Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaZuzanna

On Jest Zajęty

Polecane posty

Gość PannaZuzanna

Witam wszystkich :) Mam mały problem .. Choc dla mnie bardzo istotny Zauroczyłam się w facecie, który jest zajęty od dluzszego czasu. To uczucie nie jest tylko z mojej strony, lecz z jego rowniez a wiem to gdyz zerwal ze swoja dziewczyna aby moc spotykac sie ze mna. Wszystko układało się idealnie, jednak bardzo krótko bo jak wiadomo w zyciu piekne sa niestety tylko chwile.. trwalo to ok miesiac. I znow wrocil do Niej... (a zdarza im sie tak rozchodzic i zchodzic co jakis czas, wiec bylam swiadoma ze moze do niej wrocic) Nadal się spotykamy.. Nadal tak samo do siebie piszemy... buziaki itd... wciaz do niego czuje to samo.. Byc moze dlatego, ze jest typem faceta o ktorego trzeba walczyc? Zazwyczaj to ja bylam ta osoba o ktora walczono, nie moge sie przelamac. Nie chce tez im niszczyc zwiazku jednak z tego co on mowi 'odgrzewane nie smakuje tak samo' To w koncu co on do niej czuje? przywiazanie? przyzwyczajenie..? A moze chodzi o cos innego? seks? Spotykalismy się zbyt krotko aby to robic, wiec moze mu tego wlasnie zabraklo... Nie wiem już co mam robić.... Starać się? Zostawić? Z góry dzięki za przeczytanie :-) i pomoc! Pozdrawiam!!

Gość Songo111
moze to typ podrywacza? raz mialem taka sytuacje z jedna laska, ale nic z tego nie wyszlo. zycze jak najlepiej Pozdro

Gość Nicolka.....
Facet jest niestabilny emocjonalnie i sam nie wie czego chce. Do tego te powroty i rozstania plus kochanka na boku... Ile on ma lat? Odpusc go sobie bo sie wiklasz w jakies chore uklady bez przyszlosci. I nie pozwalaj na to by byc jego kochanka gdy on jest z inna bo w zyciu wszystko do nas wraca jak bumerang... Pokaz mu ze masz do siebie szacunek i olej go...

Gość SandyWattson
nie moge powiedziec ze jestem Jego kochanka, bo nie uprawiam z nim seksu. Mamy poprostu ze soba wiele wspolnego i bez klopotu sie dogadujemy , no i cos nas do siebie bardzoo ciagnie On ma 26, Ja 22 lata.. w pewnym momencie chcialam zebysmy zostali przyjaciolmi.. bo od tego sie zaczelo, nie chce zebysmy przez to calkowicie stracili kontakt a z drugiej strony nie potrafie byc juz jego przyjaciolka

Gość Panna Zuzanna
nie moge powiedziec ze jestem Jego kochanka, bo nie uprawiam z nim seksu. Mamy poprostu ze soba wiele wspolnego i bez klopotu sie dogadujemy , no i cos nas do siebie bardzoo ciagnie On ma 26, Ja 22 lata.. w pewnym momencie chcialam zebysmy zostali przyjaciolmi.. bo od tego sie zaczelo, nie chce zebysmy przez to calkowicie stracili kontakt a z drugiej strony nie potrafie byc juz jego przyjaciolka

Gość Nicolka.....
Obawiam sie ze utrzymujac z nim kontakt predzej czy puzniej wyladujecie w lozku a po tym bedziesz sie czula jeszcze podlej... Pogadaj z nim szczerze. Spytaj sie czego on od Ciebie oczekuje, za kogo Cie uwaza i pzyznaj sie do tego co do niego czujesz. A na koniec zostaw go niech sobie przemysli co chce dalej: Ciebie...ja... Niech podejmie meska decyzje... Takie jego zachowanie nie jest normalne i wyglada na to jak by on chcial sie z Toba przespac, zabawic sie toba... Jezeli by Cie traktowal jak przyjaciolke o odpuscil by sobie te buziaki i poznal by Cie ze swoja kobieta...

Gość PannaZuzanna
To jest troche bardziej skomplikowan sytuacja.. On byl moim przyjacielem, kiedy ja byłm z Jego najlepszym przyjacielem :) ale sie rozeszlismy... a Jego dziewczyne znam osobiscie.. Probowalam tez o nas z nim pogadac, ale nic z tego. Nadal nic nie wiem..... Albo to tak zostawie i urwie sie kontakt albo bede czekac az w koncu On postanowi cos konkretnego...