Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepowiednik

w 2012 ma byc koniec swiata!

Polecane posty

byli już tacy debile co to się w 2000 roku zabijali,bo myśleli,że koniec świata :O ee tam bede sie przejmowac,i tak kiedyś umre,równie dobrze moge wpasc jutro pod samochód hehe to już lepiej przeżyć jeszcze te 2,5 lat :D

Gość kaskadka
Nibiru to stek bzdur, podobno uderzyła w Ziemię już kilkadziesiąt tysięcy lat temu, a skoro jest taka ogromna to jakim cudem coś pozostało z naszej planety? Poza tym jak możliwe byłoby utrzymanie w tajemnicy tak wielkiego obiektu, aż tu nagle przed 2012 dowiadujemy się o nim poprzez youtube. Zwykła prowokacja i pranie mózgów

Gość kaliska
czasami mam wrażenie że niektórzy są mało inteligentni. owszem można się wypowiadać ale wypadałoby w danym temacie zasięgnąć wiedzy zanim będzie ferowało się wyroki. pomijam kwestie religijne. fakty są jakie są: *przebiegunowanie tra od tysiąca do kilku tysięcy lat, to powolny proces i planeta nie zmienia wtedy swojego biegu *przebiegunowania następowały już w momencie istnienia rasy człekokształtnych i jak widać mamy się doskonale, nie ma naukowych dowodów na to że stanowi to realne zagrożenie dla gatunków *kalendarz majów opiera się na cyklach ponieważ Majowie nie postrzegali czasu jak my teraz to robimy, rok 2012 jest końcem starego cyklu ale i początkiem nowego *Majowie w swoich zapiskach zostawili wytyczne co do ceremonii mających się odbywać po roku 2012 w nowym cyklu, tyle że nie przewidzieli że sami znikną wcześniej to wszystko to efekt jednej godzinki i poszukiwań na internecie.nie wiem jak można pisać caps lockiem że wszystko się skończy i jak można wierzyć w to akurat proroctwo nie zadając sobie trudu zweryfikowania tych informacji. to jednak chyba domena ludzi którzy albo są za leniwi żeby cokolwiek samemu szukać albo po prostu przyjmują wszystko co im się w odpowiedni spreparowany sposób podaje na tacy. w obydwu przypadkach jednak nie ma mowy o jakiejkolwiek inteligencji przyczynowo-skutkowej. teraz można zrozumieć jak łatwo zrobić karierę dzięki NLP i psycho-socjologii. co do filmu, ponieważ robi go ekipa odpowiedzialna za "the day after tomorrow" spodziewam się sporej dawki patosu, podkoloryzowania całej tej histerii w celu jej upiększenia (jak tsunami to nie 100-metrowe ale 2-kilometrowe itp). oczywiście popyta na katastrofy nie słabnie i chętnie obejrzę w kinie to dzieło, jednak martwi mnie, bardziej niż jakikolwiek koniec naszej cywilizacji (nota bene słońce rozrośnie się za 5 miliardów lat, a nie milionów, polecam i tutaj zaczerpnąć wiedzy) głupota ludzi którzy ślepo klepią takie kocopały jak niektórzy powyżej. no cóż, wśród 40 milionów ludzi trudno oczekiwać 100% mądrości

Gość eee no to co w koncu
ej no na poczatku mowiles ze slonce przestanie swiecic, potem ze bieguny sie zamienia, a potem jakies nibru wstawiles :O to co w koncu bedzie?

Gość przepowiednik
chodzi o to zeby ludzi trzymac w niewiedzy,zeby panika nie wybuchła,pamietacie co było jak był sylwester 1999?wszyscy bali sie co bedzie z np.komputeram?Wiec zeby zapobiedz ogolnosiatowej panic nie nagłasnia sie tego,ale i tak sa przecieki:))

Gość dddddddddd
no i co sie stalo w 1999??gowno moj komp dzialal jak ta lala

Gość dingdong
a wiecie dlaczego w 1999 mial byc koniec swiata? byly jakies teorie czy cos? bo ja nie wiem :(

Gość przepowiednik
ale ludzie ogolnie by sie bali,byłaby panika,mozeby sie w marketach po zywnosc pozadeptywali...heheee;))

Gość te przepowiednik
a w krasnoludki też wierzysz???:D

Gość przepowiednik
9.09 1999 miał byc koniec swiata...heheee..chodziło chyba o szatanskie 999

Gość dddddddddd
w krasnoludki, smerfy i skrzaty lesne:P

Gość przepowiednik
a ty wierzysz w olbrzymy?nie?a w biblii jest napisane ze byli giganci;))

Gość dddddddddd
a co do kalendarza majow to kalendarz majów sie nie kończy jest podzielony na ery, po zakończeniu "czwartej ery" (czyli ewentualnego końca świata 2012) nastepuje nowa era. A np w kalendarzu gregorjańskim (nas obecny), czy on się kiedyś kończy....NIE

Gość szatańskie 999
buhahahahahaha chłopie aleś jebbbnął tekstem, od kiedy 999 jest szatańskie hahahahaha co za zjebbb

Gość jak ta lalaaaa
taaa trzymaja w niewiedzy ehe... to po co te wszystkie stronki gdzie wszystko jest dokladnei opisywane? po co tworca tej teorii udzielal tylu wywiadow? po co w tych wywiadach wszystko tak dokladnie opisywal, nawet takie rzeczy typu : 100 merowe fale zaleja....\" no po co? zeby panike wywolac!! jak ja to ogladalam to mi az ciarki przeszly :O

Gość uhahahaaaaaaaaaaaa
przepowiednik nikt cię nie prosił o Twoje zdjęcie :D

Gość dddddddddd
i wszytsko jasne

Gość przepowiednik
pyta sie mnie o krasnoludki-jest to stwierdzone naukowo przez Darwina ze byli hobbici-malutka rasa i giganci,niestety-stety byli zle przystosowani i nasza rasa pretrwała,ale czy kto sie tym interesuje?lepiej stwierdzic -to bzdura!

Gość dddddddddd
hobbici i krasnoludki to dwie rozne rzeczy...

Gość uhahahaaaaaaaaaaaa
nie zmieniaj temate słodziutki, przeczytaj co sztańskie 999 podrzucił i zacznij trzeźwo myśleć a nie śnić o końcu świata

Gość ja wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
wiecie co ten facio w wywiadach powidzial? ze niewiadomo i mozliwe ze sie pomylil w obliczeniach i to wszystko co mowi moze nastapic wieeeele miliooonow lat pozniej :D hahahahaha i jak tu wierzyc? :D

Gość przepowiednik
ale moze stad sie wzieła legenda krasnoludkow?

Gość przepowiednik
ale astronomowie obliczyli ze Nibiru wyminie nas w 2012

Gość ja wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
niech se wyminie kurde

Gość nikt by nie przypuszczał
koniec bedzie stopniowy a polska przetrwa dosc długo 2012 tp poczatek konca narodziny antychrysta i poczaek ciemniech dni na ziemi