Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plimplamplum

zazdrosny chlopak który nie dotrzymuje słowa!!

Polecane posty

mieszkam z chłopakiem od 4 miesięcy. jest o mnie chorobliwie zazdrosny,wyzywa moich znajomych,nie zabrania mi sie z nimi spotykać ale potem chodzi obrażony pare dni. mówi że on zrezygnował ze wszystkich swoich znajomych i chce spedzac czas tylko ze mna. mówie mu że widzimy się dzień w dzień i że od czasu do czasu mam prawo się spotkać z kims innym i on także. a on że woli mnie od swoich znajomych. często odpowiada mi w sposób na tyle dziecinny że nie podejmuje z nim dalszej konwersacji przez co są ciagle kłótnie. on mówi że sie zmieni. rzucił dla mnie picie,palenie i branie. mimo to co jakiś czas wraca pijany,łamie obietnice a mnie to boli. przeprasza mówi że to sie wiecej nie powtórzy. czuje sie lekko od niego uzalezniona ale go kocham. chciałam na jakies pare dni wrócic do domu bo moze to by bylo dobrym rozwiazaniem chociaz nie wiem ale powiedział że jak go opuszcze nawet na jeden dzien to sobie coś zrobi. dla mnie takie gadanie jest zalosne ale on naprawde jest do tego zdolny. chce z nim byc ale on chyba nie umie sie zmienic. co o tym myslicie>? co robic?

Gość poznanianka====
Dziewczyno, to nie on powienien sie zmienic, tylko ty!!! Mieszkasz z zazdrosnym cpunem i pijakiem. Czy tak trudno sobie wyobrazic, jak bedzie wygladalo twoje zycie z nim? Troche juz wiesz. Ale powiennas takze wiedziec, ze za jakis czas bedzie gorzej i gorzej. Jestes masochostka, to sobie z nim badz, tylko nie placz na forum, ze takie zycie cie meczy. Masz takie zycie, jakie sobie sama wybierzesz. Masz wybor.