Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suchy jesienny liść

Facet bardziej przeżywa rozstanie niz dziewczyna. Koniec Kropka!

Polecane posty

Gość Suchy jesienny liść

Cześć Wam :) Przedstawię się najpierw. Mam imię, ale chwilowo go nie zdradzę, w końcu i tak czytają to obcy mi ludzie. Jestem studentem. Jeżdżę na rowerze, w wolnych chwilach czytam i myslę :), rozwiązuję problemy - swoje, zmagam się z życiem, oglądam telewizję, słucham K'Maro, uwielbiam zieleń. Tancze amatorsko, nosze okulary, śpiewam pod prysznicem, piję niegazowaną wodę, nie znoszę oślizgłych i klejących się rur w autobusach, zapachu dworca centralnego i smaku cierpkich gruszek :). Jeśli po przeczytaniu - przejrzeniu - wiem, że nikt nie przeczyta całości :) uznasz, że warto się poznać, napisz w formularzu, że tak, masz ochotę. Przedstaw się. Podaj numer telefonu, nie mam zamiaru pisać wieczność na gg albo mailować w nieskończoność. Świat należy do nas, a szczęście, prawdziwe szczęście leży również na ulicy. Nie tylko na salonach. Nie oferuję seksu, darmowej coli, nie jestem sponsorem. Ewentualne spotkanie to ... spotkanie gdzieś w centrum, rozmowa, moze jakiś spacer. Musisz być normalna. Nie powinnaś być zarozumiała, ale powinnaś wiedzieć, co to jest wiernośc i lojalność. UWAGA: nie leczę komleksów, więc jeśli rzucił Cię chłopak, jest mi przykro, ale niestety nie będę wysłuchiwał Twoich obaw i zwierzeń w tym temacie. :) Preferuję kogoś odpowiedzialnego, potrafiącego dać siebie na maksa. Nie toleruję chamstwa i nadmiernej gadatliwości, chyba że rozmówca ma o czym rzeczywiscie mówić. Sprawa wyglądu. Wygląd jest ważny, ale w chwili, kiedy np. byśmy się spotkali, byłabyś dla mnie najważniejszą osobą w tej chwili. Od Ciebie i ode mnie zależy, czy tak pozostanie, jeśli przytrafi się nam rozłąka. Nie musisz mieć długich nóg, nie musisz mieć blond włosów, nie musisz być szczupła... dla mnie masz być sobą. Idiota skelałby dziewczynę z powodu wyglądu. Jesteś gotowa oddać komuś swój świat i przyjąć w zamian świat Tej drugiej osoby? Nie czytaj dalej, po prawej jest formularz... PS Nie szukam żony, ale chętnie poznam miłą dziewczynę! Wiek: 24 lata. Partner: ktoś się pojawił, ktoś zniknął... Dosłownie :) Kolor włosów: ciemny brąz. Wykaształcenie: student. Telewizja: ciągle się jej uczę, glądam: "Fakty" (TVN), "Przyjaciele" (TVN Siedem), "Prosto w oczy" (TVP1), "Szkło kontaktowe" (TVN 24) i inne. Muzyka: kocham, słucham, i ... (to tajemnica). Częściej powinienem: telefonować do przyjaciół, sprzątać, spać, wierzyć, że znajdę kogoś z kim będę cholernie szczęśliwy. Nie powinienem tak często: wątpić w to, że "Kiedyś Cię znajdę (...)". Nie znoszę: papierosów, pytań o dziewczynę, kłamstwa, bólu, czosnku, cwaniaków, zimna, Mandaryny, Dody, pomidorów, chłopaków, którzy ciągle marudzą i nie mają swojego zdania. Uwielbiam: spać, całować się (tylko dla wybrańców), czuć na szyi ciepły oddech (tylko dla wybrańców)... Wstydziochy nie pisać :) Wymarzona dziewczyna: uczciwa, wierna, tlko moja... :) Najchętniej jem: to na co mam ochotę. Najchętniej piję: jeśli kawa to zawsze z mlekiem, jestem maniakiem herbaty, a Pepsi piję zawsze z cytryną. A Ty? :) Uśmiechnij się... i.... Play Your life, play the life, live. :)

Gość rteterte
Ciekawie piszesz. A nie pomyślałeś o założeniu profilu w jakimś portalu randkowym? To dobry start, można zawrzeć znajomości, poćwiczyć niezobowiązująco randkowanie a może nawet zdarzy się coś ciekawszego... Ja sobie chwalę taki okres na portalach randkowych. Zresztą jedno spotkanie zainscenizowane na czacie (no nie dotyczy to już stricte portali randkowych ale nadal grup towarzyskich), w większej grupie osób, zaowocowało udanym związkiem dla mnie, czego i tobie życzę.

Gość to twoja chwila prawdy..
zapomniales dodać ze jesteś ciamciakiem ale to jest do wyczytania między słowami:)

Gość mów za siebie cieniasie

Gość lala430
jestes nieudacznikiem:o kolejny 30 letni zalosny prawik

Gość kombaojn
lala430 - a ty jak widac tylko na kafe siedzisz, bo nic innego do roboty nie masz, gowniaro...

A ja jestem pod wrazeniem tego, co napisal - nie bylo to \"tradycyjne ogloszenie matrymonialne\" typu \"jestem mezczyzna, szukam kobiety\", ale tekst napisany po przemysleniach, z lekka ironia i dystansem do samego siebie - mezczyzna musi byc wiec inteligentny :) Watpie czy ktokolwiek podalby tu swoj numer telefonu. W kazdym razie 13014425.

Gość vivienne leigh
oj faceci w glebi duszy sa bardzo wrazliwi...a jeszcze dodatkowo ich meska duma :(

Gość sdvsdfafd
huhu musi miec wysokie mniemanie o sobie skoro chce sie spotkac tylko na niezobowiazujaca randke a zaraz ma stos wymagan... smieszne:|