Go艣膰 kurdeno Napisano Wrzesie艅 11, 2019 Najlepsze i najwi臋kszy wyb贸r karton贸w u JAPA & CO. http://www.japa-przeprowadzki.com.pl Dodatkowo ciekawe poradniki i masa przydatnych informacji. Sami sprawd藕cie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kiziol22 Napisano Wrzesie艅 16, 2019 Je艣li szukasz tanich i dobrych karton贸w do przeprowadzki polecam zagladna膰 na t膮 strone聽https://e-hurtownia-opakowan.pl/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dorian Napisano Wrzesie艅 17, 2019 JAPA & CO -- http://www.japa-przeprowadzki.com.pl ka偶dy znajdzie co艣 dla siebie. Czy to potrzebujesz karton贸w czy pude艂 偶eby zapakowa膰 sw贸j dobytek. Czy mo偶e potrzebujesz czym艣 przetransportowa膰 swoje rzeczy? Na te i wiele innych kwestii ch艂opaki z firmy zawsze pomog膮. Polecam serdecznie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Olka7878 Napisano Pa藕dziernik 4, 2019 Zdecydowanie less mess przy wi臋kszych ilo艣ciach masz rabat, albo najlepiej kupi膰 ju偶 ca艂y zestaw przeprowadzkowy, wychodzi niedrogo a przynajmniej wiedzia艂am 偶e o niczym nie zapomnia艂am Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Alicja Napisano Pa藕dziernik 8, 2019 Najlepsze kartony tylko z ekartony.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gordon Napisano Pa藕dziernik 14, 2019 Polecam Japa & Co najwi臋kszy wyb贸r pude艂 i karton贸w. Wszystko co potrzebne do spakowania i przewiezienia pod jednym adresem. https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/japa聽聽聽 Ja skorzysta艂em i jestem zadowolony. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pawe艂 Napisano Pa藕dziernik 17, 2019 Wpis jest dawny i ceny u innych te偶 mog膮 by膰 nieaktualne, bo cena surowca si臋 zmienia. Aktualne ceny tylko na stronie www.kartonypl.pl. Opakowania kartonowe ju偶 o 0,10 groszy/sztuk臋. Zadaj nam zapytanie, a my Ci to wycenimy. GWARANCJA JAKO艢CI. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dobros艂awa Napisano Pa藕dziernik 23, 2019 Te偶 uwa偶am, 偶e warto odezwa膰 si臋 do firmy, kt贸ra zajmuje si臋 przeprowadzkami i oferuje dostarczenie karton贸w. Japa&Co przywiezie Ci kartony i w kszta艂cie szafy na ubrania i z przegrodami na szk艂o, 偶eby Ci si臋 nie pot艂uk艂o. Jest to mega wygodne rozwi膮zanie.聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jadwkkkk Napisano Listopad 5, 2019 polecam ci ekartony.pl 艣wietna jako艣膰 tanie ceny, mo偶esz r贸wnie偶 zakupi膰 stacjonarnie w oddziale less mess storage聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 karolciaak Napisano Listopad 5, 2019 Japa & Co w swojej szerokiej ofercie posiada du偶y wyb贸r karton贸w i pude艂 potrzebnych do spakowania ka偶dej ilo艣ci rzeczy :) Nie wierzysz sam sprawd藕. https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 edytakosinska Napisano Grudzie艅 13, 2019 聽Przeprowadzka to tylko z Nimi聽 https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/. Wszystko na najwy偶szym poziomie, dost臋pne kartony,pud艂a oraz pomoc fachowc贸w i logistyk贸w.聽 Przeprowadzka nie musi by膰 ci臋偶arem ani niczym stresuj膮cym. Z Japa & Co to czysta przyjemno艣膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 serafin Napisano Stycze艅 15, 2020 Ja polecam solidne kartony z Less Mess Storage, lub ich strony internetowej ekartony.pl. Naprawde godne polecenia i do wielokrotnego uzytku, grube warstwy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 miro1212 Napisano Stycze艅 18, 2020 My z 偶ona kupilismy w Less Messie w Kryspinowie, duze kartony i mimo tego ze jestesmy juz po przeprowadzce, dalej sa w super stanie. Bardzo poreczne, solidne no i wlasnie mysle ze wielokrotnego uzytku. Oprocz kartonow, posiadaja rowniez folie stretch, folie babelkowe i tak naprawde wszystko co jest baaardzo przydatne do przeprowadzki. