Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myślę o KK

Dziewczyna z przeszłości...

Polecane posty

Gość Myślę o KK

Nie wiem czemu, ale ostatnio nie mogę przestać myśleć o pewnej dziewczynie z przeszłości. Której właściwie nawet prawie nie znałem. Kilka lat temu chodziliśmy do jednej szkoły, ona była ode mnie o rok starsza, zamieniliśmy łącznie może kilka zdań, i to już tak raczej też tak gdy ona kończyła szkołę. Ale zawsze się do siebie uśmiechaliśmy, gdy tylko się widzieliśmy i w ogóle... Nie widziałem jej od kilku lat, nie mam z nią żadnego kontaktu, nie wiem gdzie jest i co robi, a jednak ostatnio cały czas o niej myślę... Czy ktoś był kiedyś w takiej sytuacji? Jak myślicie, z czego to się wzięło? Jak ją odszukać?

Gość Myślę o KK
Jasne że pamiętam :P Mam przecież jej inicjały w nicku :P Ale na n-k jej nie ma....

Gość JA JESTEM KK P
a skąd ta nieznajoma?

Gość Myślę o KK
Gdybym nie miał problemu to nie pisałbym na kobiecym forum... Nieznajoma prawdopodobnie mieszka (i studiuje) teraz w Krk, ale tylko moje przypuszczenie oparte na niepewnej poszlace.

no to mozesz popytac znajomych...którzy kiedys utrzymywali z nia kontakt.nie jest trudno znalezc kogos z przeszlosci tymbardziej ze chodziliscie do jednej szkoly...:classic_cool: na pewno ktos ma z nia kontakt i moze poda ci na nia namiary;) jak staniesz na glowie, zeby ja odszukac na pewno to doceni, ale musisz wziasc pod uwage, ze moze juz ma poukladane zycie...

Gość JA JESTEM KK P
to niestety to nie ja...powodzenia w poszukiwaniu;)

dobra.a nie mozesz znalezc kogos kto z nia chodzil do klasy??popytac pare osob?moze jednak ktos ma znia kontakt?kurde...urzekla mnie twa historia;D

Gość Myślę o KK
Wiem o tym... w końcu minęło sporo lat :P Z dziewczyną chodziłem do jednego gimnazjum, więc dosyć szczenięce lata. Ona wtedy kogoś miała i ja też :P Nie wiem jak jest teraz w jej przypadku. Głupio mi pytać kogoś kto ją zna dobrze o jakiś namiar, bo mogę się spotkać z pytaniem "to wy się znacie?"... Najlepiej gdybym tak jak w filmach wpadł na nią gdzieś cudownym zbiegiem okoliczności. Ale nie widuje jej już od 4-5 lat. Przepaść praktycznie. Tym bardziej mnie zastanawia czemu sobie o niej tak nagle przypomniałem.

Gość Myślę o KK
Na pewno mógłbym kogoś zapytać, ale potrzebowałbym dobrego pretekstu :P Nie miałbym problemu odezwać się do niej, gdybyśmy się gdzieś spotkali na ulicy czy gdybym miał do niej namiar... Ciężko mi wypytywać, naprawdę. będę musiał coś wymyślić. Czemu Cię urzekła?

urzekła mnie bo wydaje mi się ze ci zalezy;D chociaz to troszke jak z filmu, troszke nieprawdopodobne, ale jestem z tobą duszą i ciałem;D pamietaj każdy pretekst jest dobry, ja jestem romantyczką, i wiem, że jak komus na czyms zalezy i ktos o cos walczy bardzo mocno, to ma szanse to osiagnac, wiec działaj chłopie...:D bo moze sie okazac, że np ona juz kogos ma, albo okaze sie zupelnie inna niz sobie ja wyobrazales, nie w twoim guscie, i tylko stracisz czas;D 🖐️

Gość Myślę o KK
To nie jest tak że ja wyobrażam sobie ją i jej charakter :P Nie wizualizuje sobie w umyśle jakiś sytuacji z jej osobą. Chciałbym się z nią spotkać, poznać ją, może też kiedyś powiedzieć że kilka lat temu bardzo mi się podobała i prawdopodobnie nadal mi się bardzo podoba skoro o niej myślę. Trzymaj mocno kciuki ladyeees, będę wdzięczny i zobowiązany :-) Nadal jednak nie wiem czemu mnie teraz tak na jej punkcie trafiło.

Gość Myślę o KK
Nie, niestety nie jest z Opola :-(

Gość rejja
wejdź na gazeta.pl, tam jest dział przeznaczony na poszukiwanie osób z przeszłości, często te poszukiwania są owocne Powodzenia

Gość Myślę o KK
Dzięki. Jeszcze jakieś rady?

Gość Myślę o KK
No i niestety nadal myślę o niej, a ona nawet o tym nie wie :P Dziwna sytuacja.

Gość facebook.com
a moze...

Gość Myślę o KK
Też jej nie ma na facebooku :o

Gość Myślę o KK
Odświeżam :-)

Gość Myślę o KK

Gość Myślę o KK
Ciągle nic.... :-(