wtedy najsilniej bolal mnie jajnik. to ze owulacja powinna byc 24 to tylko wedlug obliczen.w dzien spodziewanej owulacji jajnik juz praktycznie nie bolal

Gość mira1212
no wlasnie iwem.sama sie nakrecam.moze mam przeziebione jajniki poprostu.

Gość dzasty86
wiesz nikt dokladnie nie wie, trzeba czekac do dnia spodziewanej @. ja tez staram sie o dzidzie ale juz od pol roku i nadal nioc,

Gość dzasty86
najgorzej jest z tym czekaniem no i potem same sie juz nakrecamy, a potem rozczarowanie jak @ przyjdzie , no ale miejmy nadzieje ze teraz nie pojawi sie przez 9 miesiecy hehhehe

Gość mira1212
a do spodziewanej @ jeszcze tyle dni:( a jajnik kłuje okropnie ałłłłłłłłłłłl

Gość dzasty86
no u mnie tez troche czekania jest bo @ powinna wystapic ok.9 lipca, a pobolewania jajnika i podbrzusza tez odczuwam

Gość mira1212
no to mamy tak samo