Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matiti

karmienie piersią

Polecane posty

Gość matiti

witam,moje dziecko ma 7miesięcy i kończe karmienie piersią.powiedzcie mi w jakim czasie po odstawieniu mleko zanika a piersi robią sie mniejsze i miękkie?karmiiłam jednym cycem i on jest o dwa rozmiary większy od drugiego,i chodzi mi o to kiedy ta różnica sie wyrówna

Gość glk
Ja odstawilam od piersi dwa miesiace temu,piersi juz wrocily do stanu sprzed ciazy, mleko zaniklo.Nie wiem czy calkowicie,ale juz piersi dawno sa miekkie i nic z nich od tamtego czasu nie leci. Pilam codziennie szklanke szalwi przez ok 10 dni,to wspomaga zanik laktacji

u mnie nie było aż takiej różnicy w wielkosci piersi, ale narazie nie karmię ponad miesiąc ale mleko nadal jest. Jak nacisnę pierś to nawet \"tryśnie\" :) Różnica jeszcze sie nie wyrównała.

Gość matiti
hmm..moja jest narazie przepełniona,twarda,i duża.a co z tą szałwią?naprawde pomaga?jak ja pić?

Gość matiti
mam jeszcze jedno pytanie-jeżeli będę karmić piersią ale tylko w nocy to czy piersi w ciągu dnia będą przepełnione czy miękkie?

ja karmiłam w sumie 20 m-cy (odstawiłam całkowicie w styczniu tego roku)dopiero teraz moje piersi powoli sie wyrównały i są trochę pełniejsze, wcześniej była masakra...podobnie jak ty karmiłam (od około 15 m-ca)z jednej piersi i tylko w nocy, ta jedna była zawsze pełniejsza i wieksza od tej drugiej, po całkowitym odstawieniu tydz. chodziłam z kapusta w staniku, co 2 dzien po trochu ściągałam pokarm a potem juz wogóle nie było potrzeby bo sam zanikł...

Gość ewujuo
ja kar,mie dopiero rok i niemysle jeszcze o przestaniu,mam cyce jak balony i to mi sie podoba

Gość ewujuo
jestem chuda mam 173cm i 55kg a dzieki karmieniu piersi w rozmiarze 75e.

Gość matiti
hmm..to twoja sprawa ewuoi,mnie taki rozmiar nieodpowiada a tez jestem szczupła.chce wyrównać rozmiar biustu bo czuje ogromny dyskomfort,szczególnie teraz latem,gdy zakładam jakiś top i widac tą różnice

Gość matiti
nikt więcej nie zabierze głosu?