Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

która

wg mnie to sa najpiekniesze kobiety na swiecie-fotki

Polecane posty

przybylska tez jest naturalnie piekna sliczna jest! najpiekniejsza z wszystkich polek

Ja nie jestem facetem a Penelope jest po prostu ładna ,taka kobieca :D Przybylska też fajna ,ale takiej urody u nas w PL jest chyba sporo :)

Gość Penelopa Przybylska
jest najnaj

Garias-- ładnie wychodzi na fotach,a to też ważne wybacz ale Alba i ta druga są dla Ciebie najpiękniejsze ale nie dla mnie;)

Alba ma taką dziewczęca urodę ,bardziej pod romantyzm podpada(sukienki w kwiatki ,łąka i takie tam bajery ) :D a Nicoll to taka bardziej seksualna ,wulgarne napinanie tyłka ,ocieranie się i obcisłe lateksowe portki :D nie ma tego romantyzmu co Alba :D ale ma ten seksapil co właśnie Albie brakuje ,taki pazur :D Z reszta każdy facet ma swoje upodobania i dla jednego taka mała dziewczynkowata Alba jest marzeniem a dla drugiego kobieta z pazurem :)

Gość kunnioooooooo
moim zdaniem to NIGELLA :)

Gość Penelopa Przybylska
NIGELLA ta angielska z polskimi korzeniami? No babka jest FEST! Moze nie najpiekniejsza ale kurde niezla bomba!

O tak, Nigella też fajna:D czasem oglądałam jej programy to zawsze miała takie sweterki "bliźniaki" na sobie, wyglądały jakby miała przyszyte do biustu :D ale babka fajna :D

nie podoba mi sie... załozyłam ten post bo mi chodzi o piekno zewnetrzne kobiety,nie wewnetrzne...nigella jest gruba i brzydka i mi chodzi o ideał... figure i naturalne piekno!

Gość Penelopa Przybylska
ale Nigella jest wlasnie idealem

Gość kunnioooooooo
ma boczki, ma ciałko ALE JEST PRZEŚLICZNĄ kobietą zadbaną uśmiechniętą ma piekne oczy cere, LUBI JEŚĆ i jest w tym wszystkim taka słodka

Gość kunnioooooooo
ktora- to zetobie sie nie podoba to nie znaczy ze innym sie nie podoba O.o