Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igraszka001

tabletki anty...POMOCY

Polecane posty

Gość igraszka001

skonczyłam 2 opakowanie tabletek Cilest i jestem na końcu 3.Ale nie dostałam normalnego okresu było to lekkie plamienie,starczyłaby wkladka co trwało 2-3dni.skonczyła mi sie przerwa 7dniowa wiec zaczełam brac 2 opakowanie ale ja sie stasznie dziwnie czuje,czesto siusiam mam bolace piersi zasinione i duze sutki,porobiły mi sie rozstepy na piersiach i boli mnie brzuch jak na okres,mam mdłosci (na poczatku myslałam ze moze z głodu rano ale po jedzeniu mam to samo),męczy mnie tez zgaga po kazdym posiłku juz pare razy sie zdazyło ze mało nie zwymiotowałam.Czy moge byc w ciąży? Prosze co tym myslicie??????????

Gość rena23
zrób test ciążowy i zobacz co wyjdzie :)

Gość hhhhjjj
do 3 opakowan mozesz czuc sie dziwniei to normalne.

Gość igraszka001
a z kad te rozstepy na piersiach? to tez normalne?

skoro bierzes tbletki anty od 3 miesiecy to niemozliwe, zebys byla w ciazy.chyba ze pominelas tabletke. zastanow sie dobrze. wg mnie objawy ciazowe ale musialabys cos pomieszac z tabsami

Gość ciasto orzechowe
ja wpadłam przy tabletkach ale to prawdopodobnie przez to że przez jeden dzień męczyły mnie wymioty. najwyraźniej tabletka się nie wchłonęła, a ja nie wzięłam takiej możliwości pod uwagę:/ teraz już jestem w 7 mies ale nie chcę Cie straszyć, jak brałaś je zgodnie z instrukcją to masz 98pr szans że mamą jeszcze nie będziesz

zrób test będziesz wiedziała. tabletki nie dają 100% ochrony przed ciażą! i to też trzeba brać pod uwagę, a lepiej szybko zrobić test żeby w razie ciaży odstawić jak najwcześniej tabletki.

Gość ciasto orzechowe
ja o ciąży się dowiedziałam bardzo późno bo przyznam była nie planowana. Po tym niefartownym otruciu miałam lekkie krwawienie, jedno dniowe i to zaledwie kilka kropelek. Stwierdziłam że nie wygląda mi to najlepiej i odstawiłam tabletki by dostać "właściwy" okres. Miałam dużo stresów, sesja na studiach, praca, narzeczony więc następny spóźniający się już w tedy okres traktowałam jako nic nadzwyczajnego, wcześniej zdarzało mi się czekać 2 tyg bo miałam dużo nerwowych i niespokojnych dni. Zrób sobie test będziesz miała przynajmniej pewność i nie zwlekaj ja tak zrobiłam i 10 tyg ciąża była dla mnie wielkim szokiem