Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić - Mateo

jakiego wolicie dziewczyny ???????? ---- Prawiczek czy doświadczony ????????????

Polecane posty

Prawiczek : Z jednej strony seks na początku będzie kiepski ale z drugiej na pewno nie jest zakażony niczym a tak poza tym to uważam że fajnie jest mieć świadomośc że sie jest pierwszą dla takiego. Doświadczony : Z jednej strony odrazu yma sie jak maczo ale z drugiej jego przeszłość może być odrazająca. Kurwy ., dziwki , choroby przenoszone droga płciową itp. Załóżmy że jesteście dorosłymi kobietami i wybieracie sobie faceta na całe lata , takiego z którym chciałybyście załozyć rodzinę. Którego wybieracie ??? Nastolatki też moga się wypowiadać ale bardziej mi chodzi o dojrzałe kobiety które mają juz poukładane w głowie.

Gość Mala _ Mi
zdecydowanie lepszy jest prawiczek :) nie ma jeszcze swoich glupich przyzwyczajen i nie mysli , ze skroro dogodzil poprzednim ( co w wiekszosci bylo gowno prawda bo i tak pewnie poprzednie udawalay) to i obecnej dogodzi jak kilka razy machnie dupa :/ PRAWICZEK !!!

wybieram prawiczka nie zadaje sie z facetami prowadzącymi hulaszczy tryb życia i bzykającymi wszystko co chodzi i na drzewo nie ucieka- a dużo takich jest

Mój facet zanim mnie poznał był prawiczkiem i jest fajnie. Chociaż czasem irytuje mnie jedna rzecz, ale żadna z tych, które wymieniłeś. Najlepszy kochanek jakiego kiedykolwiek miałam.

po moim odrazu bylo widac ze prawiczek ;) ale fajnie jest miec ta swiadomosc ze jest sie pierwsza

Dla mnie to nie ma żadnego znaczenia. Prawiczek może być dobry w łóżku od samego początku, a nieprawiczek wcale nie musi mieć za sobą odrażającej przeszłości i chorób wenerycznych. No i nieprawiczek wcale nie musi być taki dobry w łóżku...nie ma reguły. Liczy się uczucie, i to, jaki czlowiek jest. Jakie ma podejście. Do siebie, do mnie, do świata. Czy mnie szanuje itp.

a wydziewczyny byłyście dla nich dziewicami ? Ile Oni mają lat ?

vivusia : ile mieliście lat gdy wpadliście na siebie ? :D

Gość cob duża lage miał i tyla

Gość ja bym wybrała prawiczka

Gość papilotek
doświadczony!!!!!

Gość fhghkjl
jezeli ziewczyna jest dziewica to doswiadczony jezeli nie to prawiczek;]

Gość jasne ze prawiczkiii
jasne, że prawiczek, w życiu nie mogłabym się kochać z facetem ze świadomością, że wcześniej miał już jakieś i że jestem którąś z kolei, na całe szczęśćcie facet z którym aktualnie 'kręcę' i bardzo prawdopodobne jest to, że z nim będę - jest prawiczkiem :)

Gość xcdcfgvg
''jezeli ziewczyna jest dziewica to doswiadczony jezeli nie to prawiczek'' właśnie, że odwrotnie

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Hej skarbeńku, jestem Milena z http://www.sextelefon.ovh/ (mój profil jest drugi od góry) chcesz spełnić swoje fantazje to wal śmiało, zrobimy to po cichu lub będę jęczała ile wlezie, czekam na twojego olbrzyma, moja pusia już otwarta dla Ciebie, czekam kochanie.

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą

Gość gość
Zamiast królewny, na początek weźcie jakąś k***wnę z http://bzykacz.pl i już po sprawie