Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

która

wg mnie to sa najpiekniesze kobiety na swiecie-fotki

Polecane posty

uwazam tedwie kobiety za boskie iniema bardziej piekniejszych kobiet od nich...a wy jak uwazacie? która wg was jest piekniejsza? kiedysm myslałam tylko o Nicole Scherzinger...ale mysle teraz,ze Jescica Alba jst chyba piekniesza od niejej sama nie wiem ocencie! http://www.ambinet.pl/galeria/foto/68,2,112/ http://www.lastfm.pl/music/Nicole+Scherzinger/+images/4566006

piszcie...macie link alby na dole,bo tamten sie nie chce wyswietlic

Gość kurae
a tam, gadanie, jest pelno pieknych kobiet, piekniejszych od tych giwazdek, poza tym to wszytko wyretuszowane zdjecia i w rzeczywistosci ludzie wygladaja troszeczke inaczej. Albo nie jest taka piekna wcale, jest jeszcze dosyc mloda i ma taka jak na nasze warunki orientalna urode, a Bellucci, no coz ta to bardziej europejska urode ma ale tez znowu nie jest najpiekniejsza, na tle innych pewnie bardzo ladna, ale gdyby wybrac 100 bardzo ladnych kobiet to juz wygladaloby toinaczej.

eh no serio - alba jest ladna i tyle. miliony takich dziewczyn moge spotkac na ulicy. nicole tez jest ladna. i to samo co z alba. obydwie ladne.kazda na swj sposob, wiec nie ma sensu porywnywac. ale zadna nadzwyczajna.

bellucci to fakt- ma bardziej euopejska urode,. ale jednoczesni bardziej naturalna.. no i ma wiecej klasy.

alba jest idealna moim zdanie,ma perfekcyjne swoje zęby,nie ma sylikonów w cuyckach,piekna figure,opalenizne,wogole jest piekna!! ideał chodzacy,nie ma takiej drugiej na swiecie! a nicol to taka bardziej sztuczna,ale piekna tez

E tam, kazdy ma inny gust i dla kazdego piekno oznacza cos innego. Takze nie ma na swiecie czlowieka ktory bylby "najpiekniejszy na swiecie" i podobal sie kazdemu ;)

depeche 15 nie mówimy o bellucci... tylko o nicole z pussycat dolls i albie:/

no dobra po prostu uwazam ze alba jest LADNA i nic ponadto. bellucci podalam dla porowniania czym jest PIEKNO.

Gość kurae
Czy ja wiem czy ma wiecej klasy. Moze bardziej jest taka cicha, bardziej stonowana, owszem. Bellucci jest delikatna, proporcjonalna i ladna. Ale jak dla mnie to nie jest zabojczo piekna.

FallenAngel_ belluci to pasztet:/ alba jest naturalana bez makijazu wyglada tak jak z mkijazem... reszta gwiazd to maja pełno sylikonów w cyckach wybielone zeby itd,a ona taka sie urodziła... ma piekna dziecieca urode!

Gość kurae
a ja sobie zobaczylem zdjecie Depeche15 i nie wiem czy przypadkiem depeche nie jest ladniejsza bez lizusostwa, zdjecie jest niewyrazne i jedno malo mowi ale wygladasz na nim calkiem ladnie

ale ja nic o belucci nie pisalam.. jak komus odpisujesz to chociaz sprawdz co kto napisal.. moim zdaniem belucci jest ladniejsza od alby, ma klasyczna urode,i symetryczna twarz z tego co widac. pozatym ona ma ponad 40 lat,zobaczymy jak alba bedzie wygladala w tym wieku. wtedy mozna porownac. Pozatym nie kazdy lubi dziecinny typ urody i tak jak sami napisala,o gustach sie nei dyskutuje

Gość kurae
hehe, pisa ze Alba ma polskie pochodzenie ;) Tak samo jak Salma hayek, tez meksykanka zdaje sie i polskie pochodzenie ;) Tylko ze chodzi o to ze jej dziadkiem był polski Żyd.

ok, musze leciec ale.. kurae, -dzieki, ale wlasnie o tym mowie - sa miliony ladnych dziewczyn na swiecie, alba jest jedna z nich. jak dla mnie, rzadko kiedy spotkasz kobiete piekna i tak bardzo kobieca jak bellucci. ale to tylko moja opinia :)

a dla mnie najpiękniejsze są zupełnie normalne kobiety , które widuję , a nie karierowiczki nakręcone mediami :D