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Anka Napisano Stycze艅 21, 2020 Dnia 4.10.2019 o 09:41, Go艣膰 Olka7878 napisa艂: Zdecydowanie less mess przy wi臋kszych ilo艣ciach masz rabat, albo najlepiej kupi膰 ju偶 ca艂y zestaw przeprowadzkowy, wychodzi niedrogo a przynajmniej wiedzia艂am 偶e o niczym nie zapomnia艂am O zgadzam si臋, najlepiej wybra膰 ju偶 przez internet na ekartony a odebrac na miejscu i ewentualnie zmienic zamowienie gdyby plany si臋 pozmienia艂y. Ostatnio uda艂o mi si臋 dopa艣膰 spor膮 ilo艣膰 karton贸w z 15 % rabatem wi臋c ceny by艂y super. Polecam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Magda Napisano Stycze艅 27, 2020 Ja r贸wnie偶 si臋 za艂apa艂am na aktualn膮 promke Wysz艂am na tym bardzo korzystnie, poniewa偶 bra艂am spor膮 ilo艣膰 karton贸w wi臋c rabat wyszed艂 super聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Edytka Napisano Stycze艅 29, 2020 A ja za艂apa艂am si臋 na super promocj臋 jak膮 oferuje firma Japa & Co. Na has艂o "dzwonisz i masz" do ko艅ca lutego rabat -20%. Nie trzeba si臋 niczym przejmowa膰. Kartony i wszelkiego rodzaju pud艂a posiadaj膮 od r臋ki wi臋c problem posprawia艅 w co si臋 spakowa膰 odpada na samym pocz膮tku. https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wiki Napisano Luty 8, 2020 Korzysta艂am z ekartony i polecam, szybka realizacja zam贸wienia ju偶 po chwili Pani do mnie zadzwoni艂a, 偶e ju偶 gotowe i moge odebra膰. Jedynie jedna rzecz mnie zastanawia, zobaczy艂am na 偶ywo karton w kszta艂cie szafy z wieszakiem. Mam pytanie u偶ywa艂 kto艣 przy przeprowadzce i chwali sobie?聽聽 聽 聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Eliza2020 0 Napisano Czerwiec 26, 2020 Hej , ja r贸wnie偶 dosta艂am polecenie aby zajrze膰 do Less Mess i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona , mi艂a obs艂uga i du偶y wyb贸r materia艂贸w opakowaniowych w bardzo atrakcyjnych cenach. Warto zajrze膰 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Pa藕dziernik 27, 2021 Japa&Co zapewni Ci kartony do przeprowadzki oraz ogarnie za Ciebie ca艂膮 przeprowadzk臋, tak偶e niczym nie b臋dziesz musia艂a si臋 przejmowa膰. Ekipa pomo偶e Ci ze wszystkim. od samego pocz膮tku do ko艅ca przeprowadzki. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
durla 0 Napisano Kwiecie艅 27, 2022 No jasne, 偶e Japa&Co to najlepsi specjali艣ci. Potrafi膮 wszystko ogarn膮膰 szybko i sprawnie, i to za niewielkie pieni膮dze. Nie ma sensu bra膰 niesprawdzonych firm, bo nie wiadomo w jakim stanie Wasze rzeczy dojad膮 na miejsce. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Kwiecie艅 24, 2023 Ka偶demu, kto planuje przeprowadzk臋 i nie wie jak si臋 do tego zabra膰, mog臋 jeszcze poleci膰 poradnik, kt贸ry znajduje si臋 na stronie Japa&Co. Jest to super kompendium wiedzy na temat wszelakiego rodzaju przeprowadzek i rozwi膮zuje sporo problem贸w.聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Igulla 0 Napisano Grudzie艅 18, 2023 No jasne, 偶e Japa&Co to najlepsze, co mo偶e Wam si臋 przytrafi膰 podczas przeprowadzki. Maj膮 niezast膮pion膮 ekip臋, kt贸ra wszystko robi za nas. Serio, nie b臋dziecie musieli nawet palcem kiwn膮膰. Jestem pewna, 偶e ka偶dy kto korzysta z ich us艂ug b臋dzie na maksa zadowolony z ich pracy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
wwwatujest 0 Napisano Stycze艅 1, 2024 Go艣膰 o te kartony pyta艂 si臋 14 lat temu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pardonaa 0 Napisano Czerwiec 24, 2025 Ale je偶臋li nadal kto艣 szuka pomocy, to faktycznie Japa&Co to firma, do kt贸rej warto si臋 zwr贸ci膰. Ogarn膮 Wam ca艂膮 przeprowadzk臋, nie tylko kartony Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Aliczek 1 Napisano Lipiec 24, 2025 Dnia 28.06.2009 o 23:07, Go艣膰 no to zajebiscie napisa艂: potrzebuje kartonowych pudel na przeprowadzke...skad je wziac?:O kupuje sie, czy jak? wiem wiem...pytanie na poziomie rze偶uchy Z osiedlowych sklep贸w (w聽偶abce聽nie ma co pyta膰, bo od razu niszcz膮) lub z Biedronki, Lidla, Dino oraz w warzywniakach. Najlepiej sprawdzaj膮 si臋 kartony po... bananach. S膮 bardzo wytrzyma艂e i nadadz膮 si臋 na transport wszystkiego, co masz w kuchni.聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